Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dauuidka

karmienie mm 3 tygodniowe niemowlę

Polecane posty

Gość gość
A Ty gosciu 13:16 mam nadzieje ze gdzies leczysz te zaburzenia? Bo skoro masz takie skojarzenia to cos nie tak z Twoja psycha... Przykro mi mam nadzieje, ze ktos bedzie umial Ci pomoc.

Gość gość
a mnie nie jest przykro, tylko uważam ze powinni kastrować takie dewiantki.

Gość gość
Co was obchodzi jak kto karmi????? Autorka ma watpliwosci do do ilosci mm pitego przez jej dziecko, a nie zastanawia sie czy karmic! Wy to dopiero macie problemy , bo nauczycie dzieci nietolerancji i wscibstwa.

Gość gość
Czy karmic piersia*- mialo byc.

Gość gość
synek też dostaje mleko Babydream tylko,że my juz na 3 jesteśmy.Chyba ma najmniej laktozy w składzie.Produkuje je niemiecka Humana.

moja po babydream ma najlepsze kupy :P po NAN najgorsze - po bebiko sraczki :D a po gerberze bóle brzucha :)

ja kupiłam Humanę 1 + i porównałam składy- identyczne, identyczne opakowanie (to srebrne) identyczna miarka i konsystencja suchego mleka. Jedynie w Humanie jest probiotyk a babydream nie. Ale probiotyk można podawać w kropelkach. No i fakt- w obu mlekach ilość laktozy jest obniżona, stąd pewnie taka dobra tolerancja tego mleka.

Gość gość
mój jadł duuużo więcej niż powinien, obecnie nie je prawie wcale, ma 10 mcy, waży ok 9 kg i wygląda jakby go z obozu wypuścili