Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyszłe mamy czy w 3 miesiącu ciązy miałyście już coś na plusie

Polecane posty

Gość gość

Bo ja jak na razie zero. Myślałam, że może coś przytyłam bo maly brzuch mi wychodzi i talie już tracę, ale dziś się zwazyłam i waga w miejscu. A jak było u was? I proszę, żeby pisały równiez kobiety które przytyły sporo lub normalnie, nie tylko te ktore przytyły 6-7kg, bo w wiekszości tematów jesli chodzi o wagę to wypowiadają się tylko takie co do 5 mies były "na minusie";)

Gość gość
w 3 miesiącu waga stała w miejscu, tak do 5 miesiąca było około 1 kg więcej, a za chwilę zacznie się 6 miesiąc i póki co na plusie 4-4,5 kg :)

Gość gość
Do 4 mies nic w 5 kg później dopiero bardziej. Propo w3 mies napewno ci brzuch nie rosnie zreszta udowadnia ci tyo zerowy prxyrost wagi. To tylko wzdecia

W 11 tygodniu przytyłam jakiś kilogram ;), teraz jestem w 37 i mam 8 kg na plusie.

Gość kompot agrestowy
uhm... wagon kiszonych ogorkow :D

Gość PaniGruszka
w 12 tc to przez mdłości i wymioty miałam -6 kg

Gość gość
Ja w 12 tc sralam w miejscu. Nie wymiotowalam ale mialam mdlosci. Teraz jestem 33 tc i 9 kg do przodu:-)

Gość gość
Mialo byc stalam w miejscu a wyszlo sralam w miejscu:D

Gość gość
hehe:D

Gość gość
ja na poczatku schudlam jakies 2 kilo bo mialam mdlosci i nie mialam apetytu.ostatnio na wizycie 19 tydzien mialam 2 kilo do przodu to powiedziala ze za malo;/ale wiem ze najgorsze tycie przede mna;)

ja w 19 tc też miałam +2kg i lekarz powiedział że wcale nie za mało bo dziecko rośnie i przybiera na wadze prawidłowo:)

Gość gość
ja jestem w 8 miesiacu i mam 8 kilo do przodu. Co miesiąc kilo wiecej:)

Gość gość
do 12 tyg straciłam przez mdłości i wymioty jakieś 5/6 kg. teraz jestem w 22 tyg i na plusie mam 1 kg bo jeszcze wymiotuje a brzuch już widoczny. podsumowując i tak jestem na minusie do wagi wyjsciowej.

Gość gość
hej Ja jestem w 3 miesiącu ciąży i przytyłam 2,5 . Nie martw się tym moja doktorka mówi , że lepiej abym przybierała 1 kg na miesiąc . Powiem ci tak ciesz się , ze jeszcze nie przybrałaś bo w 6 miesiącu ciąży możesz sporo przybrać bo zaczniesz dozo jeść . pozdrawiam

Gość brzuchata1234
ja już w 11 tyg. przytyłam, co prawda tylko około 30 dag ale od tego momentu powoli się rozpoczęło. i powoli, systematycznie jest mnie coraz więcej :-) w 20 tyg moja waga to 62 kg prawie, a zaczynałam od 56 kg przy wzroście 170 cm. do autorki - Nie martw się, na pewno jeszcze przytyjesz. najwięcej przybiera się na wadze właśnie w 2 trymestrze, (sama widzę po sobie.) także jeszcze masz czas.

Gość gość
hej, a ja jestem w 18 tygodniu i przytyłam już 4 kg, też właśnie tylko czytam że w moim tygodniu wszystkie mają wagę na minusie :P ale cóż, nie będę się przejmować, fakt jest też taki że przed ciążą bardzo intensywnie ćwiczyłam więc w sumie nic dziwnego jak nagle przestałam spalać duże ilości kalorii. a i brzuszek już maly wyskoczył

Gość gość
do 5 tego miesiaca 2 kg teraz 38 tydzien 6 kg na plusie, moj lekarz mowi ze za malo.

Gość gość
no ja przez całą ciąże przytyłam 8 kg, i to tak na przełomie 34-37 tc. jak leżałam z powodu komplikacji , a jadłam jak zawsze, ale ruchu zero, jedynie to toalety

Gość gość
Ja w trzecim byłam już o ile dobrze pamiętam 7 na plusie.Startowałam z 45 kg.Byłam przerażona takim nagłym wzrostem wagi tym bardziej,że jadłam normalnie.Lekarka powiedziała,że najwidoczniej moja przemiana materii bardzo zwolniła sobie tempo.Przez całą ciążę przytyłam 26 kg!!!!Bałam się,że nigdy tego nie zgubię ale na szczęście po dwóch miesiącach wróciłam do 45 kg i tak jest do dziś:)

Gość gość
Jutro zaczynam 12tc i przytylam jakieś 1-1,5kg (miałam mdłości, nie wymioty). Przed waga wahała się 67,5-68,5, teraz 69-69,5.

Gość gość
15tc. na pierwszej wizycie 60,3 nastepnie na kolejnej za dwa tygodnie 60,1 na tą chwile 61kg - brzuch juz widac troszke ..byle tak po trochu do 9 miesiaca :)