Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawna imprezowiczka

Facet przestał się do mnie odzywać kiedy dowiedzial się że mam dwuletniego synka

Polecane posty

@paweł autorka nie ma męża tylko dziecko. Więc hipotetycznie gdybym poznała mężczyznę i na 6-stym spotkaniu powiedziałby mi że ma dziecko to: a. Poinformowałabym go natycmiast o fakcie że mi to nie pasuje b. Nie widziałabym problemu, gdyż każdy ma prawo mieć swoją przeszłość.

a. Poinformowałabym go natycmiast o fakcie że mi to nie pasuje b. Nie widziałabym problemu, gdyż każdy ma prawo mieć swoją przeszłość. X Ciekawe ,że Ty masz dwie opcje, ale jeżeli facet nie chce się wiązać z kobietą z dzieckiem to od razu jest tchórzem ;) Hipokryzja jak widać domeną kobiet ;)

Gość gość
i dobrze zrobił ,po co ma wychowywac cudzego bachora

Gość gość
No ja się nie dziwie bo niepoinformowanie o dzieciaku to po prostu kłamstwo i jeszcze te tłumaczenie autorki "najpierw chciałam go rozkochać, dopiero potem powiedzieć o dziecku". Każdy facet by uciekł gdyby został tak perfidnie potraktowany. Może to Cię autorko nauczy że trzeba być uczciwym i odpowiedzialnym.

Gość gość
tchórz p********y, niech spada

Gość gość
Ja też nigdy nie informuję, że mam dziecko na pierwszych randkach, bo to bez sensu, po co mam mówić komuś o dziecku, kto mi się nie podoba. K

Gość gość
tchórz p********y, niech spada xx a ty co tak pienisz? tez samotna mamuńcia?

Gość gość
I jeszcze powinien autorce bić bravo za tę subtelną w porę informacje..

Gość gość
tchórz bo nie miał zamiaru wychowywac cudzego dzieciaka?...tez btym nie chciałam wychoweywac obcego bachora i w późniejsztym czasie łożyc na niego...bo tak to by sie skończyło

Gość gość
Może autorka źle sformułowała zdanie. Chciała, żeby ją lepiej poznał zanim powie, że ma dziecko. Gadanie o dziecku na pierwszej randce to jak pytanie się osoby na pierwszym spotkaniu: czy będziemy ze sobą na poważnie?

Gość gość
tchórz j****y

Gość gość
Miałem troche podobną sytuacje i zrobiłem dokładnie tak samo "w tył zwrot" i uważam że to najwłaściwsza decyzja i nie żałuje tego. Tak się nie robi, to jest manipulacja i syfff - styl modliszki.

@Pavlo nie dlatego jest tchórzem, że nie chciał się z nią związać. To akurat może być zrozumiałe. Jest tchórzem, ponieważ nie powiedział jej wprost w czym prblem, a zamiast tego zniknął. Tak się zachowuje facet?

Gość gość
Obcego dziecka boją się ludzie, którzy nigdy nie mieli z dziećmi do czynienia. Poznała faceta z dzieckiem i totalnie mi to nie przeszkadza. Jestem dorosła i nie czuję zagrożenia ze strony dziecka. Każdy ma jakąś przeszłość. Wolę odpowiedzialnego faceta z dzieckiem niż r****cza, który miał szczęście i nie wpadł.

Problem z wami kobietypolega na tym,ze wiele z was prezentuje postawę roszczeniową i jest hipokrytkami. Kazda jedna uważa,że skoro ona zwróciła uwagę na faceta, to automatycznie facet ten ma jej z reki jeść i po piętach całować za to tylko,że ona tylko przy nim jest. Niestety tak to nie działa. Co do samotnych matek to sprawa wyglada tak,że jeżeli kobieta z własnej winy zostaje sama z dzieckiem na lodzie i szuka później nowego partnera to powinna obniżyć automatycznie swoje wymagania, bo rozchodzone buty może i są fajne bo nie uwierają, ale nowe napewno też już nie są ;)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość a moim zdaniem trafiłaś na tchórza, i tyle... no chyba sobie zarty robicie k***a z jakiej racji on ma chciec wychowaywac obce dziecko .a moze on nie chce k***a i co jest tchorzem chore to co piszecie.jestem kobietom i sama nie wzielabym sobie faceta co ma dziecko

Gość gość
Pytanie do autorki:gdyby on do Ciebie powiedział ze mu to nie przeszkadza bo tez jest samotnym ojcem z 3 dzieci to co?nie ma problemu?juz widzę jak bierzesz nogi za pas bo tobie to tylko kawalerzy w łbie.

