Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadal jeszcze kochanka

Jestem kochanką i tracę już siły

Polecane posty

Gość gość
22:45 = dobrze to ujęłaś..ale co mają zrobić te zdradzane kobiety jak są nie świadome tego że mają takiego psa na baby w domu...ja bym wolała aby taka kochanka przyszła i powiedziała mi co mój mąż z nią wyprawia to przynajmniej mogłabym na to jakoś zareagować. A tu podubczy sobie i wraca do domu jakby nigdy nic się nie stało ...

Gość gość
Faceci mysla tylko mozgiem i h**em nigdy sercem

Gość gość
Jeśli dalam radę zakończyć taki układ po 4 latach, to Ty dasz radę na pewno. A uczucie gdzieś tam głęboko nadal tkwi, ale jestem wolna.

Gość gość
Tez bym wolala zeby przyszla kochanka i sie wygadala niz trzymac sie brudnego r****cza

Gość gość
a nie mozna tak po prostu sie spotykac i nie angazowac za bardzo, a tamta rodzinka fikcyjna niehc sobie nadal trwa? umialybyscie tak?

Ja wiem, jakie zło mogę jego rodzinie wyrządzić, jestem wszystkiego świadoma. Nigdy mnie nikt tak nie fascynował jak on i tylko dlatego w tym trwam. Nie jestem jakąś zdesperowaną babą, która tylko patrzy jak upolować faceta. Porzucałam i byłam porzucana i zawsze sobie z tym radziłam. Ale tym razem nie, tym razem zaćmiło mnie i wcale nie mi to samo przejść. Jeśli on mnie rzuci, to niech to zrobi, bo ja na pewno się w tej chwili nie odważę. I zastanawiam się kiedy to zrobię, i mam nadzieję, że kiedyś mi się uda.

Gość gość
Autorko, ja Ci powiem ze jemu ten układ pewnie pasuje i on nie zamierza raczej tego zerwać. Ma 2 baby na raz, z Toba odskocznie. Będziesz cierpieć jeszcze bardzo dłuuugo, i uwierz mi, staniesz się sfrustrowana i wyeksploatowana psychicznie. Wiem co mówię

Gość gość
a ja mam akie pytanie: Czy jest taka sytuacja w ktorej usprawiedliwilybyscie kochanke np powiedzmy chore dziecko i facet nie odchodzi . Jest cos takiego Waszym zdaniem?

Można się spotykać i nie angażować. Zależy kogo spotkasz na taki układ, zależy z kim to robisz. Mi się tym razem strasznie nie udało i zaangażowałam się do dna.

Gość gość
Gośc z 22:52 skończyła ten układ, ja tez z niego wychodzę po 1,5 roku. Nie byłam w stanie wyrobić nerwowo w któryms momencie, zrywam więzy i udaje mi się.,.I Tobie tez by się udało:)

Gość gość
On Toba prawdopodobnie manipuluje...Zrozum to. Widzisz w nim tylko dobro, ale za jakiś czas zobaczysz tez wyrachowanie

Wiem, że będę cierpieć, wiem. Takie układy niszczą tak naprawdę i żony i kochanki. Wszystko wiem a mimo tego nie potrafię tego przekreślić.

Gość gość
gosciowa Ty masz problem z jadem w sobie,zauważasz to?nazywasz mnie szmatą ,typiarą pokroju ,kretynką i uważasz że mam romans z żonatym,padło Ci na mózgownicę?:-)

Gość gosciowa
gość a ja mam akie pytanie: Czy jest taka sytuacja w ktorej usprawiedliwilybyscie kochanke np powiedzmy chore dziecko i facet nie odchodzi . Jest cos takiego Waszym zdaniem? Nie. Dziecko ma stać na przeszkodzie do szczescia w rodzinie? No prosze cie! Chore czy zdrowe niewazne, przeciez ma zone ktora kochał skoro się z nia ozenił. Facet ktory zdradza to s******l, jak i kochanka ktora rozbija rodzine. Scierwa Scierwa Scierwa A TWU!!!!

Gość gość
zastanawiam sie czy bym tak umiala, raz w tyg sex i pa..

Obym zobaczyła to wyrachowanie jak najszybciej, bo mnie to kiedyś zabije. Jeśli nie dosłownie to na pewno w przenośni. Kiedyś nawet już mi się zaczęło udawać, on był na wczasach za granicą i nie mieliśmy kontaktu. Wtedy nawet pomyślałam, że mogłabym bez niego żyć. Ale wiem, że się oszukiwałam, bo przecież wiedziałam, że wróci i że się spotkamy.

Gość gość
gosciowa ale chodzi o to ze facet nie odchodzi od zony z uwagi na chore dziecko... Zaakceptowalabys wtedy taka zdrade?

Gość bhg
Hehe. Tfu nie Twu, hihi:) Paniatno?

Gość gosciowa
jesli masz romans z zonatym to jestes wszystkim tym co przed chwila wymienilas i tyleeeeee !

Gość gość
takie układy ranią i żonę i kochankę facet jak się zaangażuje też głupieje ,wina jest na każdym na żonie też że się oddalił,chyba że łajza już była z niego zawsze

Gość gość
Gowno mnie obchodzi zdanie jakiejs gosciowy, rzuca tylko miesem i pluje

Gość bhg
Ja po roku miałam dosyć, a wytrzymałam 1,5 roku...jak mi kilka dni temu wykrzyczał że nie będzie wszystkiego dla mnie rzucał i do mnie przyjeżdżał...I to przelało czarę...Niech żonka się z nim użera albo inna kochanka

Gość gość
no jakie pluje ona jest dobrze wychowana sama mowila:-)

Gość gość
odpowie mi ktos?? Czy to jakos by usprawiedliwialo tego faceta ze szuka kochanki a nie odchodzi ? 23.03?)

Gość kamis kamis kamis
jiauqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqwszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqffttttttttttttttttttttt

Gość gosciowa
ale z ciebie desperatka autorku, masz pewnie juz nie malo lat a zachowujesz sie jak gowniara - nie bede umiala zapomniec, nie mam sily z niego rezygnowac ble ble bleeeeeeeeee, rzygam teczą, wez sie w garsc i mniej swoja godnosc! Zdycha z tesknoty jak 16latka patrzcie ją :D :O

Gość gość
a wie że skrzywdzi kolejną kobietę?czy udaje że nie wie?

Gość gosciowa
Mialabym zaakceptowac taka zdrade jako zona!??!?!? Chyba cie pogrzało. Bo dziecko chore tzn ze chlop ma sie puszczac!?!? NIE!!!!!!!!! W ogole bez sensu pytanie. Wiadomo ze nie

Gość gość
On to robi z premedytacja, nie wierzę w ich dobre zamiary. Autorka jak tu napisąła to musi już być bardzo zmęczoina

Gość gość
niech kończy jedno odwiedza dziecko albo niech nie kończy i nie pieprzy innej tyle