Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivia_00

Czy nie przeszkadza wam papierosowy smród

Polecane posty

Gość Olivia_00

Pomijając wiadome fakty, że palenie papierosów szkodzi zdrowiu, tak się zastanawiam, czy nie przeszkadza wam smród, który palenie powoduje? Mam różnych znajomych i przebywanie z tymi palącymi nie należy do przyjemnych. Mówiąc szczerze, kiedy taka osoba siedzi lub stoi koło mnie i