Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocha czy nie k

Czy możliwe jest takie zachowanie gdy ktoś KOCHA

Polecane posty

Gość kocha czy nie k

-nie ma czułosci na codzień;nie podjedzie do mnie, nie rpzytuli, nie pocałuje czule -ciągle mi mówi co robie źle: zle rozwieszam pranie, zle pozmywałam garnek, zle zamontowałam rolety -lezymy na łózku i ja mówie ze zjadłabym sobie brzoskwinie w puszcze a on że ma smaka na popcorn. Idzie do kuchni zrobic popcorn , wróci do pokoju z popcornem a mi brzoskwin nie przyniesie -mam dzien wolnego i on wraca z pracy i kręci głową ze mało zrobiłam w domu. A ja wziełam wolne zeby sie relasowac a nie ogarniać dom który jest ogarnięty na codzień. -jedyne czułosci to seks, o tym nigdy nie zapomina i nagle weiczorem obraca sie do mnie i bierze go na czułosci I moj facet dziwi sie ze jestem przybita i że NIE mam ochoty na seks:-(

Gość kocha czy nie k
A to wszytsko po 11 miesiącach związku:-(

Gość gość
ja bym z nim powaznie porozmawiala na twoim miejscu. Moim zdaniem dziwnie sie zachowuje. Moze kogos ma..?

Gość kocha czy nie k
JUż z nim rozmawiałam ze boli mnie ze w ciagu dnia nie ma żadnych czułosci to powiedział ze taki jest. A jak ja mam miec ochote na seks gdy on taki jest w stosunku do mnie?

Gość gość
od poczatku zwiazku taki jest?

Gość gość
no cóż, widziały gały co brały... teraz się męcz albo od niego uciekaj 🖐️

Gość kocha czy nie k
Nigdy nie był wylewny z czułosciami ale teraz to juz zupełnie nie ma żadnych czułosci. -czesto jest tak ze to ja sie przytule do niego to on niby żartem "znowuuuuu czułosci??"

Gość gość
powiem Ci tak - na dluzsza mete tak sie nie da. Za kilka miesiecy albo za rok i tak od niego odejdziesz bo juz nie bedziesz tego wytrzymywala. Wiec teraz decyzja nalezy do Ciebie czy bedziesz nadal tracila czas dla kogos kto nie jest tego wart czy bedziesz ukladala sobie zycie bez niego. Pogadaj z nim ze albo sie zmieni albo bedziecie musieli sie rozstac

Gość gość
taki typ

Gość gość
no to taki jest i tyle.

Gość kocha czy nie k
a da sie byc z takim typem? ja wysiadam

Gość gość
Leniwa bździągwa jesteś, powinien cię stłuc :-O

Gość kocha czy nie k
Nie ejstem leniwa, gotuję, sprzątam, myję naczynia i robię zakupy. Jest wszytsko ogarnięte, może nie błysk ale jest posprzątane codzeinnie. On nic nie robi po pracy i jeszcze wraca i mnie krytykuje ze pranie nie równo powieszone.

Gość kocha czy nie k
Wiecie ze on przychodzi z pracy i nawet nie da mi całusa na powitanie? Czuje sie z nim jakby w 20-letnim małżenstwie

Gość gość
dobrze napisalas autorko po takim traktowaniu oraz podejsciu do spraw intymnych odechciewa sie bzykania na dluuugo ale faceci nie zauwazaja swojego burackiego zachowania a jedynie potrafia wymagac a potem pretensje ze ochoty nie mamy na seks ja zawsze mowie tak ....ze jakbym miala fiuuuta to by mi w takich sytuachach nie stanal :D

Gość gość
nie kocha

Gość gość
jest ciebie tak pewny ,że nie zależy mu na troszczeniu się o wasz związek. nie odzywaj się do niego przez kilka dni