Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adek21345

Problem z dziewczyna

Polecane posty

Gość Adek21345

Witam was. Pisze na tym forum ponieważ mam pewien problem z moja dziewczyna i licze ze jakies dziewczyny wypowiedza sie na ten temat . Wiec jestem z moja dziewczyna od ponad 2 lat . Ja mam 19 lat a ona 18. Wszystko jest ok ale chodzi o to ze przez ten nasz cały zwiazek nie calowalismy sie namietnie a mianowicie chodzi mi z jezyczkiem lub podbnie tylko bez . Nie wiem co moze byc przyczyna . Napewno nie jest to nie swiez oddech poniewaz dbam o higiene jamy ustnej . Gdy zawsze zaczynam rozmowe na ten temat obraza sie na mnie lub poprostu mowi zebym sobie znalazl inna jak mi cos nie pasuje . Ostatnio rozmawialismy na ten temat to powiedziala mi ze to chodzi o kogos . Jestem tak jak mowie z nia ponad 2 lata wiem ze ona mnie bardzo kocha i jest ze mna szczesliwa . Prosze pomozcie mi poprostu jest mi wstyd z tego powodu bo ciagle mysle sobie ze to z mojego powodu !!!

obstawiam, że Ona spokojnie weźmie kindybała w paszczu , nie odmówi w zadek i w vaginę aż do osiągnięcia orgazmu ale w usta całować się nie lubi i należy to uszanować, są takie kobietki !

Gość Adek21345
hodzi o to ze normalne buziaki itp to tak to lubi ale gdy zaczynam troszke namietniej zaraz mnie odsuwa .

"Gdy zawsze zaczynam rozmowe na ten temat obraza sie na mnie lub poprostu mowi zebym sobie znalazl inna jak mi cos nie pasuje . Ostatnio rozmawialismy na ten temat to powiedziala mi ze to chodzi o kogos ." ᠋ Rozmowę zacznij od pytania , czy to jest dla niej krępujące. Później temat rozwiń , ale bez nacisków żadnych. Może ma traumę jakąś z tym związaną , może się wstydzi po prostu. Pogadaj z nią spokojnie , jeśli nie będzie chciała rozmawiać , to odpuść na jakiś czas i zapytaj ponownie. Z góry Cię informuję , że siłą nic nie zyskasz. I nie spamuj na innych topikach. :-P