Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

111madzius

Start 12 listopad 2013 ZAPRASZAM

Polecane posty

Witajcie kobietki. Wiem, że jest mnóstwo tematów o odchudzaniu, ale założyłam swój, bo ciężko się gdziekolwiek wbić. A więc zaczynam dzisiaj moją walkę z kilogramami. Cel 11kg. Zapraszam wszystkich chętnych. Później coś napiszę o sobie i wstawię stopkę.

Gość blondina
hejka mogę się dołączyć bo tez dziś zaczynam :( bo już nie mogę na siebie patrzeć .nie będę robiła jakiejś drastycznej diety bo jakoś nie mam na to czasu na początek ograniczę jedzenie i trochę poćwiczę . chciałabym zejść o 5 kg do końca listopada ......pozdrawiam

hej blondina, jasne że możesz dołączyć. jaka waga? i wzrost? ja tez bym na poczatek chciala 5kg do konca listopada:)

Gość leukone
hej dziewczyny...ja zaczynam od jutra dietke. przeanalizowalam cale mnostwo rodzaji i zdecydowalam sie na dukana. to moze moglabym do was dolaczyc? pozdrawiam

Gość gość
a tez od jutra ,mnie zostalo jeszcze pare kiloskow

Gość gość
tylko nie wiem jaka diete zrobic

Gość piekna_piekna
witajcie:) ja zaczelam od wczoraj waga 67,7 z wczoraj a dzis 67,1kg planuje schudnac do 53kg. A wy?

hej dziewczyny. ciesze sie ze jestescie. ja dzisiaj na wadze 66,3, cel 55. 11 kg przede mną. kiedyś schudłam 11 kg w dwa miesiące z 68kg do 57kg. 9 miesięcy temu urodziłam dzidziusia i waga jak stała tak stoi. przechodziłam przez mnostwo diet. teraz postanowiłam po prostu ograniczyc jedzenie i jesc zdrowiej. dla mnie najgorzej jest zacząć, ale jak powiedziłam A to muszę powiedzieć B. daję sobie na spoojnie 2,5 miesiąca. narazie sie oczyszczam kaszą jaglaną. zobaczymy co z tego bedzie. aha zapisałam sie tez na zumbe i siłownie.

Gość piekna_piekna
111madzius a jak to zrobilas ze udalo ci sie tyle schudnac w 2 mce?

Gość gość
jakie diety?

Gość gość
ja tez duzo schudlam w 2. 5 miesiaca 1 4 kg na dieice plaz poludniowych

zaczełam od kopenhaskiej, wiem glupia byłam. potem po prostu sie ograniczyłam, jadłam polowe tego co jadłam zwykle i poleciało. w 1 miesiącu 7kg a w drugim 4kg. nie cwiczyłam. pozniej dla utrzymania wagi zaczelam chodzic na aerobik.

Gość piekna_piekna
111madzius gratulacje teraz tez ci sie uda:):* ja postawilam na cw mel b cardio i trening nog od dzis

Cześć Dziewczyny! Można dołączyć? Waga 73/171 cm Rok temu ważyłam 94 kg (po porodzie) schudłam z pomocą dietetyka do 68 kg ale przez ok 2 miesiące wróciło mi 5 kg :( i chciałabym je odrobić! Uwielbiam ćwiczyć z Ewką, biegać ale niestety w tej chwili musiałam odpuścić z uwagi na problemy zdrowotne, za 3 tyg mam operacje.. Cel - do końca miesiąca poniżej 70! Pestka! Ale potrzebuje motywacji...

Aha zaczynam od jutra bo dzisiaj jak to zwykle bywa... cały dzień na diecie żeby na wieczór się naw.......ć np pierogów :) żałuję ahhh żałuję! Jeśli ktoś nie wie co jutro zje, ja chętnie się podziele menu: śniadanie - 2 kawałki ciemnego pieczywa z masłem i białym serem 2 śniadanie - 160g owoców obiad - 120g kaszy + 200g warzyw podwieczorek - marwitt kolacja - 160g piersi z kurczaka + 180g warzyw dużo dużo wody :))

Gość hipcio 89
witajcie ja tez dolanczam mam 155cm wzrostu I na wadze 76,5 masakra

Cześć laski dołączam do Was zostało mi kilka nadprogramowych kilogramów po ciąży i muszę się ich w końcu pozbyć.

witajcie dziewczyny. jasne, że kazdy moze dolaczyć, drzwi dla kazdego są otwarte:) Jordan super menu masz na dzisiaj, ja mam bardzo podobne. no tak to niestety jest cały dzien diety super, a wieczorem w jednej chwili moze wszystko szlak jasny trafić. przechodziłam to tysiace razy. wczoraj poznym wieczorem tez otworzyłam biszkopty, rzucilam sie na nie, ale po dwóch stwierdziłam ze zaprzepaszcze cały dzien, wiec odłozyłam dzieciom:) wygrałam tą walkę. ja dzisiaj juz po sniadanku. owsianka z na wodzie z suszonymi owocami, mniam pycha. na drugie sniadanie bedą dwie kromki razowca z z pomidorem, na obiad kasza jaglana z 1/4 piersi z kurczaka z curry, chilli i imbirem, na przekąskę wok wielowarzywny lub maslanka, na kolację kasza jaglana z ugotowaną pietruszką. milego dnia wam zycze i wytrwalej walki z tym wstretnym balastem.

Gość Zimowy puch
hej,ja też dołączam. mam 163wzrostu jestem na diecie od poniedziałku zaczynałam z wagi 61,7 dziś 61,3 cel to -11kg do 50,ale jako cel 1 wyznaczyłam 55kg.

Gość Zimowy puch
a na śniadanie zjadłam zupę ogórkową i wypiłam kawę.

tak pytam, bo ja po zupie robie sie strasznie szybko glodna, na mnie zupy nie działają, ewentualnie zupy krem. nie lepiej byloby zjesc na sniadanie cos wartosciowszego? pogoda do bani i jeszcze wczoraj popoludniu dostałam okresu i czuje sie paskudnie.

Gość Zimowy puch
zupa jest wartościowa witaminy,dużo warzyw i to węglowodany,poza tym to był duży talerz:) a dlatego dziś zupa,bo po nirj nie czuję się ciężko,a po chlebie raczej tak o i poza tym muszę iść też na zakupy,zby jutro na śniadanie zjeść coś innego:)

zimowy puch spoko spoko:) ja znając siebie jakbym zjadła zupę na sniadanie to po pol godziny zjadłabym albo kanapki albo jajecznice musialabym sobie strzelic bo bym byla taka glodna.

Gość Zimowy puch
jak mnie dopada głód to wypijam gorącą czerwoną herbata tak z pół litrowy kubek. albo zaczynam coś robić np bawić się w coś męczącego z córką,albo sprzątam. kiedyś w taki sposób schudłam 18kg i nadrobiłam 12 prawie więc trzeba zacząć od nowa się starać hehe

no dla mnie tez na glod jest najlepsza herbata czerwona i zielona. tez mam co robic w domu. mam 7 letnią córkę i 9-miesięczną. pracuje w zasadzie w domu, ale tez mi to pochłania czas. najgorsze dla mnie były, są i zawsze będą wieczory, kiedy wszyscy już spią. i nie ze jestem glodna ale o prostu lubie sobie pomaszkiecic.