Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce kupić samochód ile kosztuje najtńsze oc

Polecane posty

Gość gość
Sprwadź sobie na jakiejś porównywarce ile ci wezmą za polisę, ja używam ostatnio głównie tej na ubezpieczamy-auto.pl. Jest dla mnie najbardziej czytelna, nie trzeba się długo zastanawiać o co chodzi w tych pytaniach, szybko się wypełnia cały kwestionariusz i to od razu idzie do większej liczby firm a nie do jednej.

Gość gość
To chyba jak sie nie znasz na tym to będzie ciężko. Jak ja kupowałam nowe auto to w salonie peugeot to oni sami mi pomogli załatwić te wszystkie formalności. Ja to sama bym nie wiedziała jak :p tak jak chciałam kupić auto a oni że trwa ta cala wyprzedaż i dobrze że trafiłam na ten moment bo dadzą mi fajny upust :)

Gość gość
Mam kumpla który płaci jakeiś horendalne stawki za ubezieczenie samochodu ale też sam jest sobie winien bo tyle co on sprowokował różnych stłuczek w życiu to coś strasznego. Powinien się zgłosić do księgi Ginesa wg mnie :P Ja szukałem OC przez http://kalkulator-oc-ac.auto.pl ze dwa miesiące temu i dużo mi ciekawych ofert dobrali, było z czego wybierać.

Gość aSunsino
Cena ubezpieczenia zależy od bardzo dużej ilości zmiennych, żeby móc sprawdzić, gdzie jest najlepsza oferta po prostu najlepiej wejść sobie na porównywarkę - https://superpolisa.pl/ porównać i wybrać te OC, które jest najtańsze. Pamiętajcie, że w przypadku OC nie powinno interesować Was nic innego po za ceną.

Gość gość
OC i AC kupowałem przez ranking na stronie rankomat.pl. Przydatne, wygodne narzędzie, można w kilka minut zrobić sobie przegląd dziesiątek różnych polis, normalnie bez takiego rankingu to bym musiał pewnie cały dzień na takie porównywanie poświęcić. Ceny między ubezpieczalniami się potrafią wbrew pozorom mocno róznić, także trzeba szukać weryfikować żeby nie umoczyć kasy.