Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pozycja 69 ohyda

Polecane posty

Gość gość
ma ochotę na oralny Piotr z malalą 25 bierz się suko za obciąganie pały piotra

aha, czyli jak facet nie ma czego chce nawet kosztem tego, ze kobieta się zmusza i nie lubi robic laski, to wychodzi, ze jej wona. musi robic bo inaczej facet odejdzie. i na co by mi był potrzebny taki facet....kop w doope i zegnaj....baby sa jednak gloopie, ale coz...każdy robi jak chce! ja obciagac nie zamierzam

Gość malalallalalala25
Południowo zachodnia Polska ;)

Gość gość
malala tzn. kilka razy robiłam mu loda właśnie z połykiem, ale ja bym chciała w ten sposób częściej, a boję się, że on pomyśli, że jestem jakaś zboczona, a jak się kiedyś rozstaniemy, no bo nigdy nic niewiadomo, to będzie się ze mnie śmiał, że sobie poużywał, ale z drugiej strony ja lubie taki sex i są we mnie sprzeczności i nie wiem co robić:/

Gość gość
Tez jestem zdania ze kobieta ktora nie obciaga swojemu mezczyznie jest do nieczego. I nic tego nie zmieni. Sex oralny to podstawa.

Zuza to nie rób loda. Na świecie jest tylu mężczyzn że napewno znajdziesz takiego który nie będzie chciał zabaw oralnych.

Gość malalallalalala25
Gorąca Zuzia ktoś Ciebie też może uważać za głupią. Ja Cię nie potępiam i nie oceniam bo jak powiedziałaś każdy robi jak uważa, więc może Ty też powstrzymaj się od takich ocen? Każdy odpowiada za to co robi i życie samo go rozliczy i skłoni do ocen, Twoje są zbędne :)

Gość malalallalalala25
No to jak to robiłaś już kilka razy to powinnaś widzieć jego reakcję. Nie rozmawiacie? Nie pytasz go w trakcie czy mu się podoba itp?

Gość gość
Piotr B wypad z tego forum !

Gość gość
moze i mamalalla25 gada z sensem ale ja ją uważam za wynaturzenie kobiety, jak jakaś d****a i szmata co rozchyla nogi. a moze mowie tak bo sama nigdy nie potrafilam taka byc otwarta i namietna.

Gość gość
malala on wiadomo on to uwielbia i cieszy się, że mnie to nie brzydzi, ale martwię się o to co może być kiedyś, jakbyśmy zerwali ze sobą itd. może nie warto się aż tak przejmować i dać się ponieść chwili?

Gość malalallalalala25
uwielbiam robić loda nawet trzem partnerom na raz kręci mnie to więc proponuje wam też zabawę z kilkoma partnerami , może wówczas się przełamiecie .... to po prostu nie do opisania przeżycie uwielbiam takie zabawy

Gość gość
malalallalalala25- niezły z ciebie lachociąg...Ale za żonę bym cię nie wziął...:O

Gość malalallalalala25
Co Ty tak myślisz o tym co będzie jak zerwiecie? Równie dobrze Ty go możesz wówczas ocenić po swojemu. Jeśli już chcesz tak wybiegać w przyszłość to spójrz na to inaczej: rozstaliście się, on jest już z inną i być może wspomina jak to było jak pieściłaś go z połykiem, być może tamta tego tak nie zrobi... jak widzisz kobiety są różne. Ale mniejsza o to. Za 20 lat prawdopodobnie bardziej będziesz żałowała tego czego nie zrobiłaś niż tego co zrobiłaś :) problem jest chyba bardziej w Tobie, przeanalizuj to sobie, może kiedyś zobaczyłaś bądź usłyszałaś na ten temat, że teraz tak się obawiasz... Jak masz się tak męczyć to po prostu z nim pogadaj.

Wynaturzenie kobiety? To własnie bardzo świadoma i dojrzała dziewczyna. Gdyby więcej babek miało takie podejście podejrzewam, że byłoby mniej zdrad. Widać, że dziewczyna potrafi rozmawiać z facetami i odczytywać ich potrzeby nie zapominając przy tym o sobie. Idealny matriał na partnerkę dla dojrzałego i rozumnego faceta.

