Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sklep z ciuchami 1200 zł nie wiem czy brać

Polecane posty

Gość gość
no ale ja właśnie rokuję! w tym sensie ze ni jestem jakims pustostanem, tylko człowiekiem inteligentnym, dobrze wypadam na rozmowach (mam to szczęście że potrafię się sprzedać, zrobić dobre wrażenie) do tego nie jestem leniwa. ale wszędzie proponują 1000zl albo tylko trochę powyżej i to jeszcze na śmieciówce. nic tylko się pochlastać :(

Gość gość
jest przeludnienie i dlatego nie ma pracy dla wszystkich chetnych a tzw autorytety każa rodzic co roku i miec kilkanascioro 20 lub 30 dzieci nawet jak ktos zarabia 700 zł lub wegetuje na zasiłku

Gość gość
otóż to...ja się dziwie ze w tym kraju ludzie w ogóle decydują się na dzieci...

Gość gość
bo tzw autorytety kaza -rodzcie co roku

Gość gość
no ale chyba nikt nie decyduje się na dziecko dlatego że coś tam powiedział jakiś polityka, masz ludzi za aż takich kretynów?:D

Gość gość
alez kobierty były i s a ciemn e- rodziły i rodzą stado dzieci na rozkaz tzw autorytetów

Gość gość
nie no bez przesady, o czym Ty mówisz...

Gość gość
maja niewolnicza stadna mentalnosc i jak tzw autorytet powie macie rodzic do granic mozliwosci -nawet w biedzie glodzie ciasnocie- to one rodza

Gość gość
zycie i prace naukowe jasno potwierdzaja -z e ogromn a wiekszosc kobiet- ma niewolniczą mentalnosc , i jest posłuszna tzw autorytetom głoszącym mądrości z epoki jaskiniowej

Gość ale badziew
Dobre wrażenie niestety nie wystarczy. W dzisiejszych czasach liczą się konkrety. Jakie konkretne umiejętności posiadasz? Co czyni cię dobrym pracownikiem i na jakim stanowisku?

Gość gość
w handlu mogę pracować na każdym stanowisku, świetna i profesjonalna obsługa klienta. w pracy biurowej tez bym sobie poradziła, umiem obsługiwać urządzenia biurowe, świetnie radze sobie w pracy na kompie. nie jestem tłukiem i uważam że zasługuje na więcej niż 1200. wiadomo ze nie od razu na 5000 tys ale chciałabym mieć chociaż te 1800- czy to w dzisiejszych czasach takie kokosy? chyba nie

Gość gość
pracodawcy wykorzystuja sytuacje -i przeludnienie -oferuja ludziom g***o a jak nie podoba sie to wypad na twe miejsce jest 100 chetnych

Gość gość
1800 to w dzisiejszych czasach, jesli chodzi o wydatki, malo... a jesli chodzi o propozycje pracy, to kokosy. Ja zarabiam 1800 i jest to bardzo malo w moim miescie, w mojej branzy... ale w teorii, w praktyce zas rzadko kiedy sa oferowane takie stawki, ja dostalam tyle, bo mam mnostwo umiejetnosci, duze doswiadczenie i naprawde ciezka prace. I co... ledwo starcza

Gość gość
boże w jakim kraju my żyjemy żeby 1800 zł za co też ciężko się utrzymać 1 osobie było kasa marzeń...żenada, serio

Gość gość
ale tzw autorytety kaza rodzic co roku

Gość gość
To ja powinnam skakać z radości ze w korporacji finansowej mam prawie 2500 na rękę? Doświadczenie prawie 7 lat ...

