Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witamina CCC

Problemy z oddychaniem po operacji nosa

Polecane posty

Gość gość
Od niesienia pomocy ofiarom są profesjonaliśc****sycholodzy albo psychiatrzy, oraz osoby najbliższe, mama tata siostra brat. Tutaj liczy się rzetelna informacja albo chocby wskazanie właściwego kierunku a nie biadolenie i żałosne skamlanie.

Gość gość
Tak bylam u innego, skoro tak wszystko wiesz to oswiec nas i podaj namiary na dobrego doktora u ktorego nie podpisuje sie papierów

Gość gość
Tu nikt nie skamle a skoro cie tak to drażni to nie wchodz tu i nie pisz. Z tego co piszesz to w doopie byles goowno widziales ot co :P

Gość gość
No i wszystko wiedzacy ucichł. Żałosne podwazac innych a nawet nie umie udowodnic swoich słów

Gość gość
Byłam nie raz, i co z tego za głupotę się płaci.

Gość gość
Cwaniactwo nie popłaca bardziej tylko nie można być aż tak bezradnym!

Gość gość
Cwaniactwo nie popłaca jeszcze bardzie tylko nie można być aż tak bezradnym jak wy! Trzeba mieć pieniądze? Na operację nosa ma sie pieniądze a na to, żeby interweniować gdy się nie udała to już nie ma się pomysłu skąd wziąć? Dlaczego? Lepiej zrobić z siebie ofiarę? Bezradną ofiarę? To jest właśnie Polska, to jest polska mentalność! Dwa lata to długo? W porównaniu z czym długo? A poza tym przeciez podałam link do kancelarii w której płaci się po sprawie.

Gość gość
Nie nabierzesz się na te piękne zdjęcia na forach, wiedzą wszystko nawet wolne terminy. Po tygodniu nie maja oznak zabiegu , i jak tu nie zainwestować w siebie. Dziwisz się, że opuchlizne masz nawet po roku, nos boli a infekcje dopadają raz w miesiącu, czyli nie jest tak jak pisano. Po prostu jedno wielki g...no!

Gość kopia miasto kobiet
jak nie stać Was na adwokata, macie alternatywę, szczęścia życzę Miasto Kobiet miastokobiet@tvn.pl Redakcja programu "Miasto kobiet" TVN Style poszukuje bohaterek, które są ofiarami nieuczciwych gabinetów medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej. Osoby zainteresowane udziałem w programie prosimy o kontakt : miastokobiet@tvn.pl lub tel. 516-444-589

Gość gość
link do kancelarii jest na poprzedniej stronie, pyskaczu. sama sobie poszukaj bo nie jestem tutaj na twoich usługach.

Gość gość
link do kancelarii jest na poprzedniej stronie, pyskaczu. sama sobie poszukaj bo nie jestem tutaj na twoich usługach.

Gość gość
Czy ta kancelaria działa na terenie całej Polski? Nie wszyscy są z Krakowa.

Gość gość

Gość gość
co ty bredzisz? No to jak ci się nie chce pojechać do Krakowa aby zawalczyć o odszkodowanie dla siebie to miej sobie ten spartolony nos i skamlaj dalej, że w Polsce lekarze mogą wszystko a pacjenci nic! Żałosne! Może jeszcze prawnik ma sam zapukać do twoich drzwi na zatęchłym zadupiu i sam poprosić o robotę? :D bua ha ha ha :D

Gość gość
co ty bredzisz? No to jak ci się nie chce pojechać do Krakowa aby zawalczyć o odszkodowanie dla siebie to miej sobie ten spartolony nos i skamlaj dalej, że w Polsce lekarze mogą wszystko a pacjenci nic! Żałosne! Może jeszcze prawnik ma sam zapukać do twoich drzwi na zatęchłym zadupiu i sam poprosić o robotę? :D bua ha ha ha :D

