Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bylyscie kiedys w zwiazku gdzie czulyscie ze partner ciagnie was w dol

Polecane posty

Gość gość

j.w jak to wygladalo?

Gość gość
h

Gość gość
masz na myśli robienie loda?

Gość gość
nie. ze staneliscie w miejscu. nic sie niedzieje, rutyna.

Gość gość
:D

Gość gość
ja byłam w czymś takim. Te związki (2) się rozsypały.

Gość pacyfica
jja w takim jestem....nie wiem co z tym robic..

Gość gość
Musicie ich dziewczyny zostawić, bo oni nie dadzą wam się rozwijać. Kursy, szkolenia...oni uważają że wam to niepotrzebne

Gość pacyfica
ale są dzieci.. po kilkunastu latach to trochę brak odwagi .. a jesli nie znajdę odpowiedniej osoby ..

Gość gość
ja stanelam w miejscu.

Gość gość
Znajdziesz. Ja jestem po rozwodzie, po 30-tce, co tu się łamać. Wy musicie to we własnych myślach rozważyć. Ale facetów jest masa cała na swiecie...

Gość gość
to by byl moj juz 4 zwiazek i znow porazka. mam 30 lat i niechce zaczynac wszystkiego od nowa.

Gość gość
Rozumiem:( Ja miałam 2 poważne (każdy po 6 lat) i doopa. Wiem jak jest...lipa. Ja nie wiem co możesz zrobić. Jestes pewna że on się nie zmieni?

Gość gość
Zresztą mnie to dziwi, że oni szukają kucht. Niby tak lubią te kobiety niezależne i z klasą, i jeszcze wykształcone i oczytane, to nagle się okazuje że potem to przestaje być ważne...Krętacze

Gość gość
tylko gada a malo robi. on nie ma czegos takiego w sobie ze wyznaczy sobie jakis cel i do niego dazy. od 2 lat nie moze dokonczyc prawka. nie ma szans bysmy pojechali na wkacje. nawet na urodziny nie potrafi sie potrac i zrobic mi nie spodzianke. nic tak sam z siebie nie da, nie pomysli nie zrobi. jak ciagle musze mu mowic co robimy, jak robimy. a mnie to zaczyna meczyc.

Gość gość
Ja miałam takiego męża jak iszesz, wszystko za niego robiłam, po prostu wszystko. A potem jak mnie zaczęło to wnerwiać, i zaczęłam go mobilizować aby zechciał wreszcie cos w domu naprawić, to okazało się że jest za późno. Ja kupuje np. środek przeciwko grzybowi, który wyskoczył na suficie w małym pokoju, mówię aby się tym zajął, a on z tekstem "No przecież TY tez tu mieszkasz. Sama zrób". Ręce mi opadły. Odpusciłam go sobie i teraz szukam innego...;) Zreszta tak jak napisałam było ze wszystkim

Gość gość
jak 2 lata nie robił to już nie zrobi Polska ma jedne z najostrzejszych przepisów zdawalności prawo jazdy na świecie, pozostaje mu już tylko Słowacja Czechy lub Ukraina

Gość gość
Niestety, w pewnym momencie miłość przestaje wystarczać, zaczyna się proza życia i wtedy widzimy, kogo się wzięło tak naprawdę. A mój jeszcze jak kupę zrobił to nie potrafił tego wyczyścić po sobie...poza tym bekal i puszczał bąki (nawet przy moich rodzicach). A jak się denerwowałam, to mówił że to naturalne i że on nie umie się powstrzymywać. No k***a mać...

Gość gość
tzn. co? nie moze dokonczyc?

Gość gość
No, z tym prawkiem to faktycznie nie za wesoło...

Gość gość
Jak TY masz prawko to go nie woź nigdzie...

Gość gość
Z mężczyznami jest jak z myciem okien. « » Z mężczyznami jest jak z myciem okien – Byle jaka szmata nie doprowadzi ich do porządku.

Gość gość
ciagle powtarza ze brakuje kasy. ok. ale gdyby mu zalezalo zrobil by wszystko aby miec prawko.

Gość gość
gg

Gość gość
No pewnie...Poza tym dziś niektóre szkoły mają ratalna możliwość opłacania kursu, np. przez jakieś firmy prowadzące sprzedaż ratalna...Pieprzy głupoty.

Gość gość
ale on juz prawko robil. 3 razy nie zdal i odpuscil niby z braku kasy. 1,5 roku temu w zeszla wiosne znow zaczal robic. zaliczyl testy za 1 razem. zapisal sie na h. bo trzeba wyjzdzic 5 aby moc sie zapisac na egzamin. wyjzdzil 4 h a potem odpuscil. i kasa poszla w bloto, ze 300zł.

Gość gość
no poszła, ale gość teraz tego przepisu już nie ma o tych 5 godzinach. Ustawa ze stycznia zlikwidowała obowiązek wykupywania tych 5 h. Teraz może iść od razu i się zapisać. Kopnij go w d**ę aby to załatwił wreszcie, cena egzaminu do góry tylko poszła, a ceny za h tez raczej staniały...

Gość gość
Niech zatrudni w Czechach na 2 miechy i potem tam robi prawko zda od razu i wszystko na legalu

Gość gość
kilka godzin doszkalających wziąć i niech nie pieprzy farmazonów.

Gość gość
naprawde odrazu moze sie zapisac na testy i jazde?