Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polo 2002

Teściowie chcą mam kupić auto

Polecane posty

Gość Śmiech na sali że ho ho
Pewnie nie wpadłeś golcu na to, że wszystko co mam to dostałam właśnie od rodziców. Znam wartość pieniądza i dobieram sobie ludzi na poziomie i z pieniędzmi, ale tymi prawdziwymi. Dlatego nie zadaję się z hołotą bez grosza. Ciebie by nie było nawet stać na kolację ze mną i czym byś podjechał - polówką, skodą czy jakąś fiestą? Rozumiem tych teściów doskonale, teraz się mogą modlić tylko aby córka się opamiętała i zostawiła biedaczynę, którym jesteś. Kto wie, może przejrzy kiedyś na oczy.

Gość gość
To widac ze zostaniesz stara panna do emerytury skoro chodzisz z kim popadnie na jakies tam kolacje. A ja sie opamietałam ze mamiałam wyjsc za maz i nie mam zamiaru sie rozwodzic. Ja juz dawno przejzałam na oczy w przeciwienstwie do ciebie suko

Gość gość
kobiety jestescie straszne ,jak tak mozna ?Czasem jest tak ze czlowiek nie moze zwiazac konca z koncem i nie musi byc nieudacznikiem.Takie jest zycie ,a jesli tesciowa chce wam pomoc to nic w tym zlego .Wez pieniadze bedzie wam latwiej zyc jak bedziecie mieli samochod.

Gość gość
smiech tego co ważne nie kupisz, nędzna jesteś nie masz pojęcia o żadnym z poziomów niewolniku materii,poziom jest wtedy gdy ktoś oprócz kasy ma godność honor empatię ja Ci gwarantuję że w następnym zyciu wcielisz się w czystą nędzę żebyś się uczyła szybciej

Gość Polo 2002
Gość z 22,26 jesteś człowiekiem na poziomie popieram w każdym calu twoją wypowiedź

Plujcie, plujcie. Jak kobieta pisze, że posiada to i owo to pewnie złodziejka czy utrzymanka, jak o partnerach to pewnie miała ich z setkę, jak o rzeczach/ciuchach to pewnie z lumpów czy netu, jak o mieszkaniu to kawalerce wynajmowanej, jak o aucie to jakieś daewoo. Pewnie dla wielu to niewyobrażalne, aby pochodzić z porządnej i zamożnej rodziny, uczyć się i kształcić, zarabiać i dostawać oraz szanować to, bawić się i rozwijać, nie pragnąc dzieciaków i pana męża. Tu bieda panuje niemiłosierna, a głównie mentalna. Chyba głownie piszą tu ludzie z Polski B, że innego życia nie znają.

Gość kiciii
niestety tylko się ośmieszasz śmiechu ,zamilcz już lepiej

Gość gość
"albo odłoż jeszcze z tysiąc i kup takie za 4 tys, kurcze za 12 tys to już ful wyspas, ja kupiłam bym takie na jakie mnie stać" Przestań chrzanic: auto za 12 tysięcy to stare auto. Tyle kosztuje 10 letnia skoda fabia. Nie móiąc już o autach klasy wyższej (takie auto za 12 tys to ma pewnie 15-16 lat i milion przebiegu). Nie podpowiadaj dziewczynie takich głupot.

Gość Polo 2002
Swoich klientów nazywasz partnerami? Pusta jesteś że ho ho :-)

Gość gość
jeny tak tu czytam i się zastanawiam,tyle w was jadu czy zawiści czy zazdrości czy zwyczajnie żal wam ze ktoś komuś chce pomóc a wam nie,wtedy tak ładnie to się w słówka ubiera"sam na wszystko zapracowałem".A jeśli jest moment w życiu,że dzieci pomagają rodzicom,ja swoim kupiłam samochód i teraz robię generalny remont domu...dlaczego? Bo mnie na to stać i chcę żeby godnie żyli. I co mają tego nie przyjąć? wstydziłabym się nie pomagając im zwłaszcza że nie jest to dla mnie znaczącym obciążeniem.

