Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

panowie czy to prawda że trzeba być niedostępną zołzą i księżniczką

Polecane posty

Gość gość
ode mnie jakoś nie chca uciekać wrećz przeciwnie :D ;)

Gość gość
"gość ode mnie jakoś nie chca uciekać wrećz przeciwnie". To się sobie przyjrzyj - widocznie nie jesteś taka wrażliwa i dobra. Tylko jedna z takich moich znajomych jest w szczęsliwym związku, bo trafiła na kogoś, kto to docenił, na fantastycznego i wartościowego mężczyznę. Inne nadal są same po kolejnych bardzo przykrych rozczarowaniach i po nich już coraz mniej ufne.

Gość gość
jestem przeszcześliwa

Gość gość
To zdziwiłbyś się - mam kontakt z mężczyznami, i to bardzo duży. Bo mam też przyjaciół i kolegów od wielu lat., poza umawianiem się na randki. Ale do tego by zobaczyć jak postępujecie, nie trzeba mieć nawet kontaktu z Wami - widać na przykładzie wielu znajomych dookoła. Im lepsza, bardziej uczuciowa, uczciwa i inteligentna kobieta, tym bardziej dostaje kopa. Im większe chamidło, które nie zwraca uwagi na swojego mężczyznę i nim pomiata, tym bardziej do niej lgną i tym szybciej wychodzi za mąż za faceta wpatrzonego w nią jak w obrazek. x Jak Twoje koleżanki wybierają na złych facetów to już ich decyzja

Gość gość
"gość x Jak Twoje koleżanki wybierają na złych facetów to już ich decyzja ". A myślisz, że oni mają na czole tabliczkę z napisem "Uwaga. Zły facet!" ? Jedni okazują się wykorzystywaczami, inni takimi, którym po prostu na nich nie zależy, ale w końcu i tak zostają same.

Gość gość
weź długopis i kartkę ;p 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? ... 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone – zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony – twoje życie jest pełne miłości. Czarny – jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony – twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski – jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń – Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik – grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych odp w ciągu jednej godziny. Wklej je do 10 innych komentarzy spełni się przed twoimi następnymi urodzinami

Gość gość
gość "gość x Jak Twoje koleżanki wybierają na złych facetów to już ich decyzja ". Zdarzali się i tacy: mężczyzna sympatyczny, ułożony, w porządku i nagle znika bez słowa wyjaśnienia. Potem okazywało się, że był żonaty, ale udawał nieżonatego - nie miał obrączki i tym kobietom się do tego nie przyznawał. Zachowywał się normalnie. Skąd mogły wiedzieć?

Gość gość
kobiety pragną złych facetów

Gość gość
Zołza i księżniczka? To najgorszy rodzaj kobiety, myślę że większość facetów przed takimi wieje. Przyczyna musi być inna.

Zauważyłam taką zależność. Na początku związku gdy kobieta dopiero co sie przekonuje do mężczyżny on jest dla niej niesamowitym człowiekiem. Potrafi wszystko zrobić i zawsze pomóc. Gdy kobiecie zaczyna zależeć na panu on przestaje juz być dobrym zaradnym itd (pozyskał ją może się cieszyć) Pojawia się wyszukiwanie problemów albo przerzucanie je na drugiego człowieka.

Gość gość
Na początku znajomości kobiety też są inne, starają się wyglądać świetnie, flirtują, przedstawiają się z najlepszej strony. A potem spuszczają z tonu, nie chce im się. Tak więc to kwestia obu płci.

Gość Łona jest Aniołem
taka sama prawda jak bruzda dotykowa ;) Łona ma piękne bruzdy tu i ówdzie ;)

"Na początku znajomości kobiety też są inne, starają się wyglądać świetnie, flirtują, przedstawiają się z najlepszej strony. A potem spuszczają z tonu, nie chce im się. Tak więc to kwestia obu płci." Masz rację szkoda tylko że tak późno to sobie uświadamiamy. Najgorsze jest to ze czasami kobiet ajest zadufana w sobie. Zawsze jest biedna i pokrzywdzona po nieudanym zwiazku. Jest takie przeświadczenie ze to facet zawsze zawinił. Mama powie "coreczko tego kwiatu to pół swiatu". Uczy sie nieszanowania czlowieka i niestałości w uczuciach. Na co on narzeka i co tłumaczy kobiecie jest nieważne. W koncu one sa idealne delikatne i najlepsze. Denerwuje mnie takie stawianie faceta w złym świetle jakby nie był człowiekiem a prawda jest taka ze mało sie rożnimy od siebie.

