Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VBambino

Przeżyłem dziś w autobusie pozytywne zaskoczenie z Warszawiankami

Polecane posty

Gość gość
Edi Kindybał i tak na wiosnę przyszłego roku do Polski z Zachodu przyjdzie moda na krótkie sukienki ledwie zasłaniające kuperek, nie obronicie się przed trendami , To będzie koszmar dla większości kobiet. Do tak krótkich sukienek trzeba mieć idealnie wydepilowane, gładkie nogi bez śladu cellulitu czy pajączków.

Gość Lycka0510
a skąd ty możesz wiedzieć, że mężczyźni nie lubią kobiet w spodniach? większość właśnie woli spodnie... :P

Gość Lycka0510
A może tak naucz się fotki wklejać?

Moorland, przecież sukienki są różnorodne. Są ich tysiące, różnych krojów, fasonów, materiałów i kolorów. I to jest piękne. do tego różnespódnice. Ale też nikt nie mówi, żeby nie chodzić w spodniach. Jak najbardziej. długonogie i szczupłe kobiety w spodniach są sexy i też mogą dobierać różne buty i górę i wyglądać całkowicie różnie. Do tego spodnie też mają różne kroje i fasony. Ważne, żeby nie zakładać całości identycznej jak inne. - Aha ona ma buty emu, do tego czarne lajkrowe leginsy, brązowy kożuszek do pół pośladka ściskany paskiem w talii, na głowie koczek z włosów z odrostami, a w ręku kubek termiczny z kawą, to ja ubiorę się identycznie.

Gość Edi Kindybał
'To będzie koszmar dla większości kobiet. Do tak krótkich sukienek trzeba mieć idealnie wydepilowane, gładkie nogi bez śladu cellulitu czy pajączków.' Świata nie poprawimy i nie ulepszymy, tak już jest i nie należy kopać się z koniem

bambino - nie każdy musi mieć swój własny styl, niektórzy wolą się nie wyróżniać. Jak chcesz to chodź nawet w różowym pióropuszu, nie każdy musi chcieć zwracać na siebie uwagę.

Gość Lycka0510
ile ty kobiet widziałeś w butach emu? ja żadnej, w tym chodzą tylko nastolatki...

Gość gość
Na zachodzie modne są sukienki maxi a nie mini !

Lycka0510 a skąd ty możesz wiedzieć, że mężczyźni nie lubią kobiet w spodniach? większość właśnie woli spodnie... jezyk.gif - Większość mężczyzn woli spodnie na kobiecych nogach? A gdzie przeprowadziłaś te miarodajne badania? Ja osobiście wolę widzieć kobiece nogi i położyć dłoń na ciepłym kobiecym udzie w cienkich, miłych w dotyku rajstopach, niż głaskać spodnie :P

Gość gość
Aha ona ma buty emu, do tego czarne lajkrowe leginsy, brązowy kożuszek do pół pośladka ściskany paskiem w talii, na głowie koczek z włosów z odrostami, a w ręku kubek termiczny z kawą, to ja ubiorę się identycznie. Dokładnie, tak się raczej ubierają nastolatki.

Moorland bambino - nie każdy musi mieć swój własny styl, niektórzy wolą się nie wyróżniać. Jak chcesz to chodź nawet w różowym pióropuszu, nie każdy musi chcieć zwracać na siebie uwagę. - NIkt nic nie musi. Ja tylko napisałem, że byłem miło zaskoczony, boobserwuję pozytywne zjawisko wychodzenia z zaścianka i różnorodność. Ale jak chcesz być nijaka, to przecież twój wybór i nikt cię nie zmusza. Najwyżej nie będą na ciebie patrzyli i komplementowali.

Edi Kindybał - idealny przykład kogoś kto właśnie oderwał się od amatorskiego p***o...

Bambino - mężczyźni akurat komplementują urodę i figurę, mało który zwraca uwagę na ubranie :) Jeżeli o mnie chodzi to ubieram się po swojemu, ale trochę mnie irytuje jak faceci, w większości sami nieoryginalni i nieciekawie ubrani, wypowiadają się o obcych kobietach.

Gość gość
Edi Kindybał Chcesz żeby kobiety wyglądały jak prostytutki ?

Gość Lycka0510
edi nie pojmuję cię z tym zdjęciem...może tak jaśniej? nie każdy ma umysł filozoficzny... bambino Z moich jakże miarodajnych badań wychodzi, że mężczyźni wolą głaskać nagie uda bardziej niż te w rajstopach. Spodnie zdejmuje się szybciej niż rajstopy i spódniczki :D

Moorland Bambino - mężczyźni akurat komplementują urodę i figurę, mało który zwraca uwagę na ubranie usmiech.gif - Mężczyźni zwracają dużą uwagę na ubranie. Przecież ono podkreśla, albo ukrywa wdzięki i wady kobiety. Jednak jeśli kobieta jest źle ubrana, to potrafią jąsobie wyobrazić w innym ubraniu. Choć nie wszyscy.

Gość gość
Gdy facet będzie miał do wyboru przeciętną dziewczynę z nadwagą w sukience i laskę w rurkach to wybierze tą w rurkach !

Gość Lycka0510
w niektórych szkołach i pracach np. nie można mieć sukienek i spódnic :D

Po pierwsze - gość dobrze napisał ;) Po drugie - trzeba jeszcze wziąć pod uwagę, że nie każdy myśli tylko o tym, żeby się podobać.

Gość Edi Kindybał
nie ma problemu kobiety, niczego nie musicie, faceci do niczego Was nie zmuszają, obecnie w Warszawie na jednego faceta przypada statystycznie wg danych GUS pięć kobiet, więc, jeżeli chcecie straszyć facetów swoim wyglądem to Wasza wola i wybór, tylko nie płaczcie tu na forum, że nic w życiu nie idzie, że nie ma pracy, że samotna i żaden nie podrywa, dość tego stękania albo-albo bierzesz się za siebie albo siedź sama

całe szczęście, że już mam faceta który nie jest dresem lecącym na dziunie w różowych mini.

Gość gość
na jednego faceta przypada 5 kobiet a wy i tak jesteście sami i żadna was nie chce:D

Nagie, w rajstopach i w pończochach, Ale nie w spodniach. A poza tym miałem na myśli kładzenie ręki w miejscu publicznym, a nie zrywanie spodni z laski :D Mało wiesz o mężczyznach. Dla facetów kobiety nie do końca nagie są bardziej podniecające, niż całe gołe. Chyba, że akurat facet trafi na wymarzoną kobietę o idealnym dla niego ciele z kształtu i o jedwabnej skórze. Ale i tak czasem dla odmiany raz jest fajnie pieścić i r.... ozkochiwać kobietę nagą, a czasem w sexi bieliźnie, pończochach, czy rajstopach. Każdy facet woli macać dziewczynę w sukience i rajstopach niż w spodniach. NIe mam tu na myśli całkowitego rozbierania w ustronnym miejscu, tylko trzymanie ręki na kolanku np. w autobusie, albo pieszczoty ręką pod kawiarnianym stolikiem. A poza tym kręcą mnie kobiety w rajstopach. Mają w nich sexy tyłeczki.

Gość Lycka0510
statystyki możesz sobie w du*pę wsadzić polska to nie tylko warszawa popatrz sobie na nią: http://i40.tinypic.com/2yy848o.png a później wyobraź ją sobie w sukience... tak trudno zrozumieć, że mężczyźni lubią też kobiety w rurkach? hello!!!! jest XXI wiek

Gość Edi Kindybał
nie jestem zainteresowany kalesoniarą z tłustymi kłakami !