Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bylyscie kiedys w zwiazku gdzie czulyscie ze partner ciagnie was w dol

Polecane posty

Gość gość
ale on nic nierobi w tym kierunku., a po zatym moze z kims pojedzic, wystarczy chciec.

Gość gość
tak, jestem instruktorem i siedze w temacie. A ponieważ branża przeżywa kryzys i w wordach też pustki to szybciutko mu termin dadzą. W warszawie idziesz dziś a zapisują Cie na jutro, gdzie indziej jest podobnie. Tylko ok 30 zł do góry opłata za egz poszła. No i nowe testy się teraz zdaje, niech sobie płytkę kupi i wkuwa

Gość gość
to ile teraz kosztuja egzaminy pisemne i jazda? a duzo sie zmienilo w testach?

Gość gość
Cena teorii 30 zł, a cena praktyki - 140 zł. A teoria bardzo się zmieniła...niech poczyta w necie. Mnóstwo osób teraz oblewa teorię, bo wcześniej z płytki można było wykuć, a teraz większość pytań to już na myslenie jak to się mówi, część to sytuacje dynamiczne na podstawie krótkich filmików

Gość gość
No jest ciężko, ale myslę, że jak posiedzi to tę teorie przejdzie. A zestawy do nauki to może kupić w każdej autoszkole

Gość gość
tego sie boje bo moj zmyslenia jest ciezki. slabo sie zna na komputerze. a powiedz mi czy da cos jezdzenie zkims samochodem. nie mam na mysli intruktora?

Gość gość
hm...pod warunkiem ze to będzie osoba która będzie wiedziała jak się ocenia na egz, doskonale będzie znała przepisy no i zwróci uwagę na ewentualne nawyki...typu ręce na kierownicy aby były itd...Ale ja myslę, że może lepiej jednak u instr, nie wiem jak on sobie radził na kursie. No i powinien jeździć na tej samej marce samochodu co egzamin będzie zdawał

Gość gość
teraz w niektórych autoszkołach cena zeszła za 1 h do 30-35 zł.

Gość gość
ja wiem ale mial ok.1,5 roku przerwy w jezdzie samochodem. wiec doasc duzo h by mu bylo potrzebne. ale tak z kims sobie tylko przypomniec jak sie jezdzi ale dodatkowo kilka h wykupic u instr,

Gość gość
Spoko, ma to sens, tylko aby nic nie nawywijał:)

Gość gość
widac ze mi bardziej na tym zalezy zeby skonczyl to prawko niz on. znalzalm na stronie szkoly jazdy u mnie w miescie. i maja promocje np.8 h-310zł 11-420zł. duzo czy ceny ok?

Gość gość
To dobra oferta

Gość gość
8 h to całkiem sporo już...pod warunkiem że wyjeździ je np. bezpośrednio przed egza

Gość gość
tylko widfzisz my mieszkamy w malym miescie . egzamin jest przeprowadzany w oinnym miescie oddalonym od naszegop jakies 30 km. wiec jak juz sie jedzie to minimum 2h. czyli zwykle jada 2 osoby. 1 osoba jedzie 1 do miasta gdzie egzamin i w miescie wujezdza 1,5 h. potem 2 1,5 h i wraca. takze 30minut zawsze odhcodzi na dojazd.

Gość gość
No niestety, zazwyczaj tak jest w tej sytuacji:(

Gość gość
chłopa jakoś zmobilizuj, i może mu jakiś warunek postaw, aby nie czuł się bezkarny...

Gość gość
ale sila go zmusze. dla mnie wystarczy chciec.

Gość gość
No i tak ma być. Ktoś musi rządzić. Bo jak się przyzwyczai do nieróbstwa to potem będziesz miała megaproblem

Gość gość
juz mu powiedzialam ze ma zadzownic do intruktora i ummowic sie na jazde. dowiedziec sie co i jak. bo ktos tu pisal ze sie duzo zmienilo. sama teraz robilam nowe testy. fajne sa. i zdalam za 1 razem. 0 bledow.

Gość gość
:)

Gość gość
tt

Gość gość
op