Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydki zapach penisa

Polecane posty

Gość gość
Ale masz problem!!! faktycznie można sie załamać. Czy ty to lubisz??? czy poprostu musisz???

Gość gosc autorka tego postu
gosc z 11:45 umiem czytam i wiem ze podalas do jamy ustnej a nie szyjki macicy ale jakbys czytala ze zrozumieniem to przez zwykly seks ktory bylby tylko przeznaczony do prokreacji mozna zlapac raka szyjki macicy. Od palenia papierosow raka gardla tez mozna zlapac. Wiec to takie glupie gadanie gosc 11:48 dla Twojej informacji tak uwielbiam to z nim robic. I uwielbialam to robic od samego poczatku poniewaz sprawia mi to ogromna przyjemnosc. Partnerowi tez ale mi rowniez i sie nie zmuszam do niczego. gosc 11:45 - ten normalny bierze leki przeciwbolowe w ktorych w sklad wchodzi paracetamol, ibuprofen, kodeina, kofeina, chlorowodorek drotaweryny - oczywiscie nie to wszystko naraz. To byly leki na rozne dolegliwosci ktore z czasem ustepowaly nie byly zwiazane z jakas choroba tylko stosowane tymczasowo np. bol zeba. Faktycznie bede musiala powachac jego skore w takim miejscu

Skonczcie z tym hpv to nie hpv. Zreszta nie interesuje mnie sprawa hpv, raka itd. Temat jest inny. Ja czytalam o hpv, raku itd. jestem zaznajomiona w tym temacie. Dla waszej inf ponad miesiac temu mialam cytologie i jest wszytsko w najlepszym porzadku.

Gość gość
zagrzybiony fiut i tyle w temacie!!!

Widze ze tylko jedna normalna osoba jest w tym temacie i udziela sensownych podpowiedzi czego to moze byc wynik.

Gość gość
Ludzie skończcie z tym hpv. Autorko, ale tego jest za dużo. Ja się jeszcze zastanawiam czy on sobie wątroby nie osłabił. Zobacz czy nie ma czasem żółtego nalotu na języku. No wiesz, bólu głowy też się z reguły nie wiąże z dolegliwością, a czasem są objawem czegoś poważniejszego. Jeśli ten zapach będzie się utrzymywał, skóra na ciele też będzie zalatywać, to niech wzmocni wątrobę i zrobi sobie jakiś detoks. Kilka dni delikatnej głodówki, albo niech się przeczyści solą gorzką. Jeśli to jest to, o czym piszę, to powinno trochę pomóc.

Gość gość
Wyjątkowo niski poziom intelektualny jest tej dziewczyny.Wylizuj,wąchaj i nie zawracaj dooopy tym ktorzy sie na tym nie znaja bo nie wachaja smrodu i ich uczucie do partnera polga na zdrowej miłosci a nie lizaniu fujjjjjjjjjjjjj. A pozniej idziesz na impreze i buziaki dajesz innym,fujjjjjjjjjj

gosc 12:11:35 Bardzo Ci dziekuje za rady chyba faktycznie jest duze prawdopodobienstwo jesli chodzi o te leki. Owszem czasem bral ale nie tyl, nie w takiej ilosci i nie w takim powiedzmy krotkim czasie. Zdarzalo sie do tego ze polaczyl leki z alkoholem wiec raczej napewno oslabil watrobe. Musze go troche poobserwowac a nie chce narazie zaczynac tematu choroby, lekarzy poniewaz ucieka od nich jak moze ;) ale nie zawsze mu sie to udaje :D gosc 12:14:21 i co tydzien w pt wystaje pod latarnia i lapie chetnych ktorzy chca lodzika. Widocznie zazdroscisz bo albo nikt Ci pozadnie nie o******a albo Ty nikomu :)

Gość gość
A ja mam partnerke normalna bo i ja jestem normalny. Choc literatura duzo pisze o tym seksie to i tak uwazany jest za seks dla ludzi z zaburzeniami.

