Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego współcześni mężczyźni prawie w ogóle nie mają wymagań wobec kobiet

Polecane posty

Pavlo wyobraź sobie że wsplczesne mlode kobiety nie chca miec dzieci, chca cos zobaczyc, wyszalec sie itp itd

I możesz się nie zgadzać,ale zapytaj tych lambadziar jakie mają marzenia - 9/10 odpowie ze chce znależć przystojnego partnera i najlepiej kasiastego by zalozyć z nim rodzinę

Gość gość
moze i głupia dla Ciebie, ale niestety tyle potrzebowałem przejsć, sprawdzic porównać, zeby docenić to co mam. I jestem jej bardzo wdzieczny.

no jest taka grupka kobiet u których wszystko sprowadza się do dzieci....co poradzić?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nie wiem dlaczego az tak czepiacie sie kobiet u ktorych wszystko sprowadza sie do dzieci. O ile nie lapia swoich partnerow za wczesnie to moga przeciez realizowac takie wlasnie swoje ambicje.

Gość gość
Ona nie porównywała, że cię tak przyjęła, jakie te niektóre kobiety są naiwne.

bo dzieciom wypadałoby jednak coś przekazać, a żeby to zrobić to najpierw trzeba coś mieć.

Gość gość
Ona mnie kocha, to ja byłem tepy, ze nie słuchałem sie rad tylko sam na sobie musiałem sprawdzić.

fiku - już nie przesadzaj :P gość - masz albo kobietę o największym sercu na świecie...albo o najgładszym mózgu. Kijem cię tknąć nie powinna więc się nie chwal.

Gość gość
bo sami nie maja nic do zaoferowania, to sa kaleki zyciowe ,ci wspolczesni faceci,teraz kobiety rzadza swiatem.

Gość gość
Ona cię kochała i czekała a ty sobie r****łeś wszystko... Jakie to romantyczne, wręcz żałosne.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Moor - ale przeciez nie wszyscy musza byc profesorami. Do rozwozenia mleka tez sa ludzie potrzebni i to tez jest wazne zajecie. A zeby cos wiedziec to trzeba najpierw miec na tyle sprawne komorki aby to cos przyswoic. Juz w szkole wie sie czy to tedy droga czy tez lepiej inaczej ulozyc sobie zycie.

Gość gość
facet, który oczekuje od kobiety niż jej ciało jest samotny

Zuza - ja nawet nie mówię o zawodzie, bo fakt, nie każdy ma wielkie ambicje...ale chociaż jakieś zainteresowania, poglądy, cokolwiek co nie skończy się na stwierdzeniu "jak ja byłam w twoim wieku moim jedynym marzeniem był ślub i ciąża".

Gość dawny cream
a co niby mozna wymagac od kobiety?

wspolcxzesni faceci nie maja wyman wobec kobiet bo nie maja tez wymagan wobec siebie oczywiscie to duze uproszczenie i uogolnienie bo zyja jeszcze fajni faceci na tym swiecie i cale szczescie

Gość Zuzanna Amelia ææ
Moor - ale dla wielu dziewczyn tak wlasnie jest. A jakies studia czesto sa tylko zaslona dymna.

Cześć Moor. Dobrze to ujęłaś. Później jedna z drugą się dziwią czemu mężowie ich nie szanują jak same się otwarcie przyznają,że ich szczytem marzeń bylo zostać inkubatorem rozrodczym

Gość dawny cream
fajny czyli jaki? bogaty

Zuza - wiesz, są regiony świata gdzie dla wielu ludzi to całkiem normalne urodzić dziecko i umrzeć dwa dni potem. Wypadałoby oczekiwać od ludzi w rozwijającej się cywilizacji jakichś większych ambicji.

Pavlo jesteś żałosnym facecikiem, inaczej cie nazwać nie można, powiedz matce, ze jest mało ambitna, bo postanowiła zostać inkubatorem 🖐️

Moorland, Pavlo, gdzie wy widzicie to kobiety które chcą się ustatkować, założyć rodzinę, mieć dzieci????? Bo ja szukam takiej, ale jakoś znaleźć nie mogę (oczywiście zakładając, że nie wygląda jak boczek)

cream nie oslabiaj mnie fajny tzn madry inteligentny wrazliwy tolerancyjny co wy tylko o tej kasie?

Gość gość
Moja zona ma códowna dorosła córkę, urodziła ją majac 18 lat. Dziecko ma niesamowity talent. Co wy chcecie przekazać dzieciom ?? to ze macie coraz wiecej kasy ? że zwiedziliscie pół swiata, dziecko ma to w d***e Jesteście z******tymi egoistami. Ile razy słyszałem jak mówiła, mamo jaka Ty jestes ładna, na ulicy faceci mysla, ze to siostry. jak bym miał teraz pomysleć ze miałbym miec dziecka z jakąś zrealizowana 40 latką to proszę...nigdy..co innego sie daje dzieciom a nie te wasze bzdury. Młoda mam to podstawa. A te co im nie wyszło szukaja takich usprawiedliwień bo sa egoistkami, i tchórzami, boja sie ryzyka. Moja zona ma juz wszystko dorosła córkę i teraz moze robic co chce. A wy stare panny tylko sie dalej zastanawiajcie czy dziecko urodzi sie zdrowe czy chore...idiotki. Wymagamy zdecydowanych prawdziwych kobiet. A nie cip co myslą, ze rodzina to dopiero jak jeszcze to, nie moze jeszcze później, bo jeszcze mi brakuje tego itd az bedą stare.

Gość dawny cream
ambitne panny to sa w programie "ekipa z warszawy " :classic_cool:

Fiku - ale on ma sporo racji. Jeżeli jedna strona ma być ambitna, zaradna, inteligentna, a druga myśli tylko o ciąży to na czym ten związek miałby się opierać? Na szczęście coraz więcej kobiet patrzy trochę dalej w przyszłość niż do terminu porodu, ale żeby nie było za pięknie na świecie to panowie nam się cofają.