Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wanna Ravak

Polecane posty

Gość Hamrolina
to idź i kup sobie jakąś tandetę, która po miesiącu używania się nie nadaję. Za jakość się płaci... :) tak to już jest . i po co tu pisać jakieś farmazony drogo, tanio. Można kupić ravak w dobrej cenie i nie trzeba długo szukać. Zresztą opinie o nich na forach wystarczy poczytać . Polecam

Gość Karolina68
nie trzeba nic czytać wystarczy iść do salony Ravaka. Pełna profesjonalna obsługa po szkoleniach zapewne bo żadne pytanie nie pozostaje bez odpowiedzi. Ja korzystałam w salonie koło Grodziska Mazowieckiego. Kupiłam kabinę, wannę, środki czystości . Polecam

Gość gość
a ja sobie chyba jednak kupię też tego Ravaka - zwykłą klasyczną wannę . Podoba mi się zwykła klasyka

Gość gość
wanna ravaka ma to do siebie, że tania nie jest - ale warta tych pieniędzy - poprostu wychodzę z założenia, że lepiej dać więcej i mieć pewność solidnego produktu niż za kwartał wymienić na inną.

Gość KORNELKAS
tak właśnie a co poniektórzy idą i kupują tani złom a potem jęczą. też stawiam na ravaka !!!

Gość Ewa Zw
zajmijmy się może wannami Ravaka. Mam ochotę kupić wannę wolnostojącą tylko mi się wydaję że one sa trochę nie wygodne, może ktoś ma takową - chodzi mi o to że wanna służy do leżenia a tam się siedzi przynajmniej w takiej jednej serii. Czy ktoś ma może w domu i może coś zaproponować lub doradzić lub dać swoje opinie?

Gość Sonia1977
witam, ja ma taką i polecam uwielbiam się w niej wylegiwać i jest piękna. co do wygód rzeczywiście nie jest jakaś super płaska - ale polecam bo te standardowe to sa stare blokowe kolumbryny i juz wyszły dawno z mody.

Gość Konstancyjka
no referencje super. Pogratulować ja ostatnio byłam na wakacjach nad morzem w jakimś hotelu i też zwróciłam na to uwagę. Ale fajne produkty to co się dziwić. Jak ktoś chce porządnego sprzętu to koniecznie RAVAK

Gość Małgosia z Grodziska
A ja miałam ostatnio problem bo przyszedł fachman (chyba się nie znał - tani )mi zamontować ich wannę - czyli bez ich montażu i błagam nigdy na to nie idźcie, gość chyba nie miał pojęci o tym i pękła mi jakaś część na szczęście u nich spoko można się dogadać i mi wymienili. Ale nerwy były. Firmę bardzo polecam

Gość Nastka5
to fajnie masz, bo z tego co wiem, to w okolicach Grodziska mieści się Ravak wystarczy zadzwonić i na bank serwis masz gwarantowany na wysokim poziomie .

Gość Irena M1
Nie tylko serwis ale również obsługę dotyczącą nowych ofert czy zapytań odnoście nowych produktów. Mega ogarniają . Pewnie mają cały czas szkolenia. W sumie w dzisiejszych czasach to byłoby trudno utrzymać się na rynku.

Gość Modermera
Jeżeli zależy Ci na niskiej cenie, to zacznij poszukiwania tutaj http://www.armaturawodna.pl/ Ta porównywarka cenowa da Ci możliwość kupna wanny po najniższej cenie. Pewnie nawet o tym nie wiesz.

Gość Helkakk
a ktoś z Was posiada wannę evolution ? Bardzo mi się podoba ...

Gość Efa1
ja mam ravaka, ale inna i na pewno mogę powiedzieć ze mają super sprzęt:)

Gość Agneszka L
Powiem, wam że ciężko coś wybrać bo w sumie ładne przyjemne produkty mają i nawet jest wybór. Ceny jako takie na poziomie. Musze zaczerpnąć języka w salonie ktoś pisał, że mają koło Poznania. to sobie wygooglam i tam skoczę.

Gość ElizabelaZ
A Ty Agnieszko o Ravaku? to tak koniecznie jedź do salonu. Jestem przeciwnikiem kupowania z netu. nie widzisz towaru i kupujesz kota w worku. Ravak mam ich wanne od 5 lat i nie narzekam jest super.

Gość Krzysztof Kul
To prawda Ravak porządna firma. Mają wspaniałą obsługę i jeszcze nie słyszałam, że ktoś miał z nimi jakiś problem.

Gość Ewka Nieborów
a teraz w ravaku jest jakaś akcja dożywotnej gwarancji na wanny. Czy ktoś coś wie na ten temat ? Ponoć jak się kupi do końca roku, to wtedy dostaje się gw. Fajny pomysł.

Gość Zosia z Katowic
na stronie jest info. Teraz jesień się zbliża i wanny będą w końcu ogrywały zasłużoną rolę. Ogrzania i trzeba kupować taką , żeby jak najdłużej ciepło trzymała. a Ravak pełni tą funkcję w 100 %. Ja kupowałam w zeszłym roku http://www.ravak.pl/pl/wanna-classic

Gość 1978 AZ
widzę, że mimo nie zbyt niskich cen każdy wybiera Ravaka. Jednak większość ludzi ceni jakość . Też jest za.

Gość Inga Ziii
a co powiecie o tych wannach wolnostojących ? Bo w sumie nadaje w łazience takiego specyficznego klimatu. Salonu spa. I widziałam piękne wanny owszem ravaka. Jest wspaniała. Tylko czy ktoś ją posiada i może coś powiedzieć? mam wąską łazienkę - duża ale wąska i na końcu okno. chciałam pod oknem ją wstawić komponuje się idealnie . Moze maci jakieś swoje sugestie?

Gość Krajewska Z
jeśli chodzi o wanny wolnostojące to jak dla mnie nie są wygodne. W nich się bardziej siedzi niż leży, ale jeśli masz ten problem, to proponuję Ci również ravaka wannę http://www.ravak.pl/pl/wanna-evolution myślę że powinnaś sobie obejrzeć ją. Polecam

Gość Stanisława 1954
a u mnie idealnie się sprawdza wanna http://www.ravak.pl/pl/wanna-classic zwykły Clasic !!! polecam :) i tania :) więc wszyscy którzy sądzą że Ravak taki drogi - to najpierw trzeba popatrzeć a potem mówić !!!

Gość Helena1L
i koniecznie akrylowa, dłużej trzyma ciepło. Ravak super też polecam, bo długo są na rynku i mimo, ze to nie jest polska firma, tylko chyba czeska, to super są tutaj rozwinięci. Mają mega rozwinięty marketing, i super ludzi. Kupowałam u nich dużo rzeczy i są godni polecenia.

Gość Basia Z19
ile bym dała za to, żeby mieć wannę w domu, niestety mam mało miejsca ale widziałam wizualizację na stronie ravaka i super można sobie teraz zafundować rozwiązanie http://www.ravak.pl/pl/wanna-avocado

Gość LudwikaL
wanny mają to do siebie, że zużywają dużo wody, bo żeby je zapełnić to trzeba jej trochę nalać w przeciwieństwie do prysznica... więc ja pasuję z wanny :(