Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amandaaaaaa

czy to ciąża

Polecane posty

Gość Amandaaaaaa

witam czy jest możliwosć abym była w ciąży ? ? nie mam okresu juz 11 dni temu powinnam dostac 2 testy ciążowe wyszły mi ze nie jestem w ciąży powiedzcie czy moge być w ciąży

Gość alejkaaaawiedzy
prosze o pomoc błagam

Gość alejkaaaawiedzy
aha i zaznaczam ze byłam mies temu u ginekologa i powiedział ze wszystko jest okej :)

Gość Laila2424
kiedy robiłaś te testy? w dniu spodziewanej miesiączki czy teraz? jeśli robiłaś je w dniu spodziewanego okresu to może powtórz test raz jeszcze (test robi się z pierwszego porannego moczu wtedy jest najbardziej wiarygodny) jeśli ostatnio to nie jest to raczej ciąża...przyczyną braku okresu może być np. silny stres, przemęczenie czy anomalia hormonalne... jeśli testy wychodzą negatywnie radziła bym udać się do ginekologa on zrobi lub skieruje Cię na odpowiednie badania...

Gość alejkaaaawiedzy
robiłam ostatnmio w week ale tak 3 godz po obdzeniu jutro z rana powtórze , mówisz ze jak jutro wyjdzie z rana negatywnie to moge być spokloojna ?

Gość alejkaaaawiedzy
ale jeśli byłoby coś nie tak to mówisz ze nie zauwazyłby tego mies temu na wizycie ? ;((

Gość gość
prosze kogoś o opinie ciągle odświeżam strone i nikt nic nie pisze ;(

Gość gość
?

Gość gość
mnie sie spoznia juz tydzien i tez wszystkie testy negatywne :(

Gość gość
Ja mam teraz wlasnie tak samo, w poniedzialek powinnam dostac okres, a jest juz prawie sobota, okres zawsze mialam punktualnie. Wczoraj z rana zrobilam test i wyszedl negatywnie a dzisiaj mialam mdlosci (choc nie wiem czy ich nie wywoluje jakos w podswiadomosci) A do gina moge dopiero zarejestrowac sie we wtorek ;/ Ten weeken bedzie najdluzszym jaki mi sie mogl chyba przytrafic ;/

Gość Laila2424
Zależy jakie badania miałaś na tej ostatniej wizycie... Jeśli to jest jakiś problem z hormonami to lekarz da Ci skierowanie na badanie krwi pod tym kontem... Mnie się kiedyś spóźniał okres bez żadnego konkretnego powodu... Dostałam duphaston i po paru dniach okres przyszedł :) Jeśli bardzo boisz się ciązy a nie chcesz iść do lekarza to możesz zrobić sobie badanie krwi na obecność hormonu BETA HCG o ile dobrze pamiętam badanie kosztuje ok 30 zł, jeśli wynik bety będzie niski to na 100% nie ciąża ( do wyniku dają taką karteczkę z instrukcją jakie stężenie bety świadczy o ciąży a jakie o jej braku).

witam mam mały problem może wy mi jakoś pomożecie . Zaczne od początku kochałam się z chłopakiem 30.10 i 31.10 pare dni wcześniej już nie pamiętam kiedy (bezzabezpieczn) dziś jest 11.11.20113 nie dostałam jeszcze okresu który powinnien się pojawić 1.11.2013 robiłam 3 dni temu test póżnym popołudniem okazało się że jest negatywny a okresu nadal nie ma i żadnych obiawów żeby prszyszedł bolą mnie dzis 11.11.2013 strasznie piersi są twarde i jakaś wydzielina białą leci mi z sutek jak na nie nacisne niewiem co to za maź .I nie mam pojecia czy to ciąza może któraś z was tak miała a dodam jeszcze że nie planowałam dziecka z mężem ale jak by wyszło że jestem w ciąży bede je kochac Błagam dajcie jakieś odpowiedzic dopisze ze jestem pełnoletnia i jestem pierwszy raz na tym portalu i nie mialam nigdy takich problemów z okresem zawsze można powiedzieć miałam na czas ;)

Gość gość
wydaje mi się ze to ciąża a finał był w tobie ?