Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlackSabbathOna

Czy są tutaj jacyś panowie gustujący w muzyce rockowej i metalowej

Polecane posty

Gość BlackSabbathOna

?

Gość BlackSabbathOna
Nie ma tutaj takich? Pieronie, niedobrze!

Gość gość
Ja jestem

Gość gość
Jak szukasz kogoś do seksu to jestem chętny, ale ja słucham muzyki klubowej, ale myślę, że w seksie to nie przeszkadza :D

Gość BlackSabbathOna
Nie jara mnie seks z obcymi facetami, więc podziękuję grzecznie. Szukam co najwyżej jakiegoś kumpla, który obraca się w tych klimatach, ale czy coś więcej - niczego nie obiecuję. Panowie słuchający takich brzmień - jakie zespoły lubicie?

Gość papadopulos
Rammstein, Nightwish, Therion, Metalica, Sonata Arctica.

Gość cthulhu fhtagn
Ja słucham, metal, rock, funk, ogolnie co wpadnie w ucho, ma fajne przesłanie albo moc.

Gość mraauuu
kumpla? a dlaczego akurat kumpla? kumpela to juz nie moze byc? :D

Gość gość
ja słucham. Głównie zagranicznego rocka,grunge, trochę metalu, ale tylko trash. Zespoły Alice in Chains, Pearl jam, Faith no more, Metallica, AC/DC, Anathema, Riverside, Soundgarden, ,SOAD, Black Sabath też, ale trochę mnie głos Ozzyiego irytuje. Lubię też takich klasyków jak Queen, Pink Floyd, Led Zeppelin. Jest tego więcej ale nie chce mi się już wymieniać:p A Ty jakie zespoły lubisz?

Gość BlackSabbathOna
Pewno, że może być:D Chociaż z facetami na ogół lepiej się czuję, koleżanek z klimatów mam już co nieco. Ale jak coś, to pisz :)

Gość BlackSabbathOna
Black Sabbath, Frank Zappa, King Crimson, Pink Floyd, Sepultura, Tides to Nebula, Riverside, Anathema, Katatonia, Type O Negative, Iggy Pop, Patti Smith, Bauhaus, The Cure, Joy Division.

Gość BlackSabbathOna
Jeszcze Queen i Led Zeppelin ;) A głos Ozza ubóstwiam, natomiast nie lubię albumów z Dio.

Gość mraauuu
no a ja black sabbath lubie najbardziej wlasnie z ozzy'm ale rozumiem ze jego glos moze irytowac. slucham przede wszystkim rocka i metalu. z kapel pare juz zostaly wymienione.. duzo tego przeciez :D najczesiej jest to doom metal, progresywny, black.czego ostatnio sluchacie? w tej chwili u mnie leci black sabbath wlasnie, a i ostatnio to type o negative, my dying bride.. :P

RED, Apocalyptica,Breaknig Benjamin,30 seconds to mars, 12 stones,3 doors Skillet,Within temptation,Creed, to tak po krótce bo jakbym wszystko wypisał to pewnie za spam by uznało

Gość mraauuu
ooo a ja mam tak ze kumple w klimaatch sa ale kumplek to juz niezbyt :( ozzy jest swietny! :D

Gość BlackSabbathOna
Ja też najbardziej lubię doom i progresywny. Nie przepadam natomiast za black i death, zbyt męczące dla mnie. Teraz słucham właśnie Genesis, konkretnie kawałka "Mama", a tak poza tym to dużo u mnie Anathemy, Antimatter, folkmetalu spod znaku Eluveitie i Arkony.

Gość mraauuu
nie kazdy black lubie, death tez poslucham, lubie takie ostre p*****lniecie czasami i to darcie ryja :D a sluchasz cos poza tymi klimatami? :) poza rock/metalowymi klimatami :)

Gość gość
black i death metal to kompletna porażka, nie wiem jak można tego słuchać w ogóle. Type O Negative to tylko album Bloody Kisses znam, ale podoba mi się, więc będzie trzeba pościągać inne. Ten najnowszy album Black Sabbath, wam się podoba? Bo jeszcze nie słuchałem nawet.

Gość gość
Ja lubię taka muzykę

Gość BlackSabbathOna
Tak. Folku, poezji śpiewanej, a ostatnio pokochałam jazz. Próbuję się też przekonać do muzyki elektronicznej.

Gość gość
Ja to ostatnio najnowszy album Pearl Jam męczę, fajny jest:) Tak ogólnie to w realu to niestety mało ludzi słuchających porządnej muzy, 2 kolegów tylko takich mam, a dziewczynę poznać co słucha czegoś innego niż to badziewie serwowane przez media to cud musi być:p

Gość mraauuu
ja lubie rowniez jazz, elekrotnike no i troche klasycznej, filmowej.. a i zdarzy mi sie popu posluchac, ale starych kawalkow z lat 80,90tych :D

Gość BlackSabbathOna
O, to muszę posłuchać, skoro polecasz ;) Ja PJ mam tylko płytę "Ten" z czasów, gdy nałogowo słuchałam "Jeremy" ;) Rzeczywiście to nie lada problem poznać kogoś z klimatów. Wszędzie króluje techno, banalny pop, rap i indie coś tam, a gdy kogoś zapytasz, co słucha to odpowiada, że "tego co akurat leci na ESCE lub RMFce". Porażka.

Gość BlackSabbathOna
Tak, stary pop taki jak Madonna czy Michael Jackson to było coś świetnego. Dziś niestety trudno o wykonawców, którzy mogliby im dorównać. Króluje Lady Gaga i jej podobne skandalistki, nie wspominając już tego strasznego Biebera...

Madonna też swego czasu była skandalistką (nadal próbuje być), a Gaga jest nawet niezła.

Gość metalowe laski nie gola cipek
sam slucham metalu, ale wole zadbane, wygolone modne studentki z klubow z taneczna muzyka

Gość mraauuu
ja jestem w stanie wytrzymac i ten wspolczesny pop, rap i techno.. wytrzymam to, ale czego nie wytrzymam.. to disco polo.. no jakze mozna tego sluchac? :D

Gość BlackSabbathOna
Masz rację, z tym że Madonna ma o wiele większy talent. Gaga może i jest barwna, ale jakoś mnie nie przekonuje. Genialna była Amy Winehouse, szalenie charyzmatyczna kobieta, ale niestety zbyt uwikłana w nałogi.

Gość gość
A ja to jestem trochę ograniczony jeśli idzie o muzę, bo poza szeroko pojętym rockiem niczego innego nie słucham. Żadnego popu, ani elektronicznej, jazzu, nic tylko rock. Wiesz dla mnie jako fana PJ jest fajna płyta, Ty jeżeli znasz tylko Ten to nie wiem czy Ci się tak spodoba, chociaż powinno, bo to wciąż dobra dawka rocka jest, chociaż wiadomo oni już po 50 mają, więc to nie jest to co na Ten. A na koncerty chodzicie? Byliście ostatnio na jakimś fajnym?