Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pozycja 69 ohyda

Polecane posty

Gość zuzia zuzia
nie czuję się wtedy poniżona , a wręcz czuję ,że mam nad nim władzę i mogę zrobić z nim co tylko zechcę. Pozdrawiam. x x no właśnie o to chodzi, że tak ma ci się wydawać :p taka prawda, że w chwili robienia mu loda,a on patrzy na ciebie i podnieca go to jak się upadlasz

Gość gość
nie upadlam się i mój mąż szanuje mnie, a to co robimy w sypialni zostaje tam i jest nam tak dobrze , co komu do tego?

Gość gość
sperma w oczy kole

Gość gość
lubie robić loda, ale tylko swojemu mężowi, miałam kochanka, ale jemu nie robiłam uważam, że sex oralny jest zarezerwowany tylko dla męża i do tego trzeba dojrzeć.

Gość a anal ktora
z was lubi?

Gość gość
a pfu, anus jest do srania, a nie do roochania mężczyzna który o to prosi to krypotgej!

Gość gość
katole teraz powinni być na sumie.

Gość gość
Czytam i nie wierzę ;) lodzik i minetka sa całkiem spoko, lepiej bzykac sie z kim popadnie co ? Na na misjonarza ;] ja mam od 4 lat jednego partnera, tylko z nim uprawialam sex i jest super nie chce innego. Nie polykam, kończy na piersiach, to jest jeszcze lepsze i nie czuje, że jestem zboczoba, albo robie coś wbrew sobie. Wyluzujcie ;)

Gość akurat anal nie moze
byc dla kobiety przyjemny

Gość gość
a ja nie mam faceta i mi smutno jak czytam takie wątki:( jeszcze do tego dziewica, eh:(

Gość wszystkie golicie
pipki i okolice miedzy posladkami?

Gość gość
malalallalalala25 Jak chcesz się dowiedzieć co kręci facetów w seksie analnym, to zerżnij faceta straponem :)

Gość oral i anal
tylko w zwiazku. jak panna te rodzaje seksu uprawia bez zwiazku to sie nie szanuje.

Aż musiałam sprawdzić co to jest strapon... jakby nie patrzeć no to jest to jakiś kompromis pozwalający przetrwać małżeństwom gejów z heteroseksualną kobietą... :)

Gość gość
malalallalalala25 Ja na to patrze w taki sposób, że skoro chce tego od kobiety, to jestem zobowiązany dać jej to samo jeśli sobie tego zażyczy.

Gość gość
Zdecydowana wiekszosc tych komentarzy, a takze ich autorow to jakies nieporozumienie x Trzeba byc totalnym niedorozwojem zeby twierdzic ze kobieta ktora obciaga swojemu mezczyznie sie upadla. Zal Albo ze jak facet prosi o anal to jest kryptogejem. Ja pier.dole kto wymysla takie bzdury.

Gość ankaaaa75
kocham 69 ,jak facet mi nie zrobi minetki jest spalony:-)) nie ma nic wspanialszego jak brak tabu w lozku, roskosz bez granic, delektujcie sie tym, cos z zycia trzeba miec, ♥ dobyr sex podstawa♥ KOCHAM ssac ptaszka:-))) NAWET CODZIENNIE MOJEMU FACETOWI;kocham czystego fiutka w swoich ustach!!!

"Ja pier.dole kto wymysla takie bzdury." jak dla mnie ludzie bardzo płytcy i krótkowzroczni. I to wyzywanie... to już mówi samo za siebie. Zaściankowcy jako to ktoś ładnie ujął.

Gość gość
2013-11-10 11:57:46 No właśnie :) malalallalalala25 dlaczego mnie wzięłaś za kryptogeja ? :)

Gość gość
Zawsze mnie tacy ograniczeni ludzi smieszyli. Nie wiem czemu. Moze dlatego ze ja bardziej otwarty jestem na takie rzeczy. A reszta klapki na oczach i ciagle powtarzane mity i stereotypy

Gość kobiety uprawiajace
seks bez zwiazku sie nie szanuja

Gość gość
zycie jest tylko jedno trzeba brac co daja i sie tym cieszyc.

Gość gość
Nie dajcie sobie dziewczyny wmawiać, że seks bez orala jest bylejaki. Za dużo filmów p***ograficznych oglądanych w młodym wieku wyprało mózgi waszym chłopakom...Niestety, nie są już zdolni podniecić się waszym ciałem czy dotykiem...Już na "dzień dobry" muszą mieć ostry, dewiacyjny obraz powielony z filmiku, bo inaczej nawet im nie stanie:O A kilkanaście lat wstecz wystarczyło zdjęcie półnagiej dziewczyny. Poczytajcie sobie do czego prowadzi ta cała "rewolucja seksualna" z oralem na czele. Choroby przenoszone drogą płciową panoszą się w jamie ustnej i gardle...Niedawno jeszcze nowotwory tych części twarzy wykrywano u starszych ludzi nadużywających alkoholu i wieloletnich palaczy...Dziś większość chorujących to młodzi ludzie, zwolennicy oralnego seksu...Przenoszą wirus brodawczaka ludzkiego z części intymnych do ust. Jestem w szczęśliwym związku małżeńskim od 10 lat. Nasz seks jest bardzo urozmaicony i satysfakcjonujący. I w życiu nie zgodziłbym się, by moja żona robiła mi loda i tymi samymi ustami całowała moje dzieci...:O

Gość gość
no wybacz ale oral to podstawa dobrego sexu. I nic tego nie zmieni.