Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VBambino

Przeżyłem dziś w autobusie pozytywne zaskoczenie z Warszawiankami

Polecane posty

gość Gdy facet będzie miał do wyboru przeciętną dziewczynę z nadwagą w sukience i laskę w rurkach to wybierze tą w rurkach ! - Dziwna osoba z ciebie. Po co piszesz coś oczywistego? Sukienkę ze spodniami można zamienić w minutę, a figury nie zmienisz. Bez znaczenia w czym jest kobieta. Zawsze szczupła jest atrakcyjniejsza. Ale jeśli już jesteś przy kości, to będziesz lepiej i seksowniej wyglądać w sukience niż w spodniach.

Gość Lycka0510
No właśnie pewnie jesteście łysymi dresami :D Mężczyźni w rurkach też wam się nie podobają?

Gość łukasz21z
mi też stał sie rzecz straszna. poszlem wczoraj do sklepu kolo domu cioci mojego kolegi brata po chleb, sok, parówki, wędlinę, 2 banany i 4 brzostwinie. jak szłem tam, zaatakował mnie pakudny, wielki jamniczor. rozszarpał mi nogawkę i powiedział że jak tam przyjde jeszcze raz odgryzie mi nogę. no i poszłem szybko dalej i jak już byłem w tym sklepie koło domu cioci mojego kolegi brata po chleb, sok, parówki, wędlinę, 2 banany i 4 brzostwinie, okazało się że nie mają brzoskwiń. i co ja teraz zrobię?

Gość gość
Najzabawniejsze jest to, że zmorą niejednej zadbanej babki - takiej, która ma to we krwi, a nie takiej, która się odstawia dla męskiej atencji - jest właśnie nachalny wzrok smutnych onanistów. A tu proszę, tacy to są jeszcze dumni z siebie, że 'wyrazistym spojrzeniem' zaglądają między nogi jakiejś lasce, komedia :D

Gość gość
no ale kogo interesują preferencję jakichś żałosnych pasztetów przesiadujących na babskim forum

ciekawe co bambino powiedziałby na to jak ja się ubieram. W końcu nie mam koczka, ale też sukienek nie noszę :D

Moorland całe szczęście, że już mam faceta który nie jest dresem lecącym na dziunie w różowych mini. - Te dziewczyny co widziałem w autobusie były eleganckie. Przecież pisałem wcześniej.

Gość ololololo
Nie wiem dlaczego piszecie że wszystkie kobiety mają chodzić w sukienkach. Nie każda kobieta ładnie wygląda w sukience.

Gość Edi Kindybał
Lycka0510 kto Tobie kobieto zrobił takie pranie mózgu ? weź wyrzuć albo spal te kolorowe gazetki i zapytaj normalnych facetów co sądzą o polskich kobietach, zapytaj faceta wprost , czy wy kobiety wiecie jaki popełniacie największy błąd ? Wy wcale nie chcecie rozmawiać z facetami nawet o kobiecych sprawach a danych GUS nie wsadzę sobie w zad, to jest prawda a Ty kobieto za prawdę się gniewasz ?

Lycka0510 No właśnie pewnie jesteście łysymi dresami smiech.gif Mężczyźni w rurkach też wam się nie podobają? Mężczyźni nie chodzą w obcisłych i zwężanych rurkach. Tylko geje i nerdy.

Bambino - to było akurat do Edi'ego. Z drugiej strony chyba nie były eleganckie skoro pokazywały majtki ;)

Gość gość
"Te dziewczyny co widziałem w autobusie były eleganckie. " Powinno być: te dziewczyny które

gość Najzabawniejsze jest to, że zmorą niejednej zadbanej babki - takiej, która ma to we krwi, a nie takiej, która się odstawia dla męskiej atencji - jest właśnie nachalny wzrok smutnych onanistów. A tu proszę, tacy to są jeszcze dumni z siebie, że 'wyrazistym spojrzeniem' zaglądają między nogi jakiejś lasce, komedia smiech.gif - A co mam płakać z tego powodu? - Czy ty jak patrzysz na rozporek przystojnego faceta to płaczesz? :D

Gość Edi Kindybał
jeszcze raz zapytam , kobiety kto Wam narobił pranie mózgu , kto Wam naopowiadał, że kobieta w kalesonach wygląda pięknie , no kto ?

lustro mi powiedziało, że nic tak nie podkreśla mojego perfekcyjnego tyłka jak dobrze dobrane spodnie.

