Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie wykształcenie

Polecane posty

Gość gość
po mgr nawet w szkole zawodowej nie przyjmuja.

Gość gość
gość ja nie napisze, bo i tak nikt nie uwierzy zaraz bedzie,ze takie osoby nie siedzą na kafe a jednak x x x po twojej wypowiedzi to podstawowe nie martw sie takie tez tu siedza:O

Gość gość
dziwna jestes:). odrazu zakładasz,ze niskie, a jest przeciwnie nie musze dowartościowywać sie na forum, w sumie to nawet nie wiem, po co tu sie wpisałam

Gdyby jednak wierzyć w wypowiedzi to wychodzi na to że niestety wykształceni ludzie są bardziej chamscy, nieudolni ,no i niestety głupsi życiowo niż ludzie po zawodówkach:)I wydaje mi się to całkiem trafne....:)Ja mam wyższe i siedzę na macierzyńskim a kokosów z pracy nie miałam, ale mój mąż po zawodówce tak kręci interes że nabija się z tych moich dyplomów....:):)

Gość gość
bo to jest różnie, ja i moj maz tez mamy wyższe, ale mamy swoje firmy i te dyplomy nie sa nam do niczego potrzebne, ale kto to kiedys wiedzial,ze bedzie mial swoj biznes:)

Gość gość
dr, chemia organiczna

Gość gość
Same magistry,wyższe wykształcenia itd tylko dlaczego poziom kafeteria spadł poniżej zera

Gość gość
Poziom kafeterii. Przepraszam pisze z telefonu

Gość gość
bo wystarczy że 1 troll sra i poziom spada

Gość gość
Podstawowe niepełne

Gość gość
Mgr sztuk muzycznych

Gość gość
Czyli potwierdza sie teza, ze w Polsce wyzsze wyksztalcenie jest NIC nie warte. Kazdy glab moze miec "wyzsze" :D Kazda tu (niby :P) z wyzszym wyksztalceniem a sloma z butow wylazi, chamstwo sie leje i brak umiejetnosci poslugiwania sie jezykiem ojczystym az kluje w uszy :D

Gość gość
a co się dziwisz, przecież w dzisiejszych czasach to naturalne mieć mgr!! dziwne jak kto go nie ma! A dla twojej wiadomości mgr nie oznacza od razu, że ktoś jest inteligentny, mądry, oczytany i nie wiadomo co jeszcze. Wystarczy troszkę sprytu i tutuł jest. Sztuką jest zdobycie świetnie płatnej pracy nawet ze znajomościami ;) a swoją drogą większość osób na kasach w tesco czy carrefour oraz pracujących po knajpach i sklepach ma wyższe wykształcenie i co z tego? Co więcej-połowa z nich zna super co najmniej 2 języki, ale brak im sprytu i odwagi by walczyć o lepsze jutro! Dlatego te niby pustaki co kombinowaly w podstawówce i LO, pokończyły studia, tzn. prześlizgnęły się by zdobyc tytul, ale dzięki temu większość ma się lepiej niż osoby uczciwie pracujące :D :P ;)

Gość gość
rzadnego bo mama mnie w klatce tżymała i do szkoły nie pószczała

Gość gość
same wyuczone, a gdzie te co rodzą mając po 18 -20 lat, też mają mgr lub dr,

Gość gość
ja mam z******te

Gość Ruby on Rails
Wyższe techniczne ;)

Gość mgr inż srinż
Mam wykształcenie wyższe, ale co to ma do rzeczy, równie dobrze mogłam tu wchodzić parę lat temu jako licealistka.

Gość gość
A co to za niesamowite wykształcenie ma ten gość wyżej, że nawet nie chce napisać jakie bo mu nikt nie uwierzy?? :D Cóż za wykształcenie może być takie szokujące?

Gość gość
mam wyższe zawodowe i pracę na czas nieokreślony w budżetówce. Jak odchowam dzieci zamierzam kształcić się dalej.

Gość gość
takie: prof. dr hab. n. med. o ile wiesz co ten tytuł oznacza

Gość gość
Owszem, wiem co oznacza. Ale teraz napisz, co w tym jest tak niezwykłego i szokującego.

Gość gość
A tak z ciekawości Panie Profesorze jaki dział medycyny? Jak ginekologia to byłabym zainteresowana:)

Gość gość
ja jestem po 6 klasach szkoly podstawowej. mam wlasna firme sprzatająca. na miesiac mam ok.4000zł na czysto.

Gość Lopis
Wyzsze, podyplomowe. Btw owszem, dzis prawie kazdy moze miec tytula mgr., ale nie kazdy tytul jest tyle samo warty, wiele zalezy od ukonczonej uczelni.

Gość Tasanna
wyższe

Gość gość
doktor profesor habilitowany w doopę y****y

Gość gość
dlatego ja wolę mieć tylko licencjat w państwowej uczelni niż magistra w prywatnej Akademii Pana Kleksa jak się u nas na nie mówi, bo potrafią pracodawcy napisać, że chcą kogoś z wykształceniem wyższym ale nie po tej uczelni.

Gość gość
er5 ffu86t554

Gość gość
Mgr Inz Mechanik Budowy Maszyn --- Prj. Engineer Oil&Gas z***biscie ale jestem z siebie dumna! :D