Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE ZNACZY NIE

Polecane posty

Gość pani44
Tak ,czasem rzuciłam komentarz,dwa. Jestem nałogowym"czytaczem" ,dzien bez czytania..to dzień zmarnowany...książka,gazeta,forum. Twoje oba nicki znam oczywiście,ale nie wiedziałam,ze to jedna i ta sama osoba:-)

Gość gość
Duzo czytam ,natomiast bardzo rzadko sie odzywam. Nie bawia mnie klotnie i obrzucanie się inwektywami,wiec pisze wtedy..gdy jest normalnie..czyli nieczęsto.. dobra jesteś bingo ups nick ci się wczesniej pomylił Diana45 byla ostra

Gość pani44
Co za glebokie analizy,czym sobie zasłużyłam na takie zainteresowanie. niestety fail..

To wiedzą tylko zainteresowani :P I tak powinno zostać pani44 :) Nie chcę Ci tu już słodzić, bo zaraz puścisz od tego pawia, ale naprawdę Twoja osoba to istna odskocznia od tego całego koszmaru forume. :)

Gość gość
też się zastanawiam z nudów człowiek rozne głupie rzeczy robi

Gość gość
Michail Pravda a prawdy nie wie co za ironia prawda niebieska vaneska

I co z tego że Jej się pomyliły. Chcesz tu wywołać jakiś sztuczny skandal szczurzy gościu :O Kobieta tu piszę od niedawna, nie bądź okrutny. :O

Gość pani44
Coraz ciekawiej ,naprawdę.. Nudzą się tylko ludzie niemądrzy gosciu.. Koszmar... Przecież jestes tu z wlasnej nieprzymuszonej woli:-) ? A słodyczy nigdy za wiele,zwlaszcza,ze nie muszę dbać o linię:-)

Gość gość
Misiek ty na prawdę taki pelikan czy udajesz wielopostaciowa pani się nie nudzi jak tu się nudzić jak się jest taką ciekawa osobą

Gość pani44
Kilka razy mi się podobno pomylily? A to dobre... Ale jeśli Ty tak gościu mówisz to na pewno musi byc prawda.

Gość gość
o naiwnosci moja zawsze mi się wydawało że tu wiele kobiet dysputę prowadzi a tym czasem mnogość wypływa z jednej f bo fantazja jest od tego prawda

Gość gość
no nic misiek wracaj ja mykam spać tylko nie łykaj tak zachłannie niestrawność moze nastapić albo czytaj ze zrozumieniem zwykle wielopostaciowość może nieźle zaskoczyć

Gość pani44
Łał,fantazje masz Ty,przyznaje,bez bicia nawet

Gość gość
fantazja to coś co cię podnieca lady

Gość gość
ale w koło jest wesoło spij słodko misiek niech ci się przyśni całe stadko pelikanów

Gość pani44
No może,choc to nagłe zainteresowanie gosci jest nieoczekiwane... mam nadzieję,ze nie potrwa dlugo:-) dziekuje

Gość pani44
Coś mi się zdaje,ze trochę obrywam za Twoje grzechy Nowy:-)

Gość gość
nie zwalaj na miśka w myśl zasady zesral się a na kota zwalił

Dzień dobry :) pani44, proszę Ci nie myśl tak. :( To publiczne forum i każdy może sobie napisać co chce. Niestety ja przyciągam tą złą stronę. :( Strasznie mi teraz głupio :( Chciałem się tylko wypytać, poznać, zrozumieć, poczuć, jak myślą czterdziestki a tu narobiłem Ci tylko kłopotów. :( Wiem, mogę sobie to poczytać na innych tematach, ale co innego poczytać a co innego poczuć na własnej skórze. ;) 🖐️

Gość Diana35
Dzien dobry! spokojnie,to przecież tylko Internet,nic mi nie zrobią. Zastanawiam się,czy juz pokazać pazurki,czy jeszcze trochę poczekać:-)

Gość pani44
Dzień dobry! Widzę,ze zabawa trwa w najlepsze,juz od rana.Ależ komuś zalazlam za skórę! Czekam na pozostale swoje wcielenia gosciu ,he. Niech Cie Twoja fantazja nie ogranicza.Wolne w szkole,trzeba jakoś zabic czas,prawda? Nowy,co to za kłopoty?:-) coraz bardziej jestem ciekawa,co im jeszcze do glowy przyjdzie :-)smiech to zdrowie,jak czytam niektóre wypociny to śmieje się w glos:-)

Gość gość
Ale ty lala szlachetna jesteś,gwiazdom internetu chce zostać?

Może nie zabawa, ja tak naprawdę chciałem się tu dzisiaj tylko przywitać i wyjaśnić dziwne okoliczności przyrody panujące na forume. :) Diana35, poczekaj, ale tylko troszeczkę a później.... :P :P Jak duże zostawiasz ślady na ciele? ;)

Gość pani44
Mialam na myśli to ,ze podszywy się bawia od rana:-) milego dnia Nowy

pani44, naprawdę, niektórzy są dobrzy w pisaniu, chociaż robią to w nie zawiązanych trampkach. :P I już nie raz popłakałem się ze śmiechu, chociaż mężczyźnie chyba nie wypada ronić łez. :D :D

Gość pani44
Nie ma co ulegać streotypom,czasem wypada:-) Bardzo jestem ciekawa,jak dlugo potrwa moje gwiazdorstwo:-) Wygląda na to,ze ogrzewa mnie blask Twojej slawy...

Gość gość
Nowy dlugo jeszcze będziesz taki milusi ,chcesz dupo przy niej pokręcić

Gość gość
Widzę że starej pici młody ch*j się świci