Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obraz44

Czy możliwy jest harmonijny i jednocześnie namiętny związek

Polecane posty

Gość obraz44
"oboje jestescie jak dzieci z przedszkola ty uroczo napalony i bezradny jak 7 latek" - tak, dokładnie takie odczucie miałem przed chwilą patrząc na ten wątek. żenujące.

a ona tez jest twoja 1 ? czy inne kobiety mialy z toba orgazm ? wiedziales ze mialy czy tez musiales pytac o to czy mialy ? zaraz mi rece opadna :)

Gość gość
kurczę, ona chyba nigdy nie poczuła jak to jest pociągać factów, jak miło czuć na sobie ich spojrzenie i chęć schrupania. Ona jest już kobietą, a nie dziewczynką! nie można do końca życia być uroczą! a gdzie pożądanie, chcica, perwersja! ona nie chce tego wyrażać, bo nie chce tego czuć! ona nie jest dojrzała. zatrzymała się na etapie dwunastolatki :P

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nie chce byc zlym prorokiem ale czarno widze ten Twoj zwiazek. Skoro przez tyle lat jestescie razem to zakladam ze wyprobowales wszystko co bylo mozliwe i nic to nie zmienilo. Widzisz, doswiadczenie uczy ze ludzie najczesciej dosc szybko wiedza czy do siebie pasuja czy nie i czy sie pociagaja. A z tego co piszesz Twoja druga polowka nie odczuwa potrzeby seksualnej w tym samym stopniu co Ty. Mysle ze nic z tym nie zrobisz. Pozostaje Ci zdecydowac czy chcesz zachowac ten zwiazek w takiej formie jak jest i jakos rozladowywac wlasne napiecie czy zmienisz partnerke. Na poprawe nie licz. Gdyby miala nastapic to juz by nastapila. I - wbrew temu co poleca Pavlo - nie radze jej w jakikolwiek sposob naklaniac. Ona moze sie nawet dostosuje ale to bedzie zawsze wymuszone.

Gość Zuzanna Amelia ææ
12.11.13 [zgłoś do usunięcia] yeez czy inne kobiety mialy z toba orgazm ? wiedziales ze mialy czy tez musiales pytac o to czy mialy ? zaraz mi rece opadna i Mi juz opadly.

zenujace jest to co opisujesz wiec sie nie dziw reakcji o ile twoja potrzeba seksu jest ok o tyle twoja znajomosc kobiety na poziomie przedszkola macie kolejna wspolna plaszczyzne mysle ze jak sie oboje postaracie ona odrobine byc mniej uroczo zabawna a bardziej odpowiedzialna za siebie i twoj orgazm a ty moze zmienisz odrobine poczynanania na bardziej zdecydowane skoro to jej..... powoli, delikatnie nie przynosi skotku to w koncu spotkacie na wspolnym orgazimie pomysl o tym

Gość gość
co lubi twoja partnerka? seks waginalny, oralny, analny? jakie pozycje? od tyłu, na jeźdźca, klasycznie? czy lubi zakładać pończochy, szpilki i czarną bieliznę do łóżka? czy kiedykolwiek wypowiadała się o jakimś mężczyźnie z pożądaniem? czy sama kiedyś nabiła się na ciebie?

Zuza - Ty w podobnej sytuacji nigdy nie byłaś i odradzasz. Ja podobną sytuację przechodziłem i moja metoda poskutkowała ;)

Gość anonimanonim
Dokładnie tak, jak pisze gość z mężem17.54- ona zatrzymała się w rozwoju. 29 lat to wiek nie na bycie uroczą, tylko na bycie prawdziwą kobietą, damą na salonach, d****a w sypialni. A czy ona w ogóle robi Tobie dobrze?

no i mamy meskiego focha :) a problem w pieluchach pozostal

Gość Zuzanna Amelia ææ
Masz racje Pavlo. Ja na szczescie nigdy nie wlazlam w zwiazek z facetem ktory mnie do tego stopnia odpycha seksualnie i nawet jestem z tego bardzo zadowolona.

Tu niekoniecznie chodzi o odpychanie seksualne. Wystarczy,żeby on jej nie dał orgazmu do czasu, gdy jej się nie znudzi uprawianie seksu i tak to będzie wyglądać. Kobiety mają to do siebie,że niektóre potrzebują naprawdę duzo czasu dopóki nie doprowadzi się ich do orgazmu. Wystarczy,że ona się zniechęci w trakcie seksu przed dostaniem orgazmu i tak to się kończy. Gdyby ona chociaz raz dostała orgazmu to na 100% chciałaby kolejnego, bo żadna kobieta (pomijając aseksualne) z orgazmu nie zrezygnuje gdy już wie jak ten orgazm smakuje

Gość Zuzanna Amelia ææ
Pavlo - techniczne pytanie: a po czym poznajesz ze kobieta ma orgazm ? Tylko mi nie wklejaj zadnych linkow do artykulow na ten temat. napisz sam od siebie.

