Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PODRYWA MNIE FACET KTÓRY MA OBRACZKE

Polecane posty

Gość gość

nie nachalnie tylko tak zależy mu na znajomości ciagle do mnie gada i gada i gada i gapi się tak ze az się wstydzę nie powiem on tez mi się podoba jest chemia miedzy nami ale jak widze ze ma obraczke to moim zdaniem jest już skreślony nie zameirzam nikomu odbijac faceta ani się bawic w jakies gierki. Nie wiem czy jest zonaty ale ta obraczka to pewnie tak

Gość gość
no i bardzo dobrze że go skreślasz,po co sie użerać ze zdrajcą a potem cierpieć,bycie kochanką to poniżenie ja ci odradzam w ogóle z nim gadać jeszcze jak jest chemia,bo jeszcze wpadniesz w jego sidła a wtedy masz przerąbane

Gość gość
powiedz jego żonie że ma skur**** za męża.

Gość gość
chce podymac i tyle, spław go

Gość gość
Wiesz to ze gada nie zawsze oznacza że podrywa , ja tez znam takie osoby co zagadują do wszystkich a niektóre osoby myslas ze sa podrywane przez niego a tak nie jest .

Gość gość
a jesteś pewna,że to co ma na palcu to obrączka? może to jakiś pierścionek męski. Nie chce mi się wierzyc żeby facet noszący slubna obraczke na legalu podrywal. Już prędzej taki co chce podrywac to nie nosilby obrączki aby ukryc swój stan cywilny.

Gość gość
ooooj śa tacy co mając obrączkę na palcu się nie wstydzą podrywać inne dziewczyny...dowiedz się jakoś czy to obrączka ślubna...tylko nie od niego...a jak nie jesteś pewna to lepiej go unikaj...ma żonę a myśli że wszystko mu mozna...D**EK

Gość gość
zostaw drania pewnie ma k***wską żyłke

Gość kejt mos
wez daj sobie z nim spokoj. olej go. co prawda jest szansa ze dla ciebie zostawi zone ale po co sie w to pakowac. bedziesz miala wiecej nieprzyjemnosci niz przyjemnosci. ten zonaty jesli juz chce zdradzac niech zdradza z zonata a nie pcha sie w sumie do ciebie- osoby swiezej, bez zobowiazan. za dobra jestes dla niego.

Gość gość
a czemu niby zonata? ta tez za rok moze byc zonata hehe

Gość gość
mężatką mialo byc

Gość gość
przyjrzyj się dobrze, może to obrączka czystości hahahahhahaha

Gość gaajowy marucha
on na tą obrączkę więcej kobiet zaliczy niż bez niej

Gość gość
ja bylam dwa lata z zonatym, potem poznalam kogos na staly zwiazek i skonczylam to. Mi bylo dobrze, lubilismy sie a on mega inteligentny mi imponowal, bo i starszy byl 9 lat. Coz za przystojny nie byl.. Nie zaluje tego, bo to byl moj okres przejsciowy po malzenstwie i przed stalym zwiazkiem, mialam potrzeby, nie przeszkadzalo mi ze ze raz w tyg sie widzielismy. To zalezy od podejscia.

Gość gość
I on nie nosil obraczki;-) Bylismy przyjaciolmi i do tego jakby byl sex, zreszta bardzo dobry sex. Ale najwazniejsze ze sie lubilismy. Jak sie rozstawalismy to widzialam ze blo mu szkoda, nawet pisal potem jeszcze, ale ja potrafilam to urwac.

Gość gość
jak dla mnie to będziesz dla niego tylko zabawką. z żoną też na początku łączyła go chemia skoro ją poślubił. widać facet szybko nudzi się kobietami.

Gość gość
moze szybko moze nie, a jak sa 20 lat razem to szybko?

Gość gość
skąd wiesz ile w ciągu tych 20 lat miał takich jak ty?

Gość gość
tego to nikt nie wie, poza nim

Gość gość
sama wiesz w co się pakujesz. to ty będziesz potem płakała. a tak na marginesie to bardzo łatwo w małżeństwie jest zauroczyć się kimś innym ale jak się unika kontaktu z taką osobą to zauroczenie po kilku tygodniach lub miesiącach mija. nie warto!

Gość baltyk skuty lodem
przynajmniej jest uczciwy w odroznieniu do podrywajacych malzonkow sciagajacych obraczki "bo niewygodne"

Gość gość
ja sama nie pozwalam mężowi brać w delegację obrączki. wiem,że jest to jeden z wabików na głupie p***y ,które lubią czuć się lepsze od żon.

Gość gość
haha alez oni mowia ze maja zony, nie kryja tego nawet

Gość gość
ales ty glupia z ta obraczka, te baby nawet wiedzac ze ma czy nie ma ida

Gość gość
tak... chodzą i drą: " się mam żonę,która chcę być moją kochanką ? " jak facet jest wierny to jest wierny i bez obrączki.

Gość gaajowy marucha
a ja z żoną obrączki mieliśmy założone tylko w dniu ślubu. Teraz leżą gdzieś w pudle pod stertą zdjęć

Gość gość
no wlasnie, jak chce to i tak pojdzie w tango. ja tak jak mowie traktowalam kochanka jako etap przejsciowy