Gość gość
mnie irytują tacy gapiący i śliniący się faceci. Ja nie patrzę facetom na rozporek!

Gość gość
Bolku Zdunie dlaczego taki gość jak ty z taką determinacją udziela się w takich tematach jak ten.

ololololo Nie wiem dlaczego piszecie że wszystkie kobiety mają chodzić w sukienkach. Nie każda kobieta ładnie wygląda w sukience. - Ale gdzie my pisaliśmy, że wszystkie kobiety mają chodzić w sukienkach? Nie nadinterpretowywuj sobie. Wyraźnie pisałem, że w spodniach także. Chodzi o różnorodność.

Gość gość
Nie patrzę na rozporki przystojnych facetów, skąd ten pomysł? To, że potrafię docenić czyjś wygląd nie znaczy, że się na takie osoby bez zażenowania gapię jak cielę. A przeciwieństwem dumy nie jest płacz.

Gość Lycka0510
"każda kobieta wygląda pięknie w sukience a przede wszystkim o sukienkach powinny sobie przypomnieć kobiety z nadwagą"-post ediego

Gość SexySyla
z kim wy tu dyskutujecie? Bambino to dresiarz, ktory od 8 lat nie potrafi zaliczyc innej panienki niz ten jego pasztet :D

Moorland Bambino - to było akurat do Edi'ego. Z drugiej strony chyba nie były eleganckie skoro pokazywały majtki oczko.gif Po pierwsze to tylko dwiesiedziały. I nie widziałem u żadnej majtek. Ta dalej siedziała ze złączonymi nogami i lekko bokiem, ale miała spódniczkę do pół uda. Ta bliżej usiadła z lekko rozchylonymi nogami, tak że widziałem wnętrze ud, ale nic między nimi nie widziałem. Nawet potem podniosła nogi i oparła o fotel przed nią, ale je złączyła i widziałem tylko tylną stronę ud prawie do pośladków. Ale nie ma co się tym tak podniecać. I tak wolałem patrzeć na ładne, stojące kobiety.

Gość gość
Edi Kindybał Bolek miałam tego nie pisać ale naprawdę mnie denerwujesz. Dlaczego wypowiadasz się jak jakieś modowe guru? Nie chcę pisać więcej bo musiałabym użyć dosadnych słów :o

Gość gość
Żaluję że jestem z Warszawy i być może z takim czy innym idiotą jeżdżę jednym autobusem. Żal mi cie autorze, że zamiast w tak ciepły wieczór spędzać czas z dziewczyną to na babskim forum jarasz się tym że panny były różnorodnie ubrane. Naprawdę mega podnieta :D

bambino - coś strasznie kręcisz te zeznania. Mam wrażenie, że widziałeś w busie dwie, wystrojone nastolatki i bezczelnie wlepiałeś gały między ich nogi ;)

Gość Lycka0510
nastolatki? no co ty...13-latki :D

Gość Edi Kindybał
jak widać to Wy kobiety tu się bardzo denerwujecie w tym temacie , bronicie się przed pokazaniem nóg, obawiacie się pokazać publicznie w sukienkach , to wygląda na jakiś obłęd, zamiast nam facetom podziękować za to, że podpowiadamy , jak fajnie i ciekawie może wyglądać kobieta to wylewacie na Nas kloakę z kibla , nie to nie , siedź sobie sama w tych pantalonach i kalesonach przytulając kota

Gość gość
ale ty nie jesteś facetem !

Gość gość
kolakę to moze zrobic ptak, posiedz nad ksiazkami osle jak juz chcesz blyskac na forum :D