Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE ZNACZY NIE

Polecane posty

Gość pani44
Prościej? W jakim sensie?

"Kocham się smiac", też to przeczytaliście, też tak chcę :) Ja już czuję się wypalony :( a jeszcze został mi rok i parę miesięcy, cieszyć się trzydziestką :O ...

Gość pani44
Szczery do bólu jestes..i byś wiedział,jak to jest z40-ka?

Gość Dżony Oklaski
Lubię placków

A co mam owijać w bawełnę i posypać cukrem pudrem, pani44 :O Przecież jesteśmy dorośli. Wiem nie tego się spodziewałaś, ale ja już jestem zepsuty przez to forume :P :P Przepraszam, pani44, jeśli coś Cię uraziło. :(

Gość pani44
Nie uraziłeś mnie absolutnie,przecież to forum erotyczne,no i daleko mi do pruderyjnej świętoszki :-)

Gość gość
Myślę, że powinnaś dać Nowemu szansę.

Właśnie erotyczne a nie wulgarne a ja, no cóż , czasami się zapędzam w mroczną stronę i... ale jak jest w porządku pani44, to chyba przestanę się tłumaczyć :P 🖐️

Gość pani44
A nie myślisz,ze on sobie moze nie życzyć,żebyś się w jego imieniu wypowiadal?

Gość pani44
Czytalam wiele Twoich wypowiedzi,na roznych topikach,teraz jestes grzeczny..jak na siebie:-)

A ja myślę że to za wysokie progi jak dla mnie, ale można poczuć się jak gów​niarz a to miłe uczucie, bo można psocić do woli a i tak udzie ci to na sucho. :D :P :P

pani44, że co robiłaś? Ja mam czasami ochotę by to wszystko usunęli co napisałem, ale to nie takie proste :( Pójdę na redakcję i co powiem modełłe, że chcę skoczyć, zleją mnie totalnie i jeszcze dostanę bana. :O ...

Gość pani44
Wiesz,wiek niekoniecznie mówi o dojrzałości czlowieka.Cos wiem na temat,mój kochanek mial 22lata,niby dzieciak..a jak sie okazało..dojrzaly bardzo. Tak przy okazji,ze taki mily potrafisz być,nie wiedzialam:-)

Gość pani44
Tak czytalam,bo duzo piszesz ,latwo sie natknąć na Twoje wypowiedzi. Ja natomiast,dużo tu czytam,bardzo rzadko sie odzywam.

To ładna z Ciebie ździra, za przeproszeniem pani44 :) ale też widać w Tobie coś wyjątkowego, nie dziwię się że ten młodziak poleciał. Mam nadzieję że to w Tobie nie zgasło, bo wyglądasz na zasmuconą osobę :(

Gość pani44
Oj ,tak nieładnie:-) Nie ja zainicjowalam tamtą znajomość..z nim. Ja nie jestem wyjątkowa,pisze tylko to co myślę,nie udaje kogoś,kim nie jestem,to wszystko. Spokojnie,jest we mnie wiele radości życia. Tobie naprawdę wydaję się smutna?dlaczego?

To było w żartach. Jestem cywilizowany, takie zachowanie już się nie powtórzy. :) Wybacz ale to intrygujące pani44, to gów​niarz zaaranżował całą sytuację a Ty dałaś du​py. ? (Nie wiem jak to wysłodzić) Prędzej się spodziewałem że Ty uwiedziesz szczeniaka?!!!

Gość pani44
On uwiódł mnie,nawet o tym nie myślałam..przedtem. .tym bardziej,ze chlopak bardzo atrakcyjny,prawie 190cm,ponad 90 kg mięśni,sztuki walki ...nie mógl opędzić się od dziewczyn . Poza tym mieszkal ze swoja dziewczyna,wiec nie traktowałam go w tych kategoriach. On zaczal wysyłać sygnały..

pani44, nie mitomanisz przypadkiem, "sztuki walki" i co jeszcze, może potrafił obsługiwać odkurzacz. :P Spoko, łykam to jak na młodego pelikana przystało. :D :P

Gość pani44
Po co miałabym to robić?ale nie musisz mi wierzyć,Twoje prawo. Nic na silę,to moja zasada:-)

Gość gość
Nowy się boi

Gość gość
Pani...nowy jest do d**y,ja wiem jak sprawić rozkosz kobiecie?zainteresowana?:-) :-) :-)

Że niby co robię? Boję się? Kogo, czego? Proszę wytłumacz mi to o ile to dla ciebie nie problem. * A ty smyku, już tak nie kozakuj. Trzymałeś chociaż dziewczynę za rękę, przyznaj się. :D :D

Gość gość
Boisz sie,pani44, starszej kobiety od siebie,chciałabyś ale tchórz jestes

Może tylko troszeczkę Z takimi to nigdy nic nie wiadomo :D Nie wiesz kiedy a już zostałeś urobiony i rozkochany. :P :P A ja, nie mogę sobie na to pozwolić. Latami pracowałem nad wizerunkiem gangsta, by teraz jakaś przypadkowo poznana kobieta, do tego miła :) , wszystko zepsuła. :P :P🖐️

Gość pani44
Dzien dobry!temat dalej żyje,nono,fajnie Michaił to Nowy? Nie wiedzialam. Życiem rządzą przypadki:-)

Witaj, pani44 🖐️ I jakie przypadki, jestem wychowany w wierze katolickiej i mam dwa a nawet trzy imiona, to dlaczego nie dwa projekty. Trzeci jest używany do bardziej zaawansowanych prób siania zamętu i destabilizacji tego zacnego forume :D :P

Gość pani44
Również posiadam 3 imiona:-) Trochę zamętu w odpowiednim momencie dodaje smaku..życiu :-) A bez smaku nic nie jest fajne...