Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MysticOrgasm

Spełnione i niespełnione fantazje

Polecane posty

Gość gość
sex z nastolatką ,,, tak mi zostało kiedyś zaliczałem tylko dziewice a dziś kupuję je sobie

Gość PabloRiqelmeArmando
Heh mam 21 lat... Moją największą fantazją a wręcz obsesją był seks ze starszą kobietą..Udało mi się spełnić te pragnienie.. poznałem pewną Panią przez portal i kiedyś umówiliśmy się na weekend. To było w Maju. Przez cały ten weekend kochaliśmy się bez opanowania i oboje robiliśmy wszystko aby siebie jak najlepiej zadowolić. Do dzisiaj o tym myślę i cholernie chciałbym to powtórzyć. Marzy mi się też sex w trójkącie ale tylko wariant z 2 paniami:)

Gość PabloRiqelmeArmando
aaa no i marzy mi się aby w końcu to jakaś Pani mnie ostro wyr***ała, żeby mnie całkowicie zdominowała... chociaż raz!

Gość gość
a skąd jestes Pablo i ile masz lat?

Gość PabloRiqelmeArmando
Jestem z Mazur chociaż mieszkałem też w 3mieście. W dalszym ciągu mam 21 lat:)

Gość MysticOrgasm
seks w trójkącie z dwoma paniami to chyba fantazja każdego faceta..

Gość gość
Z jakimiś blizniaczkami albo z mamusią i jej córcią

Gość BIU

Wielokrotnie rozmawialiśmy z mężem o seksie grupowym lub z inną parą.Zawsze marzyłam o tym jak biorą mnie dwaj mężczyźni naraz.Kupiliśmy sobie a raczej mi kilka penisów w różnym rozmiarze i długości,grubości.Podczas naszego seksu mąż na przemian stosował różne penisy i wkładał swojego,było fajnie ale zawsze twierdziłam że chce prawdziwego ciepłego sztywnego zylastego tryskajacego spermą ...a a nie gumowego fiutka.Pwenego razu pojechaliśmy na plażę nagą plażę ale z dala na uboczu byli tam prawie sami panowie chodzili po całej okolicy plaży. Nie trzeba było długo czekać aż zaczeli docierać i w naszą okolicę.Jeden z nich miał jakiejś 18/19 lat blondyn wysoki i miał sporego penisa sięgał mu do połowy uda bardzo często przechodził bardzo blisko mnie ja na początku się okrywałam ale potem mi przeszło pomyślałam że już sporo kobiet widział nago więc czemu mam się odkrywać.Za następnym razem jak przechodził zobaczyłam że jego penis jest w stanie wzwodu był długi i gruby jak szedł lekko obijał się mu o uda widok był wspaniały.Stanoł z krzakiem widziałam że ściąga sobie skórkę z penisa bym widziała jego łepek jego penis stanoł juz bardzo mocno chyba widział że patrzę co robi bo zaczoł się masturbować byłam podniecona cipkami napuchła i zaczeła być mokra w środku.Podniosłam się i zaczełam głaskać swoje piersi lekko schodząc coraz niżej aż dotarłam między nogi do cipki i zaczełam ją rozchylac.Lekko obruciłam się w jego stronę by zobaczył co ja robię on coraz szybciej się onanizował.Zdobyłam się na odwagę i pomalutki szłam w jego stronę myslałam że ucieknie ale był takocno zajęty że zobaczył mnie dopiero jak stałam prawie przy nim i patrzyłam jak się chłopak męczy.Spytałam może pomóc bo Cię ręką zaboli był bardzo zaskoczony po chwili powtorzyłam pytanie chłopak stanoł do mnie przodem jego penis był naprawdę długi nie wiem jak to się stało ale złapałam go i zaczełam sama mu trzepać jak szalona po chwili trysneła z niego sperma dość mocno i obficie wycisnełam z niego ostatnią kropele spermy dostał drgawek od orgazmu jego penis zaczoł mu pomalutku opadać.Trzymałam go w dłoni aż całkowicie mu opadł.Spytałam czy chciałby dołączyć się do mojego męża i razem z mężem przelecieć mnie na dwa ...ki tu i teraz po małym odpoczynku zawsze tego chciałam a mąż się zgadza co ty na to.Chłopak odrazu się zgodził powiedział że od pól roku nie miał kobiety i bardzo chętnie mnie przeleci alea warónek chce mi się spuścić w cipce,zgodzilam się i powiedziałam ze jak ma takie spore wytryski spermy to bardzo chętnie i parę razy jak da radę a ja wytrzymam.Poszliśmy do nas na koc mąż opalał się na plecach uklęknełam przed nim pochyliłam się i wziełam jego penisa do ust zaccełam go ssać jego penis szybko stanoł.Powiedziałam że mam pana który zgodził się mnie zaspokoić razem  z tobą mąż wstał popatrzył i powiedział zgodzę się jak będzie ci się spuszczał w cipce i ja też tylko bierzemy Cię na wszystkie mozliwe układy i nie ma wycofywania się z układu zgoda potwierdziłam bo bardzo chciałam zaznać tegojak to mieć dwa naraz w cipce.Panowie brali mnie jak chcieli i w co chcieli miałam jednego a dupci drugiego w cipce dwa w cipce w ustach itd.Spełniłam swoje pragnienie jestem zadowolona i spełniona i miałam rację co naturalne to nie z gumy.Pozdrawiam.

Gość Shank

Jako facet marzę o tym, by jakaś dziewczyna złapała moją głowę udami i przycisnela moją twarz do swoich majtek i zaczęła się nią masturbowac. Albo żeby usiadła na twarzy i zaczęła ją ujezdzac. Jeszcze żeby była bi i robiła to samo z koleżanką. A później, żeby jedna złapała moją głowę udami i zmusiła mnie do lizania muszelki drugiej.

Gość Mimilove

Ostra dominacja. On moim Panem. Ja uległa. Duuuużo soczystych klapsów. Ostre ruchanie w buźkę. Dopiero zaczęliśmy. Z mojej inicjatywy. Pragnęłam od zawsze. Jest kosmos. Uczucie gdy patrzy na mnie tym  wladczym wzrokiem przywiazujac mnie do łóżka powoduje' że z cipki normalnie mi się leje.  Mam tyle rzeczy w głowie. Tylko czy powinnam mu o nich mówić? To jest pytanie. Gdzie postawić granicę aby to nie wystarczyć?