Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8 miesięcy po porodzie i nadal brak okresu czy to normalne

Polecane posty

Gość gość

czy trwa już za długo? Karmię piersią 3 razy w ciągu dnia i raz w nocy. Nie jestem w kolejnej ciąży.

Gość gość
to jak najbardziej normalne.

Gość gość
pewnie ja 2 lata nie mialam:D

Gość gość
Jest to normalne z pierwszym dzieckiem okres dostalam po 10 miesiącach,z drugim po 12 spokojnie jeszcze przyjdzie :)

Gość gość
uff, dzięki za odpowiedzi:) wcale na niego nie czekam, bo obecny stan bardzo mi odpowiada:)

Gość eik
szczerze powiedziawszy mysle ze takie wahania sa normalne mimo iz wczesniej myslalam ze po porodzie wszytsko wlasnie sie normuje. ja sama nie mam dzieci jestem jeszcze przed ciaza ale mam tez zaburzenia okresu i wlasnie giinekolog powiedziala mi ze po porodzie wszytsko wroci do normy, a teraz okazuje si eze nie:( ale moja kuzynka tez wlasnie karmi piersia i mowi ze to normalne jest, poniewaz to efekt dzialania prolaktyny, a im czesciej kobieta karmi piersia to wlasnie powstaje skutek zaniku miesiaczki. wiec mysle ze nia ma sie co martwic a w raze watpliwosci mozna zapytac ginekologa o szczegolowe informacje :D pozdrawiam...glowa do gory

Gość gość
Po pierwszym porodzie dostałam okres po roku, po drugim po ok. 10 miesiącach, oboje dzieci karmiłam piersią. Także się nie stresuj, tylko ciesz, ze nie musisz z @ walczyć :)