Gość gość
no 2500 to jeszcze tragedii nie ma, sama widzisz co się dzieje- wszędzie proponują 1000 zł

Gość gość
Wiem, dlatego nic nie kombinuje. Chce mieć dzieci, a do tego potrzebna jest stabilizacja. Wiec jestem niewolnikiem korporacyjnym, jak większość moich znajomych ;-)

Gość gość
lepiej być niewolnikiem za 2500 niż za 1200 :(

Gość gość
"w handlu mogę pracować na każdym stanowisku" x do wszystkiego czyli do niczego, a skończyłaś jakieś kursy, szkolenia na handlowca? umiesz zrobić tak żeby w miesiącu pozyskać choćby nowych 5 klientów i żeby sprzedaż wzrosła o 7-10%? " świetna i profesjonalna obsługa klienta." x to ze jesteś miła i kulturalna to jedno, ale czy znasz się np na maszynach rolniczych i potrafiłabyś w sklepie z takimi maszynami profesjonalnie doradzić klientowi? x "w pracy biurowej tez bym sobie poradziła, umiem obsługiwać urządzenia biurowe" x czyli umiesz kserować, skanować? a kto tego nie umie? x "świetnie radze sobie w pracy na kompie." i pewnie znasz excela i worda tylko że potrafisz wykorzystać te programy w 5% ich możliwości zapewne (pewnie umiesz je ze szkoły czyli podstawy podstaw) x "nie jestem tłukiem i uważam że zasługuje na więcej niż 1200. wiadomo ze nie od razu na 5000 tys ale chciałabym mieć chociaż te 1800- czy to w dzisiejszych czasach takie kokosy? chyba nie" x zastanów się sama, przypuśćmy masz firmę z której zarabiasz 5000 teraz masz zatrudnić osobę bo nie wyrabiasz się z pracą, to dasz komuś 2000 (Tobie zostanie 3000) za to ze będzie kserował, zamiatał itp? Do tego możesz wziąć pierwszą lepszą osobę bo każdy umie obsłużyć ksero, zamieść, wklepać tekst do worda....

Gość rybka zwana wandą olalala
nie bierz, bo nie będziesz miała siły (2 zmiany, 7 dni w tygodniu) żeby normalnej pracy poszukać. brak pracy Cię zmobilizuje.

Gość gość
dziewczyno, to wyzysk, więcej zarobić w niejednym spożywczym jako sklepowa

Gość gość
widze ze za wszelką cene chcesz mi udowodnić ze powinnam wziąć tę prace z pocałowaniem ręki bo 1200 na smieciowce to wspaniała posada i nie ma co marudzić. dokąd ten kraj zmierza skoro jeden drugiemu wmawia, ze skoro nie chce pracować za kase poniżej minimum socjalnego to jest głupi....super

Gość gość
za takie grosze pracy jest na pęczki, a będziesz harować tyle czasu, że na żadną rozmowę nawet sie nie wyrwiesz

Gość gość
rybko tylko problem polega na tym, zę wszędzie proponują + - takie stawki, chodze na rozmowy w rożne miejsca i jestem załamana..i wszędzie śmieciówki

Gość gość
takiej pracy za najniższ akrajową jest pełno, zawsze taka dostaniesz, czy to w mcdolandzie czy na kasie w markecie, a tu będziesz asuwań non stop, nawet na żadną rozmowę kwalifikacyjną się nie wyrwiesz

Gość gość
nie wiem co robić:( jedni mówią bierz i nie wybrzydzaj bo duże bezrobocie jest inni żebym nie brała bo to żenada....nie wiem co robić:(

Gość gość
Jak chcecie mogę Wam powiedzieć, co ja musiałam umieć żeby dostać 1800, a i tak cud, że dostałam, bo wszędzie proponowali mniej.

Gość rybka zwana wandą olalala
to szukaj chociaż niezmianowej, nawet za +/- 100 zł mniej. zresztą widać po Twoich wypowiedziach, że Ty nie chcesz tej pracy, że stawka za nią dla Ciebie upokarzająca. naprawdę będziesz źle się czuła, jeszcze nie daj Boże w depresję wpadniesz.

Gość gość
ja też umiem kserować i przepisywać teksty do Worda, jestem po kulturoznawstwie i tez mnie nie chcą do żadnego biura :o WHY?