Gość gość
ale mi dylemat:O jesteś niedorozwinięty?

Na pewno pełniejsza niż portfel i konto byle golca. ;) Tobie się pewnie we łbie nie mieści, że można żyć inaczej. Tak piszesz ciągle o klientach, negując związki, może marzysz o tym, aby kiedyś mieć na kobietę na poziomie? Jak swędzą jajka, to głupawą żonkę zawołaj, lepszej nigdy nie zdobędziesz.

Gość gość
dają to bierz, bedziesz jezdzil na d**y do sasiednich wiosek.

Gość ojenyojeny
tylko czemu POLO ? to g******e auto jest wszystko tylko nie POLO ! proszę nie kupuj POLO

Gość Polo 2002
Ja nie neguję związków . Pisze o twoich klientach bo przecież gołym okiem widać, że jesteś k u r w ą. Co do mojej żony to do pięt jej nie dorastasz, poprostu dzięki was ,,droga mleczna ,,

Gość gość
Polo,nie przejmuj się wpisami i olej te złośliwe,po prostu chcą wam kupic auto,niech kupią,przyjmij,ludzi zawsze będzie bolało jeśli ktoś dostanie coś za darmo.

Fantazjuj sobie dalej. Właśnie jestem u rodziców po długim weekendzie i mamy niezły ubaw z hołoty. Jutro chyba damy na mszę o rozwód siostry, bo jej golec tez jest podobnego pokroju frustratem.

Gość gość
Jestes kobieto zenujaca. Zamilcz smiechu bo nie chce sie ciebie słuchac. Ty jestes głupkowata kobieta

Gość gość
może widzą ze potrzebujesz a ich stać to chcą być hojni, ale też zależy jakie ponują miedzy wami stosunki, jeżeli sa poprawne to dobrze i możesz przyjąć auto , a jeżeli złe to nie bierz bo bedziesz musiał być im wdzięczny ko końca życia, a nie warto -lepiej jezdzić starym niż być zależnym od teściów

Gość gość
Fantazjuj sobie dalej. Właśnie jestem u rodziców po długim weekendzie i mamy niezły ubaw z hołoty. Jutro chyba damy na mszę o rozwód siostry, bo jej golec tez jest podobnego pokroju frustratem.xxxxxx ty s**********ś chyba z wariatkowa, wracaj tam jak najszybciej bo bardzo ci się pogorszyło

Gość gość
Miedzy nami a tesciami jest stosunek bardzo dobry a nawet super. Niektorzy z was sa bardzo nudni. Niech takie osoby zamilcza

Gość gość
09.09.....cała noc myślałaś nad tą ripostą? :D:D:D bije od ciebie takie prostactwo,że aż po oczach razi:D

Gość gość
9.20 ... Zgadzam sie z toba w 100 %. Naprawde jest zenujaca.

Gość gość
to przyjmij , bo to przecież w sumie dają córce,może i ty będziesz jezdził ale to przecież ich córka

Gość gość
Wiesz co nie gadaj takich bzdur. My razem dostaniemy to auto a ja tez mam prawo jazdy.

Gość gość
z 9;25 to ja, chodziło o to ,że czemu sie zastanawiasz , przecież rodzice maja prawo dac córce samochód, nawet jeśli będziesz jezdził tylko ty nim, gdzie tu bzdura

Gość gość
bo już nie chciałem wnikać kto będzie jezdził , kto ma a kto nie ma prawa jazdy,

Gość gość
do tej pani co pisze że remontuje dzieciom mieszkanie - to ładnie z pani strony, jeśli dzieci mają po 2o lat i jeszcze nie pracują to ok, ale ja szczerze mówiąc czułabym się zażenowana i byłoby mi wstyd gdyby to rodzice mieli wykańczać mi mieszkanie :(

Gość gość
Niektore osoby tak pisza nudnie ze nie chce sie czytac wcale i odpowiadac