Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisienka_90

Chciałabym nauczyć się żyć w samotności Da się pytajnik

Polecane posty

Gość gość
Fakt związek może zniszczyć w tobie wszelkie pasje ,zostaniesz praczką kucharką i sprzątaczką najpierw faceta a potem dzieci .Szkoda życia marnować .

Gość gość
Taki nasz kobiecy los .Poświęcenie za wszelką cenę .Gość z 15 -23

Gość wisienka_90
wiem, że mężczyźni są niedojrzali, napewno ci w moich wieku, ale też mam tak, że interesują mnie starsi, sama mam 23 lata, a podobają mi sie w wieku od 30 do 35 lat, wydają mi się bardziej męscy i dojrzali.

Gość gość
Zapomnij kochana oni nie dojrzewają nigdy ,świetnie się maskują . Raczej ci starsi są zajęci i szukają takiej młodej naiwnej na romansik .A jak nie zajęci to chyba jeszcze gorzej bo już zdążyli się zorientować ,że nie muszą kupić całego browaru by napić się piwa .Jeśli wiesz co mam na myśli .

Gość wisienka_90
no właśnie ja spotkałam kilku w tym przedziale wiekowym, ale zawsze to były tylko flirty, zabawa w kotka i myszkę, która po dłuższym czasie jest męcząca.

Gość gość
Przykro mi ,ale tak jest z facetami i im szybciej przestaniesz się zadręczać ich brakiem tym lepiej .Baw się ,ciesz się życiem .

Gość wisienka_90
ok, postaram się skupić na innych rzeczach jak rozwijanie zainteresowań, nauka, bo jak to moja mam mówi "z miłości nie wyżyjesz" :D

Gość gość
Trzymam kciuki .