Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

111madzius

Start 12 listopad 2013 ZAPRASZAM

Polecane posty

gratulacje skoro inni już zauważają to super,ja dzis jem mięso gotowane z indyka i buraczki czerwone na zmianę,u nas ładna pogoda ,0 wiatru,1 C i sloneczko

u nas dzisiaj tez slicznie. czekam az mała sie obudził i zmykam na spacer i do umpelki na kawe. dzisiaj nie wiem co na obiad, dla rodzinki robie spaghetti a dla siebie nie mam pomysłu. chyba na szybko zrobie sobie kasze jaglaną z czyms:)

Gość gość
Cześć Wam :)) Ja też jakoś sobie radzę, nie głodzę się, ale też nie jem jak ptaszek. :) Pomalutku do przodu. A i 3 dzień z rzędu ABS i ramiona z Mel B. :)

witam,te ćw z mel b są fajne niby tylko 10 min ale na drugi dzień mięśnie bolą

Cześć dziewczyny!! :) Co tutaj taka pustka?? U mnie jakoś leci, 4 dzień już bez obżarstwa i słodyczy (we wtorek tylko zgrzeszyłam alkoholem). Nie jest źle, poza tym, że obiad wciąż smażę na oleju i obtoczyłam pierś w bułce tartej. Macie jakieś pomysły na zdrowsze pichcenie? Nie potrafię zrezygnować ze smażonego... Muszę gdzieś kupić papier do smażenia bez tłuszczu. Z soli też mi trudno zrezygnować, używam różnych przypraw, ale szczyptę soli również, Pomóżcie dziewczyny!! :) Ja zważyć się zamierzam dopiero w niedzielę. Weekend w domu i mam nadzieję, że mama mnie nie podkusi do łakomstwa! :) Boję się tego ważenia i boję się, że waga będzie stałą w miejscu. :( Ale częściej ważyć się nie chcę, bo podczas wcześniejszych prób odchudzania ważyłam się 2-3 razy dziennie... Dziś poćwiczę nieco dłużej z Mel B, w ramach pokuty za tłuszczyk na patelni. Pozdrawiam :)

A ja zrobiłam dziś pierwszy cykl 6weidera, ramiona i pośladki z Mel B i I cz. ćwiczeń na wewnętrzną stronę ud z Fitappy. :) Ćwiczenia z Szóstki Weidera robię tak nieporadnie... Zastanawiam się, czy podjąć wyzwanie. Bo z drugiej strony, to trochę monotnne. Z Mel B mogę sobie wybierać ćwiczenia, a w dalszych tygodniach 6W nie będę pewnie miała siły i chęci do robienia innych ćwiczeń... Pomyślimy. :) Wszystko zgodnie z planem, idę się kąpać, potem jakieś kakao/herbata/a może dodam do wrzątku kostkę rosołową... Mam nadzieję, że nie zrezygnowałyście. :*

Gość Ewelinaa93
Cześć dziewczyny w końcu mam dostęp do internetu:D nie odzywałam się ponieważ komputer mi się zepsuł ale to nic;) nadal jestem na diecie i ćwiczę codziennie nie ważę sie zrobię to jutro. OOO nie ja też myślałam że obwód bioder mierzy się na kościach bioder masakra !!!!!

Gość pokergirl
myślę że sporo informacji znajdziecie na stronie http://wymarzonysylwester.pl/ . sylwester się zbliża tym bardziej są różne sposoby by stracić wagę zbędną . sami sprawdźcie!