Gość gość
O proszę, tu właśnie macie kolejny przykłąd tego, o czym wyżej pisałam:

Gość gość
Wątek na Kafe "Kocham ale odchodzę", wklejam dwa pierwsze posty założycielki topiku, bo link się nie daje: "PewnaSmutnaDziewczyna Hej... piszę tu bo chciałam się komuś wyżalić, bo tak mi smutno, że już nie wiem co ze sobą zrobić... Dziś zakończyłam pewien związek, o ile tak to można nazwać... kocham tą osobę bardzo, ale już nie mam sily walczyć i starać się ciągle bez skutku, niezauważana i niedoceniana... Więc powiedziałam sobie dość.... PewnaSmutnaDziewczyna Najgorsze, że czasem trzeba odejść z takiego głupiego powodu, że ta druga strona nas po prostu nie zauważa... co byśmy nie zrobili to nic nie doceni... ehh ludzie rozstają się przez poważne problemy, zdrady itp. a tu coś takiego... A na dodatek tak bardzo go kocham, ale wiem, że gdybym została to nic by się nie zmieniło".

Gość gość
co za głupie zycie, wszystko zawsze skomplikowane.... i nic nie wiadomo jak powinno być;-(

Gość gość
Wszystko zależy od ludzi, nie ma czegoś takiego dlaczego wy faceci lecicie na zołzy i księżniczki, bo nie wszyscy na nie lecą, choć istnieje coś takiego że pragnie się takiej której mieć nie można i wszyscy jej pragną, ale nie zawsze tak jest. Sam jestem przykładem pokochałem nieśmiałą, skromną dziewczynę, tyle fakt faktem że mi się w żaden sposób nie narzucała, bo gdyby tak było nie wiem czy by się tak fajnie skończyło, jednak facet musi "zarzucić wędkę" chyba taka natura, ja też kiedyś odrzucałem zbyt uroczo uśmiechnięte do mnie dziewczęta :(

Gość gość
Facet nic nie musi. Co najwyżej może. Więc pisz za siebie, jak masz emocjonalne problemy to twoja sprawa.

Gość gość
facet musi w sensie, że nie kobieta...

Gość Heniuś
Ja tam wolę, jak ludzie są sobą i nikogo nie udają. "Trzeba być taką a siaką" to typowo babskie pi....enie. W dodatku na takie udawanie tylko prymityw da się złapać. Jak przyłapię babę na udawaniu to ją wyśmiewam, a jeśli w dodatku robi to tylko po to, by zaspokoić swoją próżność to wyśmiewam ją bezlitośnie. Takie udawanie to nic innego, jak stwarzanie sobie problemów przez własną głupotę - zapamiętajcie to baby. Wystarczy już, że kochacie miliony wyssanych z palca bzdetów jakimi codziennie was raczą sympatyczni panowie :)

Gość gość
Tak.

Gość gość
Heniusiu, lecz się na narcyzm i arogancję.

Gość gość
NIE! Nie prawda, ja właśnie szukam normalnej kobiety i tez jetem za tym aby byc sobą mowic jakim sie jest i czego oczekuje - wtedy gdy 2 osoba podejmuje dialog widac ze jest zainteresowana, natomiast wszystkie gry są dla księzniczek i małp które omijam z daleka

Gość gość
może wy lecicie na bad boyów ale my jesteśmy inaczej skonstruowani, bycie niedostępną a nieprzyjemną to dwie rzeczy zapamiętajcie to

Gość acowywiecieozyciu
aja traktuje facetow jak szmaty, bo uważam ze facet to podludz....i te menty lataja za mna jak jakies psy. Ogolnie to mam facetow w doopie. taka bezuzyteczna masa platajaca się to tym swiecie. Zdecydowanie facet to podludz i z każdym dniem się w tym upewniam!

Gość gość
acowywiecieozyciu = zdesperowane coś :) :)

Gość gość
gość acowywiecieozyciu = zdesperowane coś I lubi anal :))

Gość gość
Ja mysle ze faceci szukaja takiej kobiety ktora bedzie wyrozumiala na ich dziwactwa czyt. da im pograc na kompie/konsoli wypic piwko i nie bedzie zrzecic ze facet nie poswieca jej czasu. Kazdy potrzebuje przestrzeni dla siebie. I pozniej faceci maja dosyc wiecznie sfochowanej baby, ktora jak sie odezwie to tylko zrzedzi. Taka kobieta powinna miec tez swoj swiat i nie powinna non stp wisiec na facecie i go tlamsic.

Gość gość
jesuuu ale mata porliemy

Gość gość
gość Ja mysle ze faceci szukaja takiej kobiety ktora bedzie wyrozumiala na ich dziwactwa czyt. da im pograc na kompie/konsoli wypic piwko i nie bedzie zrzecic ze facet nie poswieca jej czasu. Kazdy potrzebuje przestrzeni dla siebie. I pozniej faceci maja dosyc wiecznie sfochowanej baby, ktora jak sie odezwie to tylko zrzedzi. Taka kobieta powinna miec tez swoj swiat i nie powinna non stp wisiec na facecie i go tlamsic. x Ja szukam takiej, która zaakceptuje to, że jestem prawiczkiem