Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE ZNACZY NIE

Polecane posty

Gość gość
A może ty kobietę w niej widzisz gangsta? Serducho zalomotalo mocniej

Gość gość
To mnie nie dziwi ,z bólem ale rację przyznać muszę.ale moze ona brzydula?

Czy ty chcesz mi dokuczyć, czy może właśnie dostałeś w du​pę od jakiejś kobiety i próbujesz się tylko odegrać? Nie przypominam sobie bowiem momentu, byś miał motyw skakania mi do gardła.

Gość gość
Glosno myślę,bez nerw..z drugiej strony z mlodym byla,a mlodziez wybredna. fota by się przydala

Gość gość
misiek gość gościowi nie równy ten wyżej to nie ja ja też ide pobiegać tyle że nie do bydgoszczy nic nie mam do ciebie to fakt tylko radzę kontrolki nie wyłączać jak w sprawnym samochodzie ok?

Gość gość
niunia i tobie to radzę figura figurą treningów nie zaprzestawaj papatki

Gość gość
misiek tylko przy tej żonglerce to uważaj by jakaś piłeczka w pałkę cię nie walnęła oj bolało by bolało

Chcesz mnie skopać po jajach? Nie opowiadaj że jesteś aż tak żałosny i sięgasz po takie środki. To już nie można napluć w twarz? Wolę to, bo jajka wolę mieć całe i gotowe... :P

Gość gość
Dla niej te jaja?

Dla Niej wszystko. :) Tylko czy będzie chciała. :( Po tym co sobie przeczyta, odwróci się na pięcie i na "żegnam", zostawi tylko zapach swoich perfum. :(

Miałem okazję rozebrać kobietę, która ciut starsza jest ode mnie i do tego pozwalała mi to robić, ale nie dla psa kiełbasa ;:O Nabójki, afery i sianie zamętu wzięły górę. Chyba nic dobrego mnie tu na tym forum nie spotka. :(

Gość gość
Michael nie becz pałka ci się tylko z jednym kojarzy a to było o tej wyżej bez urazy

No ładnie :) Ktoś to podnosi jeszcze podnosi. :D Dopiero teraz zauważyłem. Nie będę ukrywał, byłem trochę zajęty w innym topiku. ;) :P Nie beczę, tylko jest mi smutno :( Ciekawie się to wszystko układało. Nawet cudem udało mi się nawiązać nić porozumienia a tu buch i bańka prysła. Cóż nie pierwszy i nie ostatni raz.

Gość Nowy bylo mi bardzo milo
p.44 podnoszą,pewnie czekają żeby znów potrollować. Ale widzę,ze rozebrana zostalam,na czynnki pierwsze. pelna analiza,psyche+fizys. milego wieczoru Nowy:-)

Ja Cię nawet jeszcze nie dotknąłem :) A już zrobiło się bagienko :( Miłego :) Sprawa przycichnie to może znowu sobie w spokoju porozmawiamy :) Liczę na to, bo trafić tu na interesujące osoby i do tego intrygujące, to naprawdę sztuka :) 🖐️ 🌼

Gość gość
żenada

Gość Nowy bylo mi bardzo milo
p.44 wzbudzamy tu jak widać duże emocje,i szczerze powiem,nie rozumiem dlaczego,naprawdę:-) Ale moze za jakiś czas,faktycznie znajdą sobie ciekawszy temat. W oczekiwaniu będę podczytywać :-) do....za czas jakiś zatem. :-)

Ja też tego nie rozumiem, ale już przestałem się tym przejmować. : Cieszy mnie za to że nadal jesteś i to jest dla mnie ważne :)