Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawna imprezowiczka

Facet przestał się do mnie odzywać kiedy dowiedzial się że mam dwuletniego synka

Polecane posty

Gość Dawna imprezowiczka

Jestem w totalnym szoku! Mówił, że mu się podobam, prawił komplementy, snuł plany co do naszego przyszłego życia, nawet chciał się przeprowadzić do mojego miasta. Byliśmy na sześciu randkach. Bardzo uważałam, aby go w sobie rozkochać zanim miał się dowiedzieć o moim dziecku z poprzedniego związku. Tak mi poradzono na tym forum parę miesięcy temu. I co? Powiedziałam mu. Wydawało mi się że przyjął to dobrze. Dziś mija drugi tydzień od naszej ostatniej rozmowy. Dzwoniłam - nie odbiera. Profile na skype, gadu ma nieaktywne. Zniknał mi gdzieś jego profil na facebooku, może skasował? Jestem załamana.

Gość gość
Najpierw rozkochać, potem powiedzieć o dziecku. Bardzo to uczciwe. Baaardzo....

Gość gość
"Bardzo uważałam, aby go w sobie rozkochać zanim miał się dowiedzieć o moim dziecku z poprzedniego związku." A on bardzo uważa, żeby sie nie pojawić ponownie w twoim życiu.

Gość krebaina
może was to zdziwić, ale takie rady jak "najpierw rozkochać, potem powiedzieć o dziecku" są serwowane przez czasopisma pokroju "przyjaciółka" oraz "pani domu" - i to udzielają ich tam psychologowie ...

Gość gość
kolejna puszczalska z dzieckiem

Na drugi raz najpierw powiedz o synku a potem rozkoch uj . Przynajmniej nikt Ci nieuczciwości nie zarzuci . Nota bene zachowałaś się nie fair .

Gość gość
Rada jest totalnie denna.

Gość gość
masakra wiecej nie czytaj durnych rad

Gość gość
A moim zdaniem trafiłaś na tchórza, i tyle...

Gość gość
nie każdy chce wychowywać cudze dzieci, trudno się facetowi dziwić :) zresztą pewnie chciał cię tylko przelecieć w twojej chacie a jak tu przy dziecku :D

Gość gość
A moim zdaniem trafiłaś na tchórza, i tyle... xxxxxxxxxxxxxxxx dlaczego na tchorza? nie kazdy chce byc tata nieswojego dziecka... ty bys tak z otwartymi ramionami przyjela kolesia z przeszloscia i bagazem w postaci dziecka? watpie

Gość gość
jak się ma dziecko to się mówi od razu i to niech działa w obie strony

Gość gość
mam przyjaciółke jest samotną matką. O dziecku mowi odrazu, nie czeka na dogodne momenty.

Gość gość
nie dziwię się, że się nie odzywa powinnaś jemu powiedzieć na początku jak się poznawaliśmy a Ty zataiłaś najważniejszą sprawę dotyczącą Twojej osoby....zajmij się dzieckiem a nie szukaniem ojca dla niego

Gość gość
Kolejny idiotyzm albo to prowo Jesli nie to gratuluje kobieta ktora urodzila dziecko powinna byc dojrzalsza od gimnazjalistki a autorka widac rkzwinela sie tylko fizycznie

Powinnas od poczatku powiedzieć że masz dziecko , nie byłabys teraz rozczarowana i odrobine zaangazowana .Wiedziałabys od poczatku jak facet zapatruje sie na Ciebie i dziecko

Gość gość
Mężczyzna który nie akceptuje dzieci kobiety z poprzednich związków JEST ZEREM!

Gość gość
gość Mężczyzna który nie akceptuje dzieci kobiety z poprzednich związków JEST ZEREM! xxx To, że wy pragniecie r****czy nie oznacza, że my będziemy chciali puszczalskie!

Gość gość
1. To, że ma dziecko, to nie znaczy że puszczalska, lol. 2. Ciesz się dziewczyno, że tak zrobił teraz a nie później, pokazał jaki jest. Wystraszył się dziecka chłopak, a ty przecież wcale takiego nie chcesz? Więc dobrze wyszło moim zdaniem ;)

Może wystraszył się kobiety-manipulantki, która gra, udaje i ukrywa najistotniejsze sprawy. Och biedna autorka zapomniała powiedzieć że ma dziecko 🖐️ Jak taką kobietę traktować poważnie?

Gość gość
1. kobieta mająca dziecko i nie będąca nigdy żoną to w 99% puszczalska i koniec kropka 2. Nie każdy chce być wybrany tylko na sponsora ale na partnera mężczyznę atrakcyjnego dla kobiety

Przecież mu powiedziała.nie od razu, ale został poinformowany w odpowienim czasie wg mnie. Poza tym po co udawał że jemu to nie przeszkadza, a później zniknął bvez słowa? Ano, tchórz?

Przecież mu powiedziała.nie od razu, ale został poinformowany w odpowienim czasie wg mnie. Poza tym po co udawał że jemu to nie przeszkadza, a później zniknął bvez słowa? Ano, tchórz? X Czyli Ty np nie widziałabyś problemu gdyby facet Cie najpierw w sobie rozkochał a potem dopiero powiedział,że ma żone i chce żebyś jego kochanką była? Raczej wątpię ;)

Gość gość
TCHÓRZ, zgadzam się

1. Nie zgodzę się z Tobą. Nie jest tajemnicą, że większość kobiet uprawia seks bez ślubu. Wpadka zawsze się może zdarzyć, a to, że dziewczyna nie usunęła takiej nieplanowanej ciąży tylko dobrze o niej świadczy. 2. Zależy w jakiej sytuacji ffinansowej jest autorka tematu, bo jeśli nie brakuje jej hajsu to pewnie nie szuka sponsora tylko właśnie partnera

Gość gość
normalna sprawa, nie tylko faceci uciekają od pań z przychówkiem, ale panie nie sa lepsze, byłem wdowcem z dwójka dzieci, najczęściej to co słyszałem, że obcych bachorów, cudowne panie wychowywać nie będą, a autorka jest podwójnie głupia, niestety