Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milky shake

samotnosc niepewnosc i ciaza pomocie

Polecane posty

Mam strasznego doła. Mam cykle 30dniowe. W 29dc zrobilam test z moczu i z krwi. Oba wyszly pozytywnie, beta 15.3 . Polecialam do ginekologa, ktory mnie... splawil, twierdzac ze moja chec przyjmowania luteiny to strata czasu. Po 5 dniach, czyli w 34dc zrobilam ponownie bete-wynik 359,2. Nie wiem czy to dobry przyrost, czy nie.. Testy ciazowe pozytywne, dwa ostatnie dni odczuwalam lekki, tepy bol pachwiny, promieniujacy lekko do miednicy, ale juz mi przeszlo, no i bola mnie piersi. Oprocz tego, zadnych objawow ciazy. Wizyte prywatna mam we wtorek, a juz teraz sie martwie czy wszystko jest okej, skoro nic nie czuje.. Na dodatek siedze w mieszkaniu sama, narzeczony jest w szkole policyjnej, tesciowa nie jest zbyt urokliwa, a z mama tez nie mam najlepszych relacji.. Kolezanki tez powyjezdzaly, pochajtaly sie i tak oto jestesmy Ja, ciaza i moja niepewnosc.. Zwariuje:(

czy ktoras z was tez nie miala objawow?? a czy ta beta.. jest dobra? nie mam nawet jak jej znow powtorzyc, bo lekarze tutaj sa niechetni do skierowan.

Gość gość
Ale nie rozumiem po co miałabyś luteinę brać. Kwas foliowy to ma sens. Ale do luteiny sama ciąża nie jest wskazaniem.

Gość gość
Dziewczyno wyluzuj, nie każda ma książkowe objawy w ciąży.

Gość gość
Na pewno masz jeden z podstawowych objawów ciąży : BRAK MIESIĄCZKI

łatwo mówić, jak czytam tutaj forum to wszystkie mają mdlosci, zawroty glowy, hcg po kilka tysiecy... mam za soba jedno poronienie i dziekuje..

Gość gość
Przyjdzie czas i na nudności, przecież to jeszcze bardzo wcześnie. Zwykle te objawy są od 6-8tyg licząc od ostatniej miesiączki. Ale to sprawa indywidualna.

Gość gość
ja oprócz bólu piersi i zgagi nie miałam żadnych innych objawów,każdy organizm jest inny i każda z nas przechodzi ciąże inaczej,także najlepiej wyluzuj troszkę i się nie stresuj

Gość gość
bete możesz zrobić prywatnie w każdym laboratorium u mnie w mieście kosztuje 27 zł także to nie problem

Gość gość
wydaję mi się że beta prawidłowo wzrasta u mnie na wynikach wychodziłoby że jesteś w 3 tygodniu ciąży

Gość gość
Jeszcze ci objawy uszami wyjdą. Jestes w 3-4 tug wiec to max ze 2-3 tyg od zapłodnienia wiec na objawy przyjdzie czasd. Ja do 8 tyg oprócz bólu piersi nic nie miałam a później zero SIL do życia mdlosdcvi wymioty senność soku co 5 min.cieszy się bo beta przyrasta i jeszcze mdlosci będziesz miała dość.

dziekuje, od razu jakos mi sie lepiej zrobilo.. mialam chwilowy kryzys... jutro narzeczony przyjezdza na weekend wiec jesli chodzi o ten tydzien, to mam nadzieje ze to dosc smutkow.. Pozdrawiam staraczki i ciezaroweczki:*

Gość gość
U mnie mdlosci zaczely występować gdzies tydzien po terminie. .codziennie sie nasilaly.teraz sa okropne.