Gość gość
No nie mogę! Ale polewka! ha ha ha ha ha! :D Nawet mi was nie żal :D Czemu masz spartolony nos i puste konto? Boś głupia! bua ha ha ha :D Kancelaria Prawna w Pikutkowie Dolnym nr. 1 zaprasza wszystkie panie z krzywymi nosami z ulicy Głównej na bezpłatne konsultacje i darmowe sprawy! W dniu jutrzejszym Kancelaria Prawna w Pikutkowie Dolnym nr 2 zaprasza kolejne panie z krzywymi nosami z ulicy Długiej na bezpłatne konsultacje i sprawy! bua ha ha ha ! :)

Gość MEdita
Jak wy możecie w taki sposób pisać? To że jedna osoba wygrała po 2latach to następne też mają wygrać? Nie! Przypadek losowy... Jakby każdy miał tak odszkodowania dostawać to by nie było tego typu operacji.

Gość gość
Wiecie coś na temat tej wygranej osoby, w jakim miescie ...

Gość gość
Nie wiecie co takiego jej spartaczono? Macie może jakies namiary do tej osoby i w którym to było roku?

Gość gość
MEdita jasne, że mogą wygrać następne osoby bo te sprawy są do wygrania przez pacjenta tylko trzeba chcieć powalczyć. W sadzie są wyroki a nie losowe przygody! Ale masz głupie myślenie, gdyby więcej osób wygrało toby nie było spartaczonych operacji bo chirurdzy którzy się nie znają na operacji nosów nie podejmowaliby się takich operacji. Ale ponieważ czują się bezkarni, właśnie przez takie głupie podejście jak twoje MEdita, to tną i łamią nosy takim naiwniaczkom jak te w tym temacie :)

Gość gość
MEdita jasne, że mogą wygrać następne osoby bo te sprawy są do wygrania przez pacjenta tylko trzeba chcieć powalczyć. W sadzie są wyroki a nie losowe przygody! Ale masz głupie myślenie, gdyby więcej osób wygrało toby nie było spartaczonych operacji bo chirurdzy którzy się nie znają na operacji nosów nie podejmowaliby się takich operacji. Ale ponieważ czują się bezkarni, właśnie przez takie głupie podejście jak twoje MEdita, to tną i łamią nosy takim naiwniaczkom jak te w tym temacie :)

Gość gość
To forum mialo służyć pomocą i wspieraniu sie wzajemnie a co niektórym pomylily sie fora i zaczeli rzucać mięsem. Moze jak kogos drazni ten temat niech nie wchodzi zaoszczedzi to niektorym przykrosci i zbednych nerwów. Czy to tak wiele?

Gość a tobie winszuję skitraszonego
przez lekarza-partacza nosa! ma nadzieję, że kredyt "za nos" będziesz spłacać kilka ładnych latek jeszcze :D

Gość gość
Co z tymi namiarami na dobrego doktora? Czekam ...

Gość a tobie winszuję skitraszonego
Bez szans - mam więcej oleju w głowie niż wy i potrafię zadbać i zatroszczyć się o siebie tak aby nie spotkało mnie nic złego.

Gość Medita
Tak łatwo tylko się pisze "walczcie" gdyby to wszystko było takie proste jak zrobienie kanpaki świat byłby cudowny :p ale tak nie jest :)

Gość gość
Jesteś obrzydliwy i mam nadzieję, że doświadczysz to co my. Ludzie biorą kredyty a później nie są w stanie pracowac, bo zdrowie im nie pozwala.

Gość gość
Nie wiesz u kogo robiła poprawkę, moze znasz jakąś stronę na której jest ta sprawa opisana.

Gość gość
Wiem, że skasowali ale może ktoś czytał i pamieta u kogo robiła poprawkę i co się stało z jej nosem.

Gość gość
mi tak samo łatwo napisać jest 'walcz' jak wam łatwo przyszło bezmyślnie wybrać chirurga do zoperowania nosa - bo wydawało się wam, że to takie łatwe i proste, mieć nowy nos.