Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VBambino

Przeżyłem dziś w autobusie pozytywne zaskoczenie z Warszawiankami

Polecane posty

dlatego napisałam o szkockim kilcie. a grecy jakoś generalnie spodni nie nosili ;)

Gość gość
Stare dziadki nie lubią legginsów i rurek u kobiet.

Gość Edi Kindybał
zostawmy te kilty i spódnice , temat jest inny , autorowi tego tematu chodzi o to, że nareszcie kobiety zaczynają pokazywać się kobieco i kolorowo tej jesieni , zaczynają wyróżniać się w tłumie i wyrzuciły kalesony precz

no dobrze, nie wspomnę więcej, że znajomością historii męskiego ubioru to ty się nie popisałeś sugerując, że w kiltach się walczyło :P Jak się tak wszystkie zaczną spódniczkami "wyróżniać" to znowu żadna nie będzie oryginalna.

Gość gość
Szkoda, że faceci o siebie nie dbają w ogóle !

Gość gość
Nie każda kobieta dobrze wygląda w sukience !

Edi Kindybał - dobrze piszesz. Właśnie mi chodziło o to dbanie o siebie i kolorową różnorodność, bez oglądania się na to jak są ubrane inne.

Co do genitaliów to faktycznie pasowałoby schować cokolwiek bo to i nieskromnie i małoletni potem spać nie mogą .

Gość Edi Kindybał
a kiedyś na kafeterii zadam to pytanie, czy polskie kobiety śmieją się z polskich celebrytek, które pod sukienkami nie zakładają NIC ? jeżeli się śmieją to znowu są w średniowieczu , taka teraz panuje moda na zachodzie , tak było 100 lat temu, więc jest powrót do korzeni

Moorland takie, które nie wiedzą jak nogi trzymać razem i raczą ludzi widokiem swoich majtek (w najlepszym przypadku). To wygląda po prostu niechlujnie. - Jak ma apetyczne nogi, to mi to bardzo pasuje :)

Gość Edi Kindybał
każda kobieta wygląda pięknie w sukience a przede wszystkim o sukienkach powinny sobie przypomnieć kobiety z nadwagą

wiesz, bielizna pełni pewną funkcję. Nie wiem, może innych nie brzydzi siadać gołym tyłkiem na brudnym siedzeniu...

Gość gość
Jak ma grube nogi to brzydko wygląda. Jakie to są 'apetyczne nogi' ?

Gość Edi Kindybał
i tak na wiosnę przyszłego roku do Polski z Zachodu przyjdzie moda na krótkie sukienki ledwie zasłaniające kuperek, nie obronicie się przed trendami , już to się zaczyna w Polsce a każda kalesoniara z palcem wielbłąda na wierzchu zwyczajnie zostanie wygwizdana

Też to napiszę. Kobiety z nadwagą lepiej wyglądają w sukienkach, niż w obcisłych spodniach. Czasem nawet są bardzo kobiece i seksy, jeśli mają nie za dużą nadwagę. Tym czasem w spodniach wyglądają jak spaślaki.

Gość gość
najgorsi są właśnie tacy kolesie, gapią się na kobietę jak sroka w gnat, a później lecą z podniecenia zakładać tematy na kafe.

Gość gość
Edi Kindybał wyobraź sobie, że tak wszyscy po kolei gołymi duupami siadają na jakimś krześle :o :D

Gość Edi Kindybał
dokładnie tak, taki wygląd wielkiego kufra w kalesonach powoduje stan wymiotny

Gość gość
Tylko się gapią a i tak podrywać nie potrafią. Tylko gapienie się pozostaje i wypisywanie na kafeterii.

Gość Edi Kindybał
a pokaż jak ta sama kobieta wygląda w kalesonach i tunice, czy już powinienem uciekać ?

Gość gość
Ja ostatniej wiosny i lata przymierzyłam chyba miliony sukienek a i tak dobrze wyglądałam tylko w dwóch. Nie jestem gruba ale nie mam idealnej figury. Dobrać sukienkę która ładnie leży to wyczyn.

Gość Edi Kindybał
gdy w tunice i kalesonach oraz oficerkach i typowej kurtce z kapturem wychodzisz w miejsca publiczne a jesteś podobna do tysiąca innych 'straszydeł na wróble' to nie bądź zaskoczona, że żaden facet z kwiatkiem w zębach nie podchodzi do Ciebie

a jak wszystkie zaczną chodzić w sukienkach to co? :D Ten sam efekt. Wolę juz te oficerki, a do legginsów sama się ostatnio przekonałam.

Gość Edi Kindybał
albo-albo decyzja należy do Ciebie kobieto, czy chcesz fajnie i modnie wyglądać i podobać się sobie i innym , czy wolisz siedząc w kalesonach płakać tu na kafeterii i zadawać pytania dlaczego nikt mnie nie chce ?