Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pozycja 69 ohyda

Polecane posty

Gość anal nie moze byc
dla kobiety przyjemny. kto tak pisze ten klamie. a seks bez zwiazku to dno, podonie jak sytuacja gdy kobieta miala wieli partnerow seksualnych.

Gość gość
jestem kobietą wyzwoloną!

Gość gościówka 26
Mi też się wydaje, że w "dawniejszych czasach", kiedy filmy dla dorosłych nie były tak rozpowszechnione, ludzie nie uprawiali "orali", "anali" i byli szczęśliwi, bo w ich hierarchii w ogóle seks nie był na pierwszym miejscu (wyjątki na pewno też były). Teraz seks jest nawet w lodówce, po prostu wszędzie, kiedyś byłam w szoku, bo na okładce jakiegoś pisma muzycznego było zdjęcie jakiejś męskiej gwiazdy a przed nim klęczała kobieta (no, chyba, że facet z długimi włosami, ale raczej kobieta) a on trzymał jej głowę. To nie było pismo dla dorosłych, tylko takie "normalne" wystawione w kiosku. A później się dziwić, że ludzie mają obsesję, poczytajcie o przekazach podprogowych seksu w reklamach itp. Jeśli ktoś lubi, to ok, ale jak czytam o jakimś zmuszaniu się, w obawie, że odejdzie, to nie jest dobry pomysł, jak można się zmuszać do takich rzeczy? To powinien być piękny, spontaniczny akt miłości a nie jakieś mechaniczne ruchy tylko dla orgazmu i to wymuszone, nie róbcie sami/same sobie krzywdy.

Gość gość
Jak mowi Kapitan Bomba "Nie obchodza mnie wasze opinie wy tępe chu.je"

Gość gość
oh my... ale z was debile. człowiek żyje sobie spokojny otoczony sensownymi ludźmi i nawet nie podejrzewa, że tyle odpadów po ziemi się plącze. niuniuś mówiący, że nie zwiąże się z panną nierobiącą laski i niunia piszcząca, że to be albo ewentualnie tylko po ślubie.. i te debilne teksty o "szanowaniu siebie". macie totalnie nasrane w główkach, kochani. dzięki za tę lekcję, tym bardziej doceniam ludzi, którzy mnie otaczają. btw koniecznie zrobię dziś z******tą laskę :)

Gość witam w tak piękny
dzieñ:)ktora z was moje przepiekne panie poliże mi mojego wacusia:)

Gość Maressa
Ludzie, nie wyzywajcie tych, co gardzą seksem oralnym od katolów. Nie każdy katolik jest przeciwnikiem orala i nie każdy niewierzący, czy niepraktykujący musi go lubić! To nie ma nic wspólnego... Ja przyznaję, że jestem katoliczką praktykującą i podjęłam decyzję o zachowaniu czystości przedmałżeńskiej. Jednak uważam iż urozmaicone życie seksualne jest jedną z tych niezbędnych rzeczy do udanego pożycia małżeńskiego. Nie uważam, żeby seks oralny był czymś złym, jeśli wiąże się on z prawdziwą miłością i pokazaniem, że kocha się każdą część ciała współmałżonka, że jest się całkowicie na niego otwartym. Jeśli seks oralny nie wiąże się z uczuciem i miłością można go potraktować jako wykorzystywanie drugiej osoby jako przedmiotu wyłącznie do zaspakajania swych potrzeb, jest to uznane za grzech. Poczytajcie wywiad z o. Ksawerym Knotzem. Może co niektórzy zmienią podejście do "katoli"... http://www.echodnia.eu/podkarpackie/wiadomosci/art/8579818,o-ksawery-knotz-seks-oralny-nie-jest-grzechem-nie-kazdy-stosunek-musi-prowadzic-do-prokreacji,id,t.html

Gość Maressa
Ludzie, nie wyzywajcie tych, co gardzą seksem oralnym od katolów. Nie każdy katolik jest przeciwnikiem orala i nie każdy niewierzący, czy niepraktykujący musi go lubić! To nie ma nic wspólnego... Ja przyznaję, że jestem katoliczką praktykującą i podjęłam decyzję o zachowaniu czystości przedmałżeńskiej. Jednak uważam iż urozmaicone życie seksualne jest jedną z tych niezbędnych rzeczy do udanego pożycia małżeńskiego. Nie uważam, żeby seks oralny był czymś złym, jeśli wiąże się on z prawdziwą miłością i pokazaniem, że kocha się każdą część ciała współmałżonka, że jest się całkowicie na niego otwartym. Jeśli seks oralny nie wiąże się z uczuciem i miłością można go potraktować jako wykorzystywanie drugiej osoby jako przedmiotu wyłącznie do zaspakajania swych potrzeb, jest to uznane za grzech. Poczytajcie wywiad z o. Ksawerym Knotzem. Może co niektórzy zmienią podejście do "katoli"... http://www.echodnia.eu/podkarpackie/wiadomosci/art/8579818,o-ksawery-knotz-seks-oralny-nie-jest-grzechem-nie-kazdy-stosunek-musi-prowadzic-do-prokreacji,id,t.html