Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ascetka z koniecznosci

maz nie chce ze mna uprawiac seksu

Polecane posty

Gość gość
stary , skopiowany wątek. pamietam kiedys IDENTYCZNY temat tu

Mnie seks podoba sie bardziej. Mam wieksza satysfakcje, gdy jest "w srodku". Przepraszam, ze wczesniej nie odpowiedzialam. Musialam zajac sie dzieckiem.

Nie kopiowalam zadnego watku. Nie tylko ja mam problemy z mezem i seksem po porodzie. Jest to czesty temat, wiec nie dziw sie, ze pojawia sie po raz kolejny. Ja wiem, ze nie przypominam siebie sprzed ciazy, ale jest to przykre, ze facet "leci" na ciebie tylko wtedy, gdy jestes w formie, a jak sie kobieta zmieni to jest be. Zreszta on tez dbal lepiej o siebie wczesniej. Teraz nic mu sie nie chce. Nieraz wrecz wyganiam go do lazienki, by wzial prysznic. Twierdzi, ze jest tak zmeczony, ze mu sie nie chce. Zachowuje sie jak dziadek na emeryturze, a ma dopiero 29 lat..

Gość Zeuska
Nie ma nic lepszego od szczerej rozmowy. Musisz dowiedzieć się czemu Twój facet unika seksu. Może mieć to coś wspólnego z dużą ilością pracy i dodatkowym stresem w postaci maleńkiego dziecka – takie combo źle wpływa na libido. Jeżeli Ty nie czujesz się atrakcyjna dla niego to odpalaj Chodakowską czy inną Mel B i ćwicz z nimi ponoć są super efekty. Jeżeli czujesz, że Twój facet ma jakiś problem o podłożu seksualnym to kup mu Permen i niech bierze regularnie. Najważniejsza jest jednak szczera rozmowa – bez tego ani rusz.

Gość gość
Szczerze współczuję tobie takiej sytuacji,jesteś młoda,atrakcyjna i na pewno podobasz się mężczyznom.Ja bym żonie nie odmówił tej przyjemności,kochamy się codziennie od wielu już lat,i nigdy nam to się nie nudzi,robimy to codziennie,bez żadnych ograniczeń,w różnych pozycjach, i jest super.To prawda że seks cementuje bliskość obojga ludzi,brak tej intymności oddala od siebie,w końcu dochodzi do zdrady i rozpadu małżeństwa. Ja bardzo kocham swoją żonę, a ona mnie,spimy nago,objęci i zwróceni do siebie,a mój penis jak się wypręży od razu ląduje w muszelce mej ukochanej. Cóż można doradzić,jeżeli ta oziębłość jest o podłożu psychicznym to tylko rozmowa z seksuologiem,może mąż czuje się wypalonym,w sensie utraty libido(za mała ilość testosteronu,który decyduje o jurności-tu zalecałbym badanie lekarskie),raczej w twoim przypadku wykluczyłbym zdradę męża ,i starałbym się porozmawiać z nim dlaczego taka sytuacja zaistniała w waszym związku,a ponieważ jesteś bardzo jeszcze młoda,czujesz się przez zaistniałą sytuację jakby odrzucona i niedowartościowana,musisz ratować swoje małżeństwo,bo bez seksu ono nie przetrwa.Życzę powodzenia i rozwiązania twoich problemów.

Gość gość
a okazujesz mu zainteresowanie? rozmawiasz z nim? jeżeli was związek opiera się na instytucji wobec dziecka, na robieniu wszystkiego pod dziecko, rozmwianiu o nim non stop, to wybacz...nie chodzi tylko o ciało, ale o twój sposób ustosunkowania się do życia i do małżeństwa, do rodziny kochasz juz dziecko bardziej od męża? jak wygląda wasza codzienna interakcja? rozmawiacie, siadacie np. z herbatą wieczorkiem, by pogadac o nim, o jego samopoczuciu, o pracy, o filmie, o czymkolwiek? macie z kim zostawić czasem dziecko, czy musice byc z nim nierozłaczni? śpicie w trójkę?

Gość gość
Witam, jestem masażystą w zawodzie od kilku lat. Mam tytuł technika oraz wiele godzin dodatkowych różnych kursów dokształcających. Wykonuje masaże Ayurvedyjskie, Lomi Lomi, sportowe oraz lecznicze. Poza tym również wykonuje masaże Tantryczne dla Pań. Jest to masaż erotyczny pochodzenia indyjskiego. Zmysłowy i bardzo pobudzający masaż całego ciała. Trwa 1,5h koszt takiego masażu to 250zł pracuje stacjonarnie na terenie Częstochowy. Możliwość również przyjazdu do klientki. Przy masażu Tantrycznym jednak mam pewne wymaganie klientka musi mieć skończone 22 lata , obecność mężów, kochanków kiedyś pozwalałem na to niestety okazuje się że większość takich sytuacji kończy się nie przyjemnie bo albo zaraz by chciał uczestniczyć albo coś dalej w trójkę tak więc przykro mi obecność osób 3 wykluczona. Masaże a w szczególności ten pomimo że jest to forma zabawa wymaga trzymania się jednak pewnych reguł inaczej po prostu traci sens. roban30@o2.pl

Gość xxxxyyy5
Może ma problemy z potencją, też dużo mężczyzn coraz to młodszych ma te problemy. Wydaje mi się że szczera rozmowa, by wystarczyła do rozwiązania problemu. Mogę Ci również z własnego doświadczenia polecić suplement na potencję MaxonOnActive bezpieczny dla organizmu z naturalnych składników