Gość malalallalalala25
21:17 podszyw rzecz jasna, kto ma trochę oleju w głowie to się domyśli :)

Gość gość
Oral to podstawa. Tyle w temacie. Nigdy bym nie chcial kobiety ktora nie lubi obciagac. Bleee to jakies chore

Gość gość
Przecież 21:17 to marny podszyw :D

Gość 21:19 a ja być może Ciebie nie chciałabym za męża więc łaski mi nie robisz :) dla mnie lachociąg to określenie kobiety, która pieści ustami penisa każdemu facetowi, właściwie pierwszemu lepszemu, na prawo i lewo. No cóż, ja nie rozdaję się na prawo i lewo, nie zdradzam ale wybaczam Ci to określenie bo mnie po prostu nie znasz ;)

chore to jest zmuszać kobiete wiedzac ze ona nie chce i nie lubi. lepiej od razu rozstać się z taka, znalesc sobie jakiegoś lachociaga a nie chodzic na boki. ja od razu mowie ze nie obciągam. oczywiście nie na 1 spotkaniu, ale jak dochodzi do macanek itd..... ma facet wybor. odchodzi do innej, takiej która będzie ciagnac, albo zostaje i godzi się z tym faktem. Nikogo nie będę trzymać na sile, a już na pewno nie obciaganiem....mam swoja godnosc

Gość gość
Nie musisz się powtarzać cnotko, że nie będziesz nikomu obciągać, idź już stąd i nie przynudzaj dziewczyno :(

Gość gusia00
Świat jest kolorowy i to chyba dobrze, prawda? dlaczego w łóżku wszyscy mielibyśmy być tacy sami? Dlaczego jak nie lubicie seksu oralnego albo analnego to jezdzicie po osobach co lubią??? Jeśli lubię na pieska, albo 69 a ktoś inny nie to jego argumentem bedzie szacunek do samego siebie?? Tak to jest jak się nie widzi nic więcej poza końcówką swojego nosa. Dziewczyny, które robią takie rzeczy tylko żeby zatrzymać partnera są owszem żałosne! I to jak! ale dziewczyna, która wyzywa od suk inne, bo sama nawet by się nie odważyła na coś takiego jest jeszcze bardziej żałosna! Niech nikt nie robi, bo ja nie lubię i jeszcze jak inni mają prawo przyjemość z tego czerpać!??

bo polaczki mysla ze sa takie wyjątkowe i marzeniem każdej kobiety jest, żeby się taki burak z nia ozenil i niby datego w mniemaniu tych burakow kazda kobieta powinna robic to, co chcą. W tych czasach na szczęście już nie trzeba wychodzić za maz i wlasciwie posiadanie meza to w większości przypadkow udreka i kula u nogi, wiec opanujcie się samce z tym waszym kultem spermy,bo nikt was już nie potrzebuje. co za zjeby!

Gość gość
oral to podstawa

Zuza masz jakiś problem? Sama mówisz że możesz sobie znaleźć dowolnego partnera, no to na co czekasz? Nie lubisz robić loda nie rób. Ja uwielbiam robić minete i nie czuje się zniewolony ani upokorzony przez kobietę.

Gość gość
Zuza spadaj już stąd i tak nic nie wnosisz do dyskusji, poza tym, że obrażasz innych.

Gość gusia00
nie każdy tutaj jest dojrzały do rozmów o seksie, ale niestety w tym temacie często wiek nie jest żadnym wyznacznikiem...

spadam, ide na randke haha, a wy dalej marzcie o oralach...haha i tak większość kobiet tego nie lubi, a wy się okłamujcie buraki, ze to takie wspaniale. może wylizcie tylek psu, to tez pewnie będzie wspaniale. ogolnie brzydzę się takimi p***ofanami....a tfu. zegnam

Gość gość
malala jestes tutaj jeszcze? mam do Ciebie pytanie i prosze zebys odpowiedziala bo widze ze nie wyzywasz innych i nie nabijasz sie. czy jak lobisz facetowi loda to czujesz z tego rozkosz? pytam bo ja nic nie czuje a ciekawa jestem jak jest u innych