Gość gość
gosc 12:11:35 kto tam cie wie! w koncu sama pisałas ze nie pierwszy to i nie ostatni.A ten ostatni nawet nie bedzie przypuszczal ile sie napracowałas przy tej robocie.Taka pracowita żona to skarb hi hi hi

Gość gość
Ha ha ha. Odezwała się osoba ( 12:14) o inteligencji wysokich lotów. Kobieto, to nie od lizania temu człowiekowi śmierdzi skóra na penisie. :) Autorko, tak mi się wydaje. Jak nie chce chodzić po lekarzach, to niech się zainteresuje przyczynami dolegliwości i niech się się leczy naturalnie, a nie tabsy z apteki bo tak najwygodniej. To taka lekka hipokryzja, lekarze be, ale farmaceutyki mniam. Na pewno niech zrobi próby wątrobowe, trzustkę, rozszerzoną morfologię i mocz. Wyda na to góra 30 zł. I do dentysty koniecznie. Wiele chorób jest od zębów. A tak abstrahując. A nie było czasem orala po analu? Ha ha ha ha ha, wiem pojechałam po bandzie, ale muszę trochę podwyższyć swój poziom intelektualny he he.

Gość gość
Aha jeszcze jedno, lepiej jest zapytać o takie rzeczy w wątkach o naturalnych metodach leczenia, oczyszczania organizmu z kamieni, z toksyn. Nieważne, że to nie będzie na temat, ale tam ludzie się nie wyśmiewają z dolegliwości innych, tylko próbują pomóc, zwłaszcza że wiele z nich choruje i jakąś wiedze na temat chorób i organizmu ma.

12:30:23 gosc hahahah nie na 100% nie :) nie pozwolilabym sobie na takie cos nigdy. To nawet nie byl oral po penetracji pochwy :) ze tak to ujme taki na dzien dobry :D ktory zostal przerwany bo przeszkadzal mi ten zapach. Wiem ze hipokryzja ale co zrobic faceci bardziej boja sie lekarzy niz my kobiety :). Wiec jesli bol przejdzie to jest ok lekarz zbedny. Chociaz nie powiem jak trzeba to idzie :). A o zapachu mu nic nie wspominalam zeby nie robic przykrosci bo moze to jednorazowa sytuacja bedzie. Co do zebow to chodzi do dentysty ma teraz 1 albo 2 zeby do przeleczenia - drobna prochnica.

O dobry pomysl z takim forum :) dziekuje bardzo. Zobacze nastepnym razem czy problem sie powtorzy. Ale taki detoks i tak by mu sie przydal :) chociaz on pewnie innego zdania bedzie :) ehh uparciuch z niego jest :)

Gość gość
10.11.13 Ale po h.... to lizac,coz to za przyjemnosc skoro to do sikania.Oj wysokie loty to ty masz powyzej siusiaka nie wzosisz się a horyzonty i nie tylko bardzo szerokie no coments

Gość gość
Autorko nie ma za co. Niestety, facet do lekarza nie chodzi, faceta się do lekarza przynosi.:) Najlepiej tak pytać, nie zakładać wątków dotyczących genitaliów, bo zawsze w odpowiedzi dostaniesz tekst o grzybicach, albo obraźliwe teksty. Co do grzybic jeszcze, to wątpię aby jakaś zagrzybiona laska dała się wydymać. Każda, która przeszła jakąś grzybiczną infekcję (z mydła można dostać) mówi, że boli i się nie da. , Gość 12:47 proszęęę nie kompromituj się. Wtórna analfabetko, w temacie nie chodzi o lizanie, tylko o zapach. A jak chcesz sobie w takich wątkach popisać, to chyba istnieje tutaj taki dział jak seks? Tam będziesz mieć większe pole do popisu. A założę się hipokrytko, że swoją pipkę podtykasz pod nos swojemu facetowi przy każdej okazji, he he.