Ale nie rozumiem co tu tłumaczyć on miał? Ona go w c***a robiła nie mówiąc prawdy. A z ludźmi którzy robią nas w c***a lepiej w zwiazek nie wchodzic, bo później mogłoby się okazać,że nastepne planowane razem dziecko nie będzie jego ;) Już to przerabiałem i z doświadczenia wiem,ze jeżeli już na początku kobieta kłamie w żywe oczy,lub stara się przemilczeć prawde, to za c***a zwiazku się z nią nie zbuduje

Gość gość
A dlaczego ma obniżać wymagania? Już nieraz zauważyłam, że kafeteryjne rady są o kant d**y.Mam wiele koleżanek, który było samotnymi matkami i teraz mają fajnych mężów. Nie obniżyły jakoś wymagań, Albo jak kobieta jest gruba to ma problem ze znalezieniem faceta, wg Kafeteriuszy, a ja na ulicy często widuję grube zadowolone kobiety i ich mężów.

Gość gość
Ja nie potrafiłabym ukrywać faktu posiadania dziecka.Przecież ono stanowi integralną część mojego życia! Moja szwagierka niedawno została samotną mamą.Pierwszą rzeczą jaką mówi nowo poznanym facetom to to, że ma syna. Panom jakoś specjalnie to nie przeszkadza.Może dlatego że jest z nimi szczera?Niczego nie ukrywa? Zresztą, chyba już dlugo nie pobędzie samotna ;-) Od kilku miesięcy spotyka się z kimś.

Gość gość
a z jakiej racji ma mówić na pierwszej randce o dziecku, czy ty mówisz na pierwszej randce kobietom ile zarabiasz?

Gość gość
Ta i co jeszcze?moze dla takiej jeszcze ronaldo na tacy podany?

Gość gość
Tchórz

Gość gość
Ja ma facet zwiać to nawet na setnej randce zwieje i nic takiej nie pomoze.lepiej pózno niz wcale!

Gość gość
Faceci to hipokryci sami najlepiej by chcieli znać całą przeszłość seksualną kobiety na pierwszej randce, a sami nic by nie powiedzieli

Fiku mikuu ja to akurat jestem sfrustrowaną dziewicą :D ale rozumiem autorkę i moim zdaniem w porę poinformowała kolesia. Wcale nie musiał się tłumaczyć, wystarczyłoby - nie pasuje mi to że masz dziecko. Szukam bezdzietnej, koniec tematu. A tak dziewczyna próbuje się dobić do niego, podczas gdy on ma ją już w d***e i nawet nie raczył powiedzieć w czym rzecz.

Piszę o autorce z tym obnizeniem wymagań. Nick byla imprezowiczka sugeruje od razu lambadziarę , która tylko na r****czy leci, a spotykając samych r****czy żadnego do związku nie zmusi, tym bardziej,że r****cze nie lubia wychowywać dzieci , tym bardziej nie swoich , bo wolą ten czas spędzić obracając kolejną głupią w kiblu dyskotekowym, która później tutaj założy kolejny głupi temat typu "zaszłam ciążę i nawet nie wiem z kim", lub "czemu oni odchodzą jak się dowiadują,że mam dziecko" Obniżenie wymagań w tym wypadku jest jak najbardziej na miejscy, w ten sposób autorka może pozna troche mniej urodziwych facetów, ale ma mniejsze szanse na spotkanie kolejnego r****cza, który jak tylko o dziecku usłyszy zwinie manatki

Gość gość
To ona nie raczyła mu powiedzieć!

Gość gość
prowo