Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kau

co uważacie o wyborach wszelkich miss

Polecane posty

Gość kau

dla mnie to głupota, bo to rzecz nabyta.. jedyne sluszne wyboru sa w ameryce poludniowej jesli tylko zmieniliby nazwe na najlepszy twó chirurga plastycznego

Gość gość
konkursy dla proznych laleczek i tyle

Gość gość
Myślę że dziewczyny z takich konkursów są świetnym materiałem na aktorki p***o. "Miss delaware melissa king" ona zagrała w p***osie poczym wygrała konkurs, niestety odebrano jej nagrodę

Gość gość
Myślę że dziewczyny z takich konkursów są świetnym materiałem na aktorki p***o. "Miss delaware melissa king" ona zagrała w p***osie poczym wygrała konkurs, niestety odebrano jej nagrodę

Gość gość
kiedys tak gdy oceniano naturalne piekno Kobiet a obecnie co mam podziwiac ??? prace lekarzy chirurgow??!!! oszustwo w choooj !!! bez zeber usta nadmuchane oczy zrobione zero zmarszczek mimicznych morda jak u lalki w plastiku powinno sie to zwac inaczej wybory miss...mistrza ostrza !

Gość emilka2312313
a ja zostałam miss jednego roku, co prawda tylko w moim mieście ,ale jednak ;) Czy jest to głupie, sama nie wiem ,ale dowartosciowało mnie to trochę bo głosowali ludzie z mojego miasta ,których w większości nie znałam

Gość emilka2312313
tzn to nie były wybory na miss województwa żeby ktoś nie pomylił, taki konkurs ktoś wymyślił więc wielki tytul to nie jest, ale miło popatrzec czasem na ten dyplom na ścianie ;) a jeszcze może planuje wystartować w jakiś wyborach kiedyś tak dla własnej satysfakcji

Gość gość
kwestia gustu moja droga ja wiem jedno polacy mezczyzni maja zjooobany gust lubie plastik lalki a takich ja w ogole nie lubie

Gość gość
Głosowali na te brzydkie bo tym ladnym z zawiści nie pozwolili wygrać

Gość gość
jestem w stanie zrozumiec ze moze to dowartosciowac uczestniczki czy zdobywczynie tytulow ale z perspektywy mnie jako widza to LOL

Gość gość
Nasza Krupinska zaslugowala na podium i co? i gowno, wszystko ustawione

Gość gość
oni lubia ja nie mialo byc :)

Gość emilka2312313
no racja czasem wybory są ustawione, ale te w których ja wygrałam nie były :p

Gość gość
ej no prosze was nasza byla daleko za tymi ktore mogly byc nie kierujmy sie egoizmem bo polka wcale nie byla rewelacja wcale ale ta sztuczna lala z brazyli czy innego rownie pokopanego kraju w sensie chirurgi owszem pieeeeeeekna ale to nie matki natury zasluga :D

Gość emilka2312313
ale co do tych co startują w wyborach na miss polski cy świata to niestety często jest tak ,że wygrywają nie te co powinny. Najładniejsze odpadają dość szybko nie wiem dlaczego tak...

Gość gość
Ani mnie to ziębi,ani grzeje. Już dawno zauważyłam,że w takich konkursach wcale nie zwycięzają najpiękniejsze,tylko te,które miały specjalne "układy" z jury;)

Gość gość
milka2312313 no racja czasem wybory są ustawione, ale te w których ja wygrałam nie były jezyk.gif ____________ emilsia blagam juz pisalam jestem fotografem foto modelki a modelki to roznica dawaj foto ocenimy albo nie bo tutaj nie bardzo

Gość gość
zwyciezaja albo lachociągi albo d**y bogatych biznesmenow

Gość gość
uklady???? kochani chirurdzy tu powinni zdobyc pierwsze miejsca !!!! ja tam bym z checia do takiego polazla hahhah

Gość gość
to nie sa wybiry miss piękna tylko wybory okreslonego typu piekna, bo one sa wszystkie jak przez kalke, ja nie odrozniam przysiegam..jedynie naszą bo byla mimo mocnego makijazu najnaturalniejsza

Gość gość
Na tych wyborach dużo kobiet na pewno nie jest najpiękniejsza. Owszem, figury mają ładne ale twarze wielu kandydatek są przeciętne. I jeszcze jedno: spośród kandydatek często do finału wcale nie przechodzą najpiękniejsze.

Gość gość
większość tych kobiet jest piękna ( choć zdarzają się wyjątki i przeciętne) i nie da sie wybrać ,, najpiekniejszej" bo zawsze znajdzie się grupa osób,ktorym się podobała inna kandydatka

Gość gość
Nie obchodzi mnie to zupełnie.