Gość gość
A założę się hipokrytko, że swoją pipkę podtykasz pod nos swojemu facetowi przy każdej okazji, he he.///////////////////////// Musiałabym miec tam rozum by podtykac,widac ze sie rozumiecie

gosc 13:28:50 Myslalam ze na forum o zdrowiu trafie raczej na normalne osoby :) trafilam jedynie na Ciebie :) ale dzieki wymianie zdan i pyt przynajmniej teraz wiem jaka moze byc przyczyna tego problemu :) bede sie musiala zabawic w psa sledczego i obwachac jego skore ;) moze nadgarstki beda dobrym miejscem :) tam raczej nie uzywa nic pefrumowanego poza mydlem :)

Szczerze tez zaniepokoilam sie jak przeczytalam na innym forum ze to moze byc ciaza i stalam sie wyczulona na zapach :) ale trzymam sie Twojej wersji :D

Gość gość
Gość 13:35 oczywiście, że się z autorką topiku rozumiemy pod względem tego, o co ona dokładnie pyta. A ty tym samym potwierdziłaś swój wtórny analfabetyzm. Ponadto za bardzo się rzucasz o poziom intelektualny i nie wyczuwasz mojej ironii. Irytujesz się o coś, o co nie powinnaś. W sumie racja :), nie musisz podtykać, twój facet sam tam lezie :P, a ty czujesz się rozgrzeszona ha ha. O ile oczywiście tego faceta masz. Weź się zawiń do działu: życie erotyczne i tam popłacz nad seksem oralnym, pomiędzy dwoma stałymi partnerami, jako porażającym przejawem głupoty ludzkiej. Ciągniesz wątek lizania, a tutaj nie o to chodzi. , Autorko niby tak, ale tutaj są też topiki dotyczący pielęgnacji urody, więc tak naprawdę wchodzą wszyscy. Ja bym ciążę wykluczyła, z jednego powodu. Byłabyś wyczulona na wszystkie zapachy, łącznie z perfumami. Poza tym to się pojawia ok. drugiego miesiąca, tak jak wszystkie inne objawy wczesnej ciąży. Jak ten przykry zapach będzie nadal, to jednak chyba będziesz musiała mu o tym powiedzieć. Może go to zastanowi i zacznie o swoje zdrowie lepiej dbać.

Gość gość
Poprostu go nie domyl porzacdnie. Ja mojemu myje k***ska zanim mu o******e :)

gosc 15:14:33 Bardzo Ci dziekuje za pomoc :) jedyna normalna osobo :D. Wlasciwie masz racje z tym forum ze wchodzi kazdy ale na typowo medycznych i innych nie chcialo mi sie logowac a tutaj najszybszy dostep :). No ale trzeba sie liczyc ze spotka sie tu takie ciekawe jednostki :) Oczywiscie, ze jesli sie ten zapach bedzie powtarzal to mu o tym powiem :). Moze w koncu zminimalizuje ilosc zazywanych lekow bo jednak troche przesadza no ale jakos trzeba funkcjonowac szczegolnie w pracy a na wolne nie moze sobie co chwile pozwolic :) Bo jest osoba ktora dba o higiene. Codziennie sie kapie. Jesli zdarzy sie ze w jego odczuciu jest nieswiezy to jest tez niedotykalski ;)

Chyba problemem byla za duzo ilosc lekow w krotkim czasie poniewaz problem zniknal :)

Gość gość
a kiedy on huisko ładnie pachnie, nie masz co do mordy włożyć, no nie

Gość gość
to grzybica faceci mają inne objawy niz kobiety w szczególności zmienia się zapach aby nie powiedzieć fetor

Gość gość
O fajnie autorko, że się odezwałaś:) Czyli jednak to śmierdziała krew od leków. Po prostu wątroba nie nadążała neutralizować tej chemii, a skóra na penisie jest cieniutka, to i było czuć :)

Postanowilam sie odezwac poniewaz uzyskalam dobra informacje od Ciebie :) chcialam podziekowac i na przyszlosc moze ktos bedzie mial podobny problem i ten post mu pomoze :) Szczerze mowiac nie dziwie sie kobietom ktorych partner ma problem z brzydkim zapachem i nie chca sie kochac lub kochac w ten sposob. Sama przed kolejnym razem mialam lekka obawe :) na szczescie problem zniknal :) no chyba ze znowu zaszaleje z lekami :). Jeszcze raz bardzo dziekuje :)

Gość gość
Wspólczuc twojej głupocie.Wolałabym kota w d...e pocałowac niz ciebie w policzek

No to caluj jesli lubisz taki rodzaj perwersji :)