Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile cm miedzy odbytem a wejsciem do pochwy i jakie to ma znaczenie przy porodzie

Polecane posty

Gość gość

Piszcie prosze ile cm macie i jak to wplynelo na porod. Ja mam zaledwie dwa cm odleglosci i jak sobie pomysle ze glowka ma z 10 to boje sie ze mi o***t popeka bo nie bedzie mialo miejsca dziecko na wyjscie. Piszcie prosze jak to u Was jest i jaki byl porod. Mnie sie wydaje ze jak odleglosc jest wieksza to porod sn bezpieczniejszy. Podobno moze byc odleglosc 7 cm, wtedy to luzik a co ja mam powiedziec. Martwie sie.

Gość gość
ja mam 2 cm, pękłam

Gość gość
he w życiu by mi do głowy nie przyszło mierzyć odległość haha tak dziecko nie wyjdzie na pewno.... :P

Gość gość
Pekl Ci o***t czy jakos inaczej poszlo?

Gość gość
Mnietez by do glowy nie przyszlo . Na skole rodzenia uslyszalam ze jest odl od 2 do 7 cm. I sobie sprawdzilam. Zalamka ze tylko dwa.

Gość gość
Haha. aż z ciekawości teraz zmierzyłam. 2cm. przy porodzie Polozna mnie naciela na 4cm.

Gość gość
Up up up

Gość gość
pękłam aż po szyje...

Gość ja tez mam 2 cm
wiec pewnie te 2 cm to wiekszosc z nas ma. ja mialam dziecko 4 kg i mnie nacieli troszke. Ale potem jakos zle pozszywali i po 2 miesiacach musialam znowu wrocic do szpitala na zabieg plastyki krocza pod narkoza ogolna. Masakra....

Gość gość
Kurcze ty dziecko 4kg i 'nacieli mnie troszeczkę' a moja nieco ponad 2,5kg naciecie z lewej strony na 4cm i Polozna chciała ciąć też z drugiej strony ale na nia nawrzeszczalam że sie nie zgadzam. i dobrze.

Gość ja tez mam 2 cm
bo nie rodzilam w Polsce. A tutaj nacinaja tylko w razie potrzeby a nie standordowo wszystkie kobiety. Zobaczyli ze jest duze dziecko, przeprosila mnie polozna i powiedziala, ze niestety bedzie mnie musiala naciac. Zrobila znieczulenie i naciela.

Gość gość
Az sobie sprawdzilam;) sama nie wierze ze to sprawdzilam:) i mam ok 5cm a i tak mnie nacieli przy porodzie

Gość gość
Ja mam 3 cm

Gość gość
Jak żyje nie przyszło mi nigdy do głowy aby mierzyć TAM odległość. Nie wiem ile mam ale przy porodzie i tak byłam lekko nacieta bez znieczulenia. Polozna trochę źle wyliczyła i zamiast naciac mnie w szczycie skurczu to zrobiła to pod koniec. Jakoś mocno nie bolało ale czulam jak przeciela mi skórę

Gość gość
Slyszalam ze kobiety ktore maja blisko sa nazywane dubeltowkami i sa bardziej pobudzone do seksu

Gość gość
kocham ten temat nigdu się tak nie uśmiałam.

Gość gość
A moze boisz się, że o***t ci wypadnie? Nie bój się, ja mam 1 cm, a mi nie wypadł. jeśli o***t wypadł ci, wiec, że przyjdą lepsze dni

Gość gość
boje sie ze zrobi sie przetoka do od bytu i nie bede trzymac stolca. Takiego rozerwania sie boje.

Gość gość
Ale jaja z tymi cm ja nie moge!

Gość gość
tak sobie macam teraz ze kolo 2cm D: boje sieeeee

Gość Donwiktorio
Witam.Powiem szczerze od dawna interesował mnie ten temat i widzę że i kobiety tym się interesują.Szkoda iż nie chce żadna tego anonimowo dokumentować przed jak i po porodzie.Ja to nawet bym zapłacił za takie materiały wspomagając finansowo.Zapraszam może jakaś się zdecyduje.Pozdrawiam.

Gość gość
Chcesz fote mojej d**y j****y zboku ?

Gość donwiktorio
Cche zdjecia kobiet robione od tylu z przylozoną miarka dzieki ktorej odczyta sie odleglosc miedzy dziurkami.Dodam iz jest mozliwosc gratyfikowania takich zdjec.Zapraszam.