Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

picie sody

Polecane posty

Gość gość
Ten ostatni link jest najlepszy!

Gość gość
jaja sobie robicie, a tu problem jest

Gość gość
No włąsnie,te linki sa bardzo kierunkowe o problemie ludzkosci w obliczu raka,a swiat sobie jaja robi

Gość gość
I te filmiki daja odpowiedz na wszystkie nurtujace was pytania,czym ze jest rak i do czego słuzy,a tez jak łatwo mozna sie go pozbyc soda,sprawa wyjasniona pozdrawiam wszystkich niedowiarków

Gość gość
A gdzie można sprawdzić prawdziwość tych faktów, nakręcić film może każdy. Nigdzie nie mogę znaleźć informacji o tym lekarzu - ?

Gość gość
Ten ostatni dobrze pasuje do tego"leczenia"soda...

Gość gość
Nakrecic mozna film ale nie tak pogladowo i fachowo,sa 3 odcinki tego filmu

Gość gość
to nie fakty , to nękany topik

Gość gość
Oj o wszystkich lekarzach świata nie znajdziesz informacji a jeszcze jak jest przesladowany za wynalezienie prostego sposobu na wyleczenie raka,to wszystkie informacje sa kasowane

Gość gość
ok idę spać od jutra piję sodę i napiszę jak się czuję mam nadzieję, że pomoże na moje dolegliwości

Gość gość
ja tez bede pic ale jak mi bedzie gorzej to odwiedze :)w domku Adasia z Podkarpacia i mu grzecznie podziekuje

Gość gość
Ale Adas nie jest taki mądry aby sobie to wymyslił,on opiera sie na konkretnych informacjach,badaniach naukowych

Gość gość
Hej wam,wypłiam wczoraj wieczorem pól łyżeczki na noc i dzisiaj rano po śniadaniu znowu.Język rózowy po nocy i straszny napad na jedzenie kwasnego(ogórki kiszone).Nie wiem czy to normalne ze tak organizm zareagował.Tak normalnie nie jadam ogorkow bo specjanie nawet ich nie lubię.

Gość gość
Z jaką cytryną, na słodko musi być, z colą najlepsza :P

Gość gość
Ja wpiłam z woda gotowaną.A jak trzeba???,bo jakos picie z miodem do mnie nie przemawia.Skoro grzyby tworza sie tez od słodyczy to po kiego w tym zestawieniu miód.

Gość gość
Trzeba z kiszonymi ogórkami nano srebro mlekiem i marchewka w kubku magnetycznym i wtedy git!

Gość gość
Dowcipny/na jestes ale powiem Ci tak.Jestem osoba bardzo ostrożna w takich kuracjach i tez niedowiarkiem.Z żoładkiem nie mam problemow,nic sie nie dzieke a jedynie mam obłożony język,biały jakbym cały dzien mleko piła.Natomiast ciągnie mnie do słodkości(ciasta) staram sie ich nie jesc ale czasem jest siła wyższa.Soda jest metodą prób i błędów zawsze mozna spróbować i odstawic.Pojdziesz do lekarza to tez cie obłozy stertą recept na leki i musisz to łykac ,nie wiesz czy pomoze i wydasz kupę kasy. Wiec dyskusja w tym temacie i kpienie sobie z osob ktore szukaja pomocy jest nie na miejscu nie powiem ordynarnie ze to chamstwo. Pozdrawiam goscia z godz.14.43

Gość gość
witam, tak jak napisałam wypiłam sodę rano i czuję się świetnie już rano, po wczorajszej aplikacji, jakież było moje zdziwienie - zero niesmaku w ustach, dziwnego zapachu posiłek poranny biały jogurt z nasionami lnu i ostropestem + olej ryżowy 2 posiłek dwa zielone ogórki w pracy nie miałam apetytu na słodycze problem pojawił się z obiadem, no bo coś zjeść trzeba - ale co warzywa ok i to zjadłam, ale one są tak pryskane, że nie wiem czy sobie nie zaszkodzę taką ilością jak tu przetrwać te 3 miesiące???bez chleba, ryżu, kaszy... może ktoś ma jakiś pomysł

Gość gość
To przy leczeniu soda nie wolno jesc chleba???

Gość gość
Napiszcie,proszę jaka dieta przy leczeniu sodą. Co wolno ,czego nie i jak długo trwa taka kuracja i jakie dawki. Czy wolno jesc owoce i jakie? Jestem zainteresowana ale zielona jesli chodzi te wiedzę. Pozdrawiam

Gość gość
Ludzie to nie leczenie soda a spozywanie!!!!!Jezeli chcecie raka to spozywajcie regularnie!

Gość gość
Czego spozywanie??? pisz całymi zdaniami

Gość gość
Spozywanie sody!

Gość gość
Soda skutecznie leczy raka,wiec jak mozesz dostac raka od tego co raka leczy??bezsensu

Gość gość
Przy spożywaniu sody nie trzeba mieć specjalnej diety ( ktoś się pytał), ale ja walczę z grzybicą, no i z tego co mi napisano powinnam wykluczyć wiele pokarmów. Dlatego mam problem , co tu jeść. Owoców nie wolno, warzywa nie za dużo , bo pełne pestyydów, chleba nie, nabiału nie - przyjdzie mi zagłodzić nie tylko grzyba, ale i siebie:(