Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakana009

zdradzilam i zaluje

Polecane posty

Gość zapłakana009
chce z nim byc ale on nie pojdzie na zadna terapie, jak to facet, ja oczywiscie sie wybieram, do kogos kto mi przetrzepie mózg tak zebym to poczula 3 razy mocniej zebym to oczuła i nauczyla sie 3 razy bardziej na przyszlosc...choc nie mam zamiaru takiej rzeczy nigdy powtarzac, to chyba najgorsze uczucie w moim zyciu, nigdy nie myslalam, ze bede tlumaczyla sie ze zdrady, szczegolnie jemu ;(

Gość panandtilt
Mleko sie rozlalo . Do autorki - rzucajac temat na forum nie mozesz liczyc tylko na glaskanie po glowca . Nie kazdy ma calkowita ale wszyscy mqja czesciowo racje ze swoimi uwagami . A zdrade taka jednorazowa zostaw dla siebie ... Faceci lubia miec poczucie zdobycia i posiadania , lepiej utrzymywac ich w tym przeswiadczeniu niz ryzykowac ujawnienie prawdy. Gorzka lekcja dla ciebie ale owocna.

Gość niki87
Suzan Ciebie rodzice musieli do kaloryfera przywiazywac... po co tyle empatii? Mloda dziewczyna, ma prawo popelniac bledy, chciala sie wyzalic a pojechalas po niej, wyzyj sie gdzie indziej. Najlepiej z gory kogos oceniac!

Gość zapłakana009
suzan, rozpierdala mnie Twoje tłumaczenie, rozumiem jakbym sypiala z kazdym z ktorym bylabym miesiac, dwa, ale z jednym bylam 1,5 roku zaczelam wspolzyc po roku, z drugim (aktualnym) po pół roku, przestan mi tłumaczyc o cnocie, bo znam dziewczyny ktore juz cale miasto przelecialo i jak na nie patrze to obrzydzenie mnie bierze, to byl z mojej strony j****y eksperyment, bez emocji , bez niczego!

suzan - przestań już Lepiej Ci? NIE TAK tłumaczy sie 18-latce, że coś źle robi :O Poza tym mam wrażenie, że wiele sobie dopowiadasz. Nic nie wiesz o tej dziewczynie, nie pytasz, a jedynie zarzucasz. Daj już spokój bo NIC nie wskórasz z TAKIM podejściem.

Gość gość
"Hah miala nie przyznawacc sie do zdrady? Zdradzac z klasa? Pozniej bolalo by bardziej" ja po zdradzie wylądowałam u psychologa, nie mogłam sobie z tym poradzić. Psycholog min doradził mi abym nigdy nie mówiła o tym incydencie partnerowi. Sama nawarzyłam to piwo i sama musze je wypić. Jesli jest to jednorazowy skok w bok nie warto ranic parntera i obarczac go swoimi grzechami.

Gość panandtilt
Cholera i pisze to ja , facet ktorego zona ma babe na boku ;D

Gość gość
Suzan zazdrosci liczby bolcow

Gość gość
ups.zdradza cie z kobietą ? i tolerujesz to czy udajesz ze nie wiesz?

Gość zapłakana009
macie racje, nie powinnam byla mu tego mówic, moze i zrzucilam to na niego, ale nieswiadomie totalnie ! ;(

Gość niki87
Nie wiem czy umialabym spojrzec mu w oczy po zdradzie

Gość gość
dobra, powiedz mu że żartowałaś z tą zdradą i będzie po problemie. powiedz ze chcialas sprawdzic reakcję ;p

Gość suzan
niki87 wygoogluj sobie co znaczy empatia :) Z mojej strony nie masz co na nią liczyć autorko, bo nie jesteś porządną osobą. I zgadzam się z jakimś przedmówcą, że niepotrzebnie mówiłaś o zdradzie, naważyłaś piwa było je wypić a nie dolewać go chłopakowi. Dam Ci radę od serca, zerwij z nim i zajmij się nauką. Siądź sobie na d***e, nie szukaj nowego chłopaka. Masz dopiero 18 lat.

Gość zapłakana009
on zadaje mi pytania w zwiazku ze zdrada, czy sie zabezpieczylismy - to nylo pierwsze ma ich jeszcze kilka, odpowiadac? co mam robic? przeciez jego rozj***e do konca, oczywiscie sie zabezpieczalismy ale im wiecej bedzie wiedzial tym gorszy bedzie ten obraz ;(

Gość panandtilt
18 lat dzis to nie to samo co miec 18 lat 15-20 lat temu . Widze to po mich siostrzencach . Dla mnie szczytem dobrej zabawy w tym wieku isc zkumplami noca na ryby i sie nawalic . Inne czasy inne technologie i inna mlodziez. Zauwazcie ze dzieczyna sie tym nie szczyci tylko zaluje . Widze swiatelko w tunelu .

Gość zapłakana009
suzan a Ty zajmij sie swoim zyciem bo dobrze ktos napisal, ze nie pytasz a od razu zarzucasz, wspolczuje ze nikt cie nie chcial za młodu, a teraz juz za pozno, moze tez masz juz dziecko ktorego nie udalo ci sie wychowac i probujesz zmieniac innych mlodych ludzi, co do moich ksiazek nie musisz sie martwic, jestem uczennica liceum bardzo dobrą zresztą wiec przestan oceniac jak nie znasz!

Gość suzan
moje dziecko nie odziedziczy genu ku*rwy to po pierwsze więc myślę, że będę miała ułatwione zadanie.

Gość versa
to prawda , ze inne czasy , inna mlodziez ... boję sie o moją corkę .. mam tylko jedną ..

Gość panandtilt
Do goscia z 1:41 . Wiem oficjalnie ze ze tojej najlepsza przyjaciolka . Mamy takie same telefony pol roku temu przypadkiem przeczytalem ich smsy. Ale podejrzewalem juz duzo wczesniej . Nic z tym nie robie ...

Gość niki87
Ukrywajac to przed nim Suzan, madralo wiem co oznacza, postaw sie na miejscu dziewczyny i wyobraz sobie co przezywa.

Gość suzan
jakaś Ty głupiutka, oceniam Cie po tym co napisałaś.

Gość zapłakana009
sms od niego: "mam prawo to wiedziec, musze to wiedziec, moze wtedy przestanie mnie to dusic i jakbys mi tego nie powiedziala to jakbys mnie nie szanowała , traktowala jak smiecia a ja chce wszystko wiedziec bo nie przebacze ch*j wie ile to bedzie jeszcze we mnie siedziec"

Gość panandtilt
Versa . Dlatego nie mam dzieci i miec nie bede . Dla mnie byloby przerazajacym doswiadczeniem bycie rodzicem . To nie negacja wobec innych tylko moje wlasne odczucie. Zanim rzucicie mi sie do gardla.

Gość zapłakana009
suzan, jakaś Ty mądra...a teraz dziekuje Ci juz za porade i zycze milej nocy ! ;(

Gość niki87
Suzan, wolalabym byc ku*** niz taka zimna suk* jaka jestes;-)

Gość versa
moze zdrada z kobietą mniej boli niz z facetem .. moj czasem tez fantazjuje o trojkącie ale tylko z kobietą :) moze mężczyzni drugiego traktują jak rywala ...