Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tak z ciekawosci

MAMY GDZIE PRACUJECIE

Polecane posty

Gość gość
wl. dzial gosp, dokładnie agencja reklamowa

Gość gość
ja pracuje na recepcji w hotelu ,godziny pracy super-nie zamieniłabym na żadną inną

Gość gość
w banku na obsludze kont firmowych

Gość gość
Jestem project managerem. Powiedzmy, że badania rynku, ale konkretna działka.

Gość gość
Urzad Miasta, sektor meldunkowy

Gość wykladowca analizy
systemowej oraz statystyki na wyższej uczelni

Gość nasciturus30
Jestem radcą prawnym. Po kilku latach pracy na etacie postanowiłam założyć własną kancelarię. Ponieważ jest szansa na dofinansowanie z UE na rozpoczęcie własnej działalności, zarejestrowałam sie w UP jako bezrobotna i w najbliższym czasie składam wniosek o dofinansowanie. Zobaczymy. Jeśli się nie uda, zakładam działalność bez względu na wszystko. Na razie od 2 m-cy pomagam nieoficjalnie znajomemu radcy w jego sprawach, żeby nie wypaść z obiegu w branży:)

Gość gość
ja pracuję w szkole ponadgimnazjalnej- specjalista ds. ekonomicznych

Gość gość
Ponieważ jest szansa na dofinansowanie z UE na rozpoczęcie własnej działalności, zarejestrowałam sie w UP jako bezrobotna i w najbliższym czasie składam wniosek o dofinansowanie. x x jak masz znajomosci w UP to masz duze szanse na dofinansowanie, ja nie dostalam ani nikt z moich znajomych, za to dotały te osoby, ktore stale dostają:)

Gość nasciturus30
To nie jest dofinansowanie z UP, tylko z fundacji, która się tym zajmuje. To jest projekt unijny, który składa się z kilku etapów weryfikacji, m.in. ocena formalna i merytoryczna wniosku, indywidualne rozmowy. Wiem, że w UP trudno dostać dotację, ale próbować zawsze można. Kiedy zaczynałam pracę na etacie, mój ówczesny pracodawca dostał z UP dofinansowanie na moje stanowisko pracy, także wiem, że nie zawsze i nie wszędzie jest to ustawiane.

Gość dofinansowanie jeden raz
Hej. Ja prowadzę sklep internetowy. Ponad rok temu udało mi się z dofinansowaniem z UP - 20 tys. Jakoś leci czas. Tylko taka praca w domu po czasie trochę się nudzi, ale ważne, że przynosi jakiś dochód :)

Gość gość
Biblioteka na uczelni

Gość gość
mój ówczesny pracodawca dostał z UP dofinansowanie na moje stanowisko pracy, także wiem, że nie zawsze i nie wszędzie jest to ustawiane x x heh, a skad Ty wiesz czy nie znal ludzi:D

Gość gość
handlowiec, doradca klienta - branża wnętrzarska. Od 2005r. Teraz na macierzyńskim.