Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiku mikuuu

Nie istnieje mężczyzna który by poruszył me serce

Polecane posty

Moor, a się wypchaj teraz :P "była! ale tylko z mojej strony.. a miało być k*****a inaczej." To nasza przeszłość nas kształtuje, bez niej nie bylibyśmy tymi samymi ludźmi i nie nauczylibyśmy się jak nie robić kilka razy samej rzeczy bezsensownie. Więc mowienie o błędach, żałowaniu jest dla mnie sensowne wtedy gdy zmieniliśmy się na złe, a nie na lepsze (a jak wnioskuje większość ludzi jednak chce się wznosić, choć część woli trwać w stagnacji i się zapętlać).

Gość żelek elemelek
wybacz krwinko, ale nie jestem poznańskim koziołkiem, żeby się z tobą "trykać" dla sportu. po prostu mi się nie chce :) | pamiętaj tylko, że każdy kij ma dwa końce, a każdy obieg informacji - dwie strony :) bye 🖐️

"a każdy obieg informacji - dwie strony" Cieszę się, że tak doskonale zdajesz sobie z tego sprawę :)

Gość gość
Boze a ta dalej jeden i ten sam temat wałkuje. Nie dziwie sie ze sama jestes jak nontoper siedzisz z nosem przyklejonym do ekranu i zamolasz o d***e marynie. Ogarnij szczote

Gość gość
fiku jesteś dziewicą? poważnie pytam, ponieważ piszesz jakbyś nie znała się na realiźmie rzeczywistości. poruszy swoim.

znam się na realiźmie rzeczywistości, uważam, że to nie miejsce na tego typu pytania, proszę o zachowanie dobrych manier.

Gość gość
Ficku uprawiała tylko anal, wiec jest dziewicą

Gość gość
to się pisze "realizmie:" tępoty:O

Gość gość
niunia jestem gentlemanem więc spytam tylko czy dobrą manierą było by bawienie się z Tobą w mamę i tatę?

Ty jesteś zakonnicą, twoje serce może tylko poruszyć twój bożek w którego wierzysz i pogłębić twoje zaburzenia psychiczne do tego stopnia że nawet ty sama dla siebie nie będziesz się liczyć i poruszać. Powinnaś tego spróbować - to coś w sam raz dla ciebie. Adresy zakonów znasz.

jak ty nudna jestes ,powtarzasz sie jak macius idealnie do siebie pasujecie :P,zmien plyte bo ci sie zaciela ,szkoda mi ciebie ze tak wirualnie musisz prosic sie o faceta🖐️:O

Gość gość
Oj Fikula, 2 lata później i nic się nie zmieniło...