Dzastinkaa 0 Napisano Listopad 12, 2013 Hej Zaczne od tego, ze mam 21 lat. Od pol roku jestem szczesliwa mezatka. Mam naprawde poukladane zycie mimo ze nie studiuje. mamy wlasne mieszkanie i naprawde sporo zarabiamy. Jestesmy ze soba od 5 lat i jest nam razem cudownie. Meczy mnie instynkt maciezynski okropnie.. rodzice dopytuja kiedy beda dziadkami tylko my chcielibysmy jeszcze raz pojechac do cieplych krajow.. wzielam juz sobie kotka ale nic to nie daje.. ktos jest w takiej sytuacji jak ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2013 Nie poszłać na studia i "sporo zarabiamy" ? Chyba raczej twój mąż sporo zarabia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzastinkaa 0 Napisano Listopad 16, 2013 Akurat to ja wiecej zarabiam ale to nie jest istotne w tym temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 16, 2013 To chyba i z bzykania nici Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach