Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedzieć córce że jest brzydka

Polecane posty

Gość gość

Tylko nie nazywajcie mnie kretynką czy wyrodną matką, córka ma 6 lat i wiem, że nigdy miss polonią nie zostane, wrecz przeciwnie. Nie wmawiam jej, że jest księzniczką, mąz co innego... powiedziec jej zeby nie miała złudzeń ?

Gość lewatywa z kawy
masz taka urode jak twoja mamusia madrosc

Gość poli30
a po co chcesz jej to mowic?..zostaw to dla siebie

Gość gość
jesteś kretynką :/ po co chcesz niszczyć samoocenę tak małego dziecka? co z Ciebie za matka, która chce zgnoić swoje dziecko? Przecież jak podrośnie to będzie widziała kto jest ładniejszy, myślisz, ze jeśli jej nie powiesz, ze jest brzydka to nigdy tego nie zauważy? Twój mąż jest mądrym człowiekiem skoro DLA NIEGO córka jest piękną księżniczką - pewnie chciałaby też być piękna dla mamy...

Gość gość
powiem ci ze romumiem ciebie w 100% moja córeczka podobnie urodą nie grzeszy inne dziewczynki jak ksiezniczki w szkole a ona taka zwykła ale wiesz za to ma fajny przebojowy charakter jest zaradna umie sie odnalesc w trudnych sytuacjach i nigdy jej nie powiem ze cos nie jest tak pozatym z czasem moze "wyrobi sie" uroda u dziewczynki jest bardzo ważna ale wzaniejsze zeby w głowie dobrze miala i dobre wykształcenie uzyskała NIGDY JEJ NIE POWIEM za bardzo lubie jej błekitne oczka

Gość gość
to chyba jakaś prowokacja? Jak nie to powiedz córce, że mama jest głupia a ty jesteś brzydka - puknij się w głowe, wystarczy że inne dzieci jej dokuczaja z tego powodu- na oswajanie jej z brzydotą to troche późno

Gość gość
2/10 za dobre checi.

Gość gość
Zludzenia zludzeniami,ale krytyka dziecka zwlaszcza z ust rodzica zawsze boli najbardziej.Pamietaj o tym.

Gość gość
lepiej zeby ściemniała, że jest piękna

Gość gość
lepiej jej mów ze jest slicza zeby miała poczucie własnej wartosci, co za pomysł wymysliłas, chcesz własne dziecko pograzyc?? wychowac w przekonaniu ze liczy sie tylko wyglad?? biedna dziewczynka ma pustaka matke

Gość gość
nie mów jej ty moja piekna ksiezniczko mów jej jaka jest mądra rozsądna i sprytna i oczywiscie ze bbbbardzo ja kochasz

Gość gość
po co zdiecku opowiadac jaks ty piekna dzieci sa bardzo dobrymi bserwatorami szybko oceniają mają "ciety" jezyk zero zachamowan musisz ja nuczyc za wczasu reakcji odwetu gdyby ktos jej cos przykrego powiedział życie

Gość gość
oczywiscie niech nie mówi ale moze w to miejsce zaczac ja delikatnie przygotowywac na kontratak który na bank nastapi od kolegów i kolezanek musi umiec sie bronic uwierzcie dzieci juz w przdszkolu potrafia byc okrutne

nie mów jej tego. To jeszcze dziecko, które nie zrozumie dlaczego mamusia tak myśli. Moja mama od kiedy pamiętam mówiła mi, że szpetna nie jestem, ale ładna też nie. I wierz, mi że mam takie kompleksy przez to... Mój chłopak czy znajomi nie potrafią mi pomóc, bo i tak mam w głowie słowa matki, które zawsze były dla mnie najważniejsze...

Gość gość
glupia kobieto!!!!

Gość gość
jaka matka tak córka, marne prowo

Gość gość
A dla Ciebie autorko nikt nie miał odwagi aby Ci powiedzieć ,że jesteś brzytka a do tego głupia ,że szok Ty nie jesteś i nie byłaś mis i swiat się nie zawalił i powiem Ci szczeże większym problemem tego dziecka jest głupia matka niż brak urody,

Gość gość
Otoczenie samo jej da do zrozumiernia czy jest Ładna czy brzydka , A TY PUSTA JESTES KOBIETO !!!

Gość gość
Ja sama zdałam sobie sprawę ze Miss nie jestem w qwieku 5 lat nikt mi nic nie mówił dopiero jak zaczęłam dorastac w wieku 13 lat zaczeły się u mnie poważne problemy ze strony rówieśnikiow tyle że nikt w dziecinstwie mi nie wmaqwiał jaka to piękna jestem no moze z wyjatkiem babci , ale miałam swiadomosć że Miss nie jestem . A Ty jak nie chcesz zeby córka miała w przyszłosći zanizona oceenę to siedz cicho , bo i tak rówiesnicy jej dadzą popalić chyba ze bedzie miała szczeście i trafi na dobrych kolegów po co ma mieć urazy z twojej strony ?

Gość gość
Kate Moss i laetitia casta tez sa brzydkie à zostaly supermodelkami.

Gość gość
Ubieraj ja ladnie Idz do fryzjera naucz dbac o siebie.

Gość gość
Tak jak ktoś tutaj napisał...rodzice są wzorem dla dzieci.Wszystko co powiesz do nich przylegnie.Pierwszy raz spotykam się z sytuacją żeby matka chciała uświadamiać małą dziewczynkę, że jest brzydka...aż powoli wątpię w ludzi...Przez to będzie miała straszne kompleksy ba! Później Cię znienawidzi... Ten od niesmiali.net.pl

Gość gość
Dopuki nie dorosnie takie slowa ja zniszcza. Do 18 jej mow ze jest piekna a potem mozesz ja delikatnie uswiadomic zeby nie uwazala sie za niewiadomo co

Gość gość
Jak będzie dorastała to sama zacznie rozumieć, narazie daj jej się w spokoju cieszyć dzieciństwem

Gość gość iwwwaaaa
a Tobie mamusiu kto i kiedy Cie uświadomił, ze jestes brzydka ? Twoja mądra mamusia? Urode po kims odziedziczyła, tak bardzo przypomina Ci siebie? Porażajace, ze takie niemoty maja dzieci... ja p*****le, moja córka jest dla mnie najpiekniejsza, oczywiscie urode odziedziczyła po nas , bo oboje jestesmy bardzo ładni, ale nie wyobrazam sobie mowic o dziecku, ze jest brzydkie. 6 latka brzydka... masakra co masz we łbie kobieto, pewnie plastik k***a zamiast mózgu.

Gość delak
bywają ludzie obiektywnie brzydcy ale z taką charyzmą, że się tego nie zauważa. bywają też ładni kretyni, którym uroda nie pomaga. a ty, matko, jesteś najwyraźniej głupia, że tego nie wiesz, sorry.

Gość gość
powiedz jej, że wygląd odziedziczyła po mamie. jeśli nie ma po tobie także inteligencji, to zrozumie :)

Gość gość
Powiedz wprost i mow jej, ze wyglad nie jest najwazniejszy

Gość gość
Dla mnie moja corka jest najpiekniejsza na swiecie i tak juz pozostanie a dlatego bo ja kocham :)