Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci z netu to idioci

Polecane posty

Gość gość

przebywam za granica.mam 34 lata.jadac tu myslalam ze uda mi się poznac jakiegoś miłego mezczyzne.nie mam tu wogole znajomych wiec postanowiłam poznawać przez net ponieważ sama nigdzie nie pojde do pubu czy dyskoteki....niestety poznaje samych oszustow idiotow krętaczy ,szukających wrazen..:((((((((( (którzy tylko zjadają mi nerwy,wysysaja cala pozytywna energie i wpedzaja mnie w doly i kompleksy.jestem ladna zadbana kobieta a ciagle sama.gdzie ci mezczyzni?????gdzie ich poznawać????za granica poznanie przyjaciela to chyba nielada wyczyn????obcokrajowcy widza tylko jedno-sex a polacy???zwłaszcza ci co sa tu ponad 20 lat to szkoda gadac...jak tak dalej będzie to grozi mi rychla samotność.

Gość gość
faceci z netu to tacy sami faceci ktorych mijasz codziennie na ulicy

Gość gość
no to wytłumacz mi dlaczego nie można nawiazac normalnej przyjazni przez net?

Gość gość
no bo pewnie przez internet maja wieksza smialosc i dlatego tam błagaja o seks :D ale mozna czasami poznac kogos na poziomie

Gość gość
wdaje mi się ze za granica to graniczy z cudem..

Gość gość
Masz racje. Faceci z netu to idioci.

Gość gość
laski z netu to jakiś koszmar,skąd się takie coś bierze i ze sa amatorzy takich odpadów,co widac na kafeterii

Gość gość
a co za roznica czy z netu czy z "rzeczywistosci"? :D w większości ludzie w internecie czują się anonimowi,bezkarni i są bardziej śmiali więc często odkrywają swoje prawdziwe ja albo kreują się na kogoś kim nie są, a w rzeczywistości są zupełnie innymi osobami i nigdy nie podejrzewalibyście ich o coś takiego

Gość gość
nie wiem, moze licza, ze zwiekszy to ich szanse na zwiazek albo ze to nigdy sie nie wyda

Gość gość
zwiazek??????tu w Niemczech liczy się tylko sex...nikt tu nie myśli o jakims związku rodzinie...

Gość gość nr 777
ja ci napisze, że poznalam kilku przyjaciol przez neta, z ktorymi pisalam po kilka lat. Są to mężczyźni porządni, moralni, nie zaciagają do łóżka więc pod tym względem naprawdę są OK. Ale niestety: pan nr 1) maminsynek mieszkający z mamusią, więc związek z nim no to niestety trójkąt z jego matką, która we wszystko się wtrąca, nawet w to kiedy mozecie sie spotkac... pan nr 2) wszystko z nim OK ale niestety jest trochę jak dziecko, w wolnym czasie gra w gry na necie, jest to jego pasja; poza tym dosc niesmialy, ale z wyglądu fajny bardzo, taki slodki misiu, jednak kobiety na niego nie lecą bo on jest po prostu dosc niesmialy i nie umie zagadac do kobiety. pan nr 3) fajny, wysoki ale niestety dosc brzydki, niezbyt męski, kobieca budowa ciala, wiec raczej nie podoba sie kobietom. Ale jesli chodzi o charakter to naprawdę super gosciu, przyjaciel, zawsze mozna na niego liczyc. Tak więc widzisz są porzadni faceci ale niestety każdy ma jakies wady.

Gość gość
ja niestety trafiam na lovelasow jak wspomniałam wyżej..

Gość gość
"jestem ladna zadbana kobieta a ciagle sama.gdzie ci mezczyzni" - wiesz co, slyszalem takie teksty juz milion razy, Jesli sama sie uwazasz za piekna to pewnie tak nie jestes. MOze czas zejsc na ziemie. A jesli jestes naprawde atrakcyjna to byc moze facecic sie ciebie boja. Wklej fotke albo daj link do portalu randkowego na ktorym jestes, moze ktos ciekawy Ci sie trafi z forum.

Gość gość
ojojoj już się rozpedzam i wklejam tu zdjecie...żarty chyba sobie robisz

Gość gość
faceci z netu to nie idioci,pisze jako kobieta żeby nie było :) Moim zdaniem są i tacy zupełnie normalni i zupełnie"dziwni"..... i wlaśnie tacy dziwni nie potrafią czytać ze zrozumieniem bo zakładają konto na portalu randkowym( wszyscy normalni wiemy co znaczy słowo RANDKA) i oczekuja seksu :) A wystarczy pójsć do agencji ;)

Gość gość
@ "faceci z netu to nie idioci,pisze jako kobieta żeby nie było usmiech.gif Moim zdaniem są i tacy zupełnie normalni i zupełnie"dziwni"..... i wlaśnie tacy dziwni nie potrafią czytać ze zrozumieniem bo zakładają konto na portalu randkowym( wszyscy normalni wiemy co znaczy słowo RANDKA) i oczekuja seksu usmiech.gif A wystarczy pójsć do agencji oczko.gif" - wiesz co nic nierozumiem z tego co napisalas. @ autorka- niechcesz wklejac fotki, to nie wklejaj ale skoro stwierdzasz, ze jestes ladna, to udowodnije, inaczej nie pytaj dlaczego jestes sama.

Gość gość
kompletnie nie rozumiem dlaczego nie możesz znaleźć faceta za granicą. nie znasz języka? mieszkasz w kraju skrajnie odmiennym kulturowo typu Iran? za granicą jest tylu świetnych facetów, wybór lepszy niż w Pl. kompletnie nie rozumiem dlaczego kobiety uważają, że za granicą nie da się nikogo poznać- to chyba taka wymówka i po prostu masz problem z nawiązywaniem znajomości. a jak koniecznie chcesz Polaczka, to radzę ci poszukać przez net koleżanki i z nią wychodzić, bo wbrew temu co tu piszą, to w necie nie siedzą tacy sami faceci jak w realu..

Gość łukasz21z
ja tesz nie wiem dlaczego i wcale to nie jest prawdo że tak jest jak ty opowiadasz

Gość gość
Ja mieszkam za granicą i prawie wszyscy faceci z netu ktorych poznalam..chciało stalego związku. To nie wiem jak ty szukasz i gdzie.

Gość blinnka
no no kolezanko,uwazaj sobie,ja swojego narzeczonego poznalam w necie

Gość gość
tak???? to napiszcie proszę co robicie ze poznajecie normalnych i do związku...na badoo niestety sa sami oszuści i zboki na piec minut....