Twardnienie sutków, rumieniec na twarzy, zaróżowienie obwolutek piersi, drżenie mimo braku wykonywania jakichkolwiek ruchów w danym momencie to tak na początek

odpowiem za Pavlo najprostrzym sposobem jest sprawdzenie skorczy w pochwie ktore sa zaraz po orgazmie tego nie da sie nie wyczuc :) bo wzdychac to sobie mozemy do woli :)

Pavlo tak na poczatek todobrze opisales stan kobiecego podniecenia:)

A najłatwiej spojrzeć zaraz po w oczy - źrenicę są o wiele większe i w niektórych przypadkach nierówne sobie

yezz nie implikuj mi nieobycia z tematem - wiem kiedy kobieta z którą jestem w łóżku ma orgazm, nawet sprawdzać nie musze. Co do tych skurczy pochwy to warto zauważyć,że to dobra metoda, ale wystarczy byc drugim partnerem kobiety i mieć mniejszego penisa od jej ex by nie być w stanie wyczuć tych skurczy :)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Twardnienie sutków mozna osiagnac przy kazdym innym ruchu/dotyku, kontakcie z zimna woda/prysznicem. Twardnienie sutka wystepuje u kobiet karmiacych - myslisz ze maja orgazm jak karmia? rumieniec na twarzy - wystepuje u wielu aseksualnych kobiet i nie musi miec zadnego zwiazku z seksem zaróżowienie obwolutek piersi - mocno teoretyczna sprawa , gdzie to wyczytales ? drżenie mimo braku wykonywania jakichkolwiek ruchów w danym momencie - tez nie musi miec zadnego zwiazku z napieciem seksualnym a tym bardziej orgazmem u kobiet. Moze zwyczajnie wskazywawac na labilnosc emocjonalna chocby z powodu niesmialosci. to tak na początek - slaby wstep Ruchy miesniowki pochwy - zalezy jakie i kiedy - czesto byly tematem poradnikow typu "jak cwiczyc miesien" O ile nie sa wyuczone to sa na pewno bardziej zwiazane z seksem niz to co pisze Pavlo ale tez nie do konca.

nie implikuje ci :) wiem ze orgazmu nie trzeb a sprawdzac bo widac i czuc golym okiem ale skoro nasz autor pytal bo nie byl pewien i 8 lat nic z tym nie zrobil to pewnie to tez jest jego 1 kobieta

Gość gość
jest jeden niepodważalny sposób sprawdzenie czy kobieta ma orgazm czy nie i nie da się tego "podrobić". w momencie orgazmu wystarczy przyłożyć palec do drugiej dziurki i poczuć czy partnerka ma skurcze, takie samoistne zaciskianie zwieracza dupnej dziurki :)

Gość Zuzanna Amelia ææ
12.11.13 [zgłoś do usunięcia] yeez nie implikuje ci usmiech.gif wiem ze orgazmu nie trzeb a sprawdzac bo widac i czuc golym okiem i Szczegolnie wyraznie na filmach p***o

Zuza może napiszę prościej - jeżeli kobieta nie jest na codzień zgryźliwa, kłotliwa i nie czepia sie byle szczegółów dla zasady to napewno jest dobrze dopieszczona i jest odpowiednio zaspokojona.

Gość gość
Ja przez problemy z seksem zdecydowałam sie na separacje. Nie uprawialismy seksu przez 5 lat i teraz ja juz chyba z nim nie potrafie

Gość Zuzanna Amelia ææ
Pavlo - no to juz na pewno jest duzo bardziej zgodne z prawda.

jest jeden niepodważalny sposób sprawdzenie czy kobieta ma orgazm czy nie i nie da się tego "podrobić". w momencie orgazmu wystarczy przyłożyć palec do drugiej dziurki i poczuć czy partnerka ma skurcze, takie samoistne zaciskianie zwieracza dupnej dziurki X Rzeczywiście niepodważalny sposób. Zwłaszcza gdy weźmie się pod uwagę fakt, że zaciskać zwieracz można też samodzielnie ;)

Gość Zuzanna Amelia ææ
yeez - to co opisales to tez mogl byc udawany kicz. Nawet te ruchy miesniowki moga byc kiczem bo mozna je wycwiczyc.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Pavlo 18.30 - ubiegles moja odpowiedz.

Kobieta wszystko niemal może wyćwiczyć by udawać orgazm. Facet z kolei nie ma mozliwości udawania orgazmu. Dlatego niepewny siebie facet zawsze pyta partnerki czy doszła, bo chce wiedzieć, ze nie tylko on doszedł, przez co niejednokrotnie kobiety udaja orgazm żeby tylko nie urazić dumy swojego misia ;)