Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

111madzius

Start 12 listopad 2013 ZAPRASZAM

Polecane posty

zimowy puch ile twoja córka ma? wlasnie wypiłam zieloną herbatę i zaraz pora na drugie sniadanie.

Gość Zimowy puch
w grudniu 22go będzie 2,5r,ja muszę teraz w ten "mróz" wyjść z małą na zakupy póki nie pada. Więc do później papa.

Gość maminka__olinka
witajcie ja rowniez odchudzam sie od miesiaca, zlecialo jakies 4 kilo, czuje sie lzejsza, i wbijam sie w spodnie ktore przelezaly w szafie chyba jakies 2 lata, oczywiscie oponka na brzuchu jest ale nie mam juz brzucha jakbym byla w ciazy, mam corke 5,5 lat , do porodu szlam z waga 98 kilo, nie wpsomne o strasznych roztepach, startowalam z waga 74, wiec duzo przytyłam.... moje obecna waga to 71,3 i daze do wagi 65 kilo przez ostatni miesiac nauczylam sie jesc madrze ale nie ukrywam skubne schabowego czy z 2 pierogi:)) bo nie na tym rzecz polega zeby odmawiac sobie zeby pozniej rzucic sie na cos lapczywie i obezrec sie jak sw.... ja w mojej diecie wprowadzilam codziennie rano pije sok grejpfrutowy firmy marwit- jak wiadomo grejfrut odchudza i jest zdrowy np dziala anty rakowo pozniej pije kubek pokrzywy- nie bede pisac o jej wlasciwosciach wystarczy wpisac w google, dodam ze jest moczopedna i ladnie wyplukuje toksyny z organozmu woda w miedzy czasie, no i duzo duzo duzo kefiru!!!!!!!!!!!!!!!!!! sniadanie platki owsiane albo ciemne pieczywo z warzywami, obad zupa , ryz itd, w miedzy czasie jak mam napad na slodkie gotuje kisiel kolacja tylko do 18 jest zazwyczaj serek wiejski , bulka z otrebami albo platki i szklanka herbatki linea dzieki tym napojom mam super przemiane materii, kefir serek wieksji super splaszcza brzuch, za miesiac bede mogla sie moze pochwalic swoimi efektami w postaci zdjec no i zapomnialam o masazu ale nie bede robila reklamy, chociaz nie wiem ile ten moj masazer jeszcze pociagnie:):):) glowa do gory!!!! ps. zrezygnowalam z mojego ulubionego napoju TYSKIE:D

Gość maminka__olinka
111madzius ta kasza jaglana tez super, ja rowniez jestem za tym, moja mama zawsze powtarza chcesz schudnac? gotuj woreczek kaszy na obiad:)

witaj maminka, gratulacje zrzucnych kilogramów. jak ja bymjuz chciala miec 4 kg za sobą:) powiedz co to za masazer. ja tez posiadam masazera, to jest tak platforma z pasami, staje sie na nia a te pasy z wypustkami majsują poszczególne partie ciała. wlasnie musze je odkurzyc i od dzisiaj po minimum 20 minut dziennie bede stała.

Gość maminka__olinka
ja mam masazer relax & tone, kupilam kiedys na allegro, ale kiedys go czesto uzywalam,i caly juz lata, poki co dziala, smaruje brzuch oliwka ziajki wyszczuplajaca i codziennie masuje boczki i brzuch po ok 15 minut, efekty sa bo nawet maz zauwazyl i sie smieje ze niedlugo to znikne:)

Gość maminka__olinka
ooo taka platforma to fajna chyba:))) mykam bo lece z cora do okulisty, wiec godzinka jazdy przedemna.... a taka pogoda ze masakra...

Gość hipco89
hej dziewczyny ja 2 miesiące temu zaczelam z waga 80 kg mialam dużo wpadek ale mimo to zlecialo mi 3,5 kg. Dziś sie wazylam I jest 75,5 czyli kolejny kilogram bardzo sie ciesze tylko trzeba nadal trwac w swoich postanowieniach aby dojsc do celu. Moim pierwszym celem jest do sylwestra dojsc do 6 na przodzie wiec jakies 6,5 kg. Kolejnym celem bedzie 60kg a takim marzeniem to jest waga z czasów liceum czyli 55kg

Cześć dziewczyny dzisiaj drugi dzień, ryba na obiad gotuje się na parze więc zdrowo i z głową :). Wieczorem orbitrek i ćwiczenia z mel b brzuch i pośladki.dziewczyny zachęcam Was do ćwiczeń z mel b są krótkie 10 min więc zawsze czas można wygospodarować. Wagę będę sprawdzać w czwartek rano - ciekawe jak mi pójdzie po pierwszych trzech dniach. Dodatkowo mobilizuje mnie moja garderoba zimowa i służbowa bo końcem listopada wracam do pracy i nie mam zamiaru wymieniać ciuchów tylko się w nie zmieścić.

Hej ja się jak na razie trzymam :) jest 14;30 a wiem że największa próba zacznie się po 17 kiedy wróci z pracy mój mąż i zacznie kusić :/ Dla mnie jest chyba jeden dobry sposób żeby nie podjadać na noc - iść wcześnie spać! Kasza jaglana? uwielbiam! ona pasuje i na obiad i na deser np z malinami na ciepło mmm pycha. Dzisiaj zaopatrzyłam się we wszystko czego potrzebuję czyi owoce, warzywa, rybka świeża, tuńczyk. Kasze i ciemne makarony to mam zawsze w zapasie, grunt teraz się trzymać postanowienia.

maminka__olinka - podoba mi się Twoje podejście! Patrzysz na jedzenie pod kątem czy jest zdrowe czy nie, ja mam to samo, głównie ze względu na dzieci, córki niespełna 3 letnią i roczną . Uważnie czytam etykietki i skupiam się na ekologicznym jedzeniu - tylko dlaczego to jest tak cholernie drogie???

Gość Zimowy puch
hej,gratuluję wszystkim spadku wagi! Ja również jestem za zdrowym odżywianiem,ale czasami córka wymusi na mnie coś mniej zdrowego tak jak np dziś takie płatki wielozbożowe sunbites są pyszne i sama od niej podjadłam.Ale za to mam za sobą również kanapkę z drobiową polędwicą i ogórkiem jednego mikroskopijnego pomarańcza-dosłownie wielkości mandarynki i 1/4jabłka i to mój obiad-dla męża i małej ugotowałam normalnie wszystko-i za karę i dla przyjemności mam za sobą 30 min na stepperze-orbitrek też mam,ale córa chce ćwiczyć na nim ze mną,a to ciężko nam wychodzi niestety i kończę po 5min już zdenerwowana,że nie chce z niego zejść. na kolację nie wiem co zjem.

Gość Ewelinaa93
Czesc dziewczyny z checia sie do was dołącze bo ostatnio ciezko mi sie było do kogos wbić a widzie ze u was całkiem sympatycznie jest i myśle ze topik nie upadnie;D A wiec zaczynam o zarazl;) mam 167 cm i 70 kg mo cel to 5 z przodu. Mam prawie 3 letnią córeczkę i to po jej urodzeniu i siedzeniu w domu tak sie zapuściłam, przed ciążą ważyłam 55kg a tu córeczka taka grzeczna i tylke czasu wolnego to zabijałam go podjadaniem;/ głównie chce zrzucić brzuch bo to moja największa zmora i mam dość tych luźniejszych bluzek. chce sobie jutro kupić xsenna błonnik może ktoś już stosował i może cos poradzic. Postaram sie jeść o połowe mniej i wiecej warzyw, i oczywiście bede ćwiczyć na początek po trochu aby mięśnie sie przyzwycziały bo później mam zakwasy i się zniechęcam i już jest po diecie.

Gość piekna_piekna
witajcie :):) o jak super ze dolaczylo do nas duzo osob:* razem damy rade!!! u mnie dzis waga taka sama jak wczoraj dlatego postaram sie wiecej cwiczyc:):) a jak u was z cw?

Gość Hipcio89
Ja to roznie. Zalezy ile mam czasu. I checi ale staram sie codziennie choc troche bo jak zrobie sobie przerwe to trudno zaczac od nowa bo juz to przerabialam

Gość piekna_piekna
cw zaliczone: mel b: 4xtrening nog plus 3xcardio

Drogoe Kobiety, Zdaję raport drugi dzień bez słodyczy, chleba, ziemniaków piję dużo wody silna wola jest. Ćwiczenia zaliczone 20 min orbitrek i ćwiczenia z mel b brzuch, ramiona i pośladki w sumie 30 min. Po jutrze pierwsze warzenie :). Miłego wieczoru. Ps. Już wiem co jutro będęmiała na obiad taka głodna jestem, że nie mogę się go doczekać hihi. A będzie kurczak z carry. Mniam.

ja będą miała na obiad hmmm albo rybkę z warzywami albo kurczaka eko z warzywami... Wolałabym jakąś kaszę ale wolę postawić na białko to szybciej osiągnę cel :) A ważę się codziennie :P

Jordan a jaki masz cel ? Ja jutro sprawdzę swoją wagę ale przede mnąnastępny dzień, który zakończyć chcę godzinką ćwiczeń :). Z chęcią ćwiczyłabym rano ale dzieci i pbowiązki mi na to nie pozwalają. Mam nadzieję, żedo końca przyszłego tygodnia osiągnę swój pierwszy cel czuli 64, później waga się zatrzymuje i jest trudniej. Przechodziłam to po mojej pierwszej ciąży.

Gość piekna_piekna
dziewczyny witajcie:):) jestem zalamana waga w gore: dzis 67,3kg :(:(:( jest mi smutno a moze przez to ze jem za duzo???/ musze sie wziasc w garsc. Buziaki trzymajcie sie cieplutko

Gość Zimowy puch
hej a u mnie jest -900g od poniedziałku,ale nie ciszę sie jeszcze bo to tylko woda. śniadanie zaliczone-3 kanapki małe z chleba orkiszowego z polędwicą drobiową ogórkiem 1 plasterkiem sera żółtego podzielonego na te 3 kanapki

hej dziewczyny te nowe i te stare:) widze, że zapał jest ogromny. piekna_piekna a nie jestes przed okresem? mi zawsze waga przed okresem rosnie, pozniej podczas okresu nie spada wogole chocbym sie glodziła, i spada dopiero po okresie i tak co miesiac niestety. u mnie z cwiczeniami tak ze chodziłam na zumbe, wczoraj poszlam na silownie, i zumbe odpuszczam. bede sie katowac na silowni. karnet na miesiac 130zł, nieograniczona liczba wejsc, do tego darmowa sauna i instruktorka która daje bardzo cenne wskazówki. a propos silowni spaliłam 550kcal. jak na pierwszy raz to mysle ze sporo. wlasnie popijam zielona herbatke. pozniej jade do apteki kupic cos na spalanie tluszczu. mozecie cos polecic?

co do wagi to u mnie lekki spadek od wtorku, zle nie jest, ale powiem szczerze ze nie przykładałam sie zbytnio co do pór posiłków. wiem ze aby przyspieszyc metabolizm trzeba jesc regularnie, dlatego od dzisiaj tak bedzie.

mój pierwszy cel to 62kg i mam nadzieje go osiągnąć do andrzejek, pozniej drugi cel to 58-59 kg do sylwestra. a pozniej powoli do 55 i ustabilizowanie wagi. jak narazie zapał mam wielki.

Gość Ewelinaa93
Czesc dziewczyny Dzisiaj na śniadanko 2 kromki chlebka z chuda wędlinką i ogorkiem kiszonym na obiadek kurczak z piekarnika i ziemniaki bez sosu i duża ilość surówki( ogolnie obiad jem na małym talerzu żeby za dużo się nie zmieściło;) ) teraz zjadłam małe jabłko i mandarynkę a na kolację planuje owsiankę na wodzie z odrobiną mleka, Polecam ja ze startym jabłkiem i cynamonem do smaku. Wypiłam dziś także 2 kawy niestety z cukrem bo bez na prawdę mi nie smakuje;/ chciałam się zważyć ale w wadze baterie mi wysiadły i nie wiem kiedy będę miała okazję je kupić. A jak u was dziewczyny bo ja jeszcze jestem przed ćwiczeniami, odezwę się jeszcze wieczorkiem;)

Gość Ewelinaa93
A możecie mi dziewczyny coś polecić na spalanie tłuszczu tylko, że ja biorę tabletki antykoncepcyjne więc nie wiem czy mogę wszystko spokojnie brać.

Ewelina wlasnie ja tez chcialam dzisiaj cos kupic na spalanie, ale niestety zapomnialam wejsc do apteki. dietkowo u mnie tez super a nawet chyba za mało zjadłam. jak nie mam czasu to wogole nie mysle o jedzeniu, co nie jest niestety dobre. zaraz wskakuje na mojego masazera. dzisiaj z cwiczeniami odpuszczam, bo wczoraj przecholowałam na silowni. za to jutro zas siłka, i juz nie moge sie doczekac.

Gość Ewelinaa93
Ja niestety nie mam możliwości iść do siłowni ponieważ w mojej miejscowości nie ma a obie babcie pracują więc nie mam tyle czasu aby zostawić gdzies córkę i pojechać sobie autobusem, mam zamiar właśnie zapisac sie na prawo jazdy więc może za jakiś czas będę mogła sobie jeździć;) Na razie jestem skazana na ćwiczenia w domu ale dopiero wieczorkiem jak mała idzie spać bo bardzo lubi mi w tym "pomagać" madzia jak sobie kupisz te tabletki to podaj nazwe to może też się skusze na razie kupie sobie ten błonnik i zobaczymy.

Gość piekna_piekna
ja tez wlasnie zastanawialam sie nad jakimis tabletkami

Gość Ewela8490
Hej , mogę do Was kochane dołączyć?:) U mnie waga 69.4 wzrost tylko 160 więc ogólnie jest masakra ale cóż trzeba wziąść się za siebie:) Ja już drugi dzień na diecie:D postawiłam na zdrowe reguralne jedzenie co 3 godzinki i jak narazie czuję się bardzo dobrze z tym. Zmotywował mnie narzeczony który też chce kilka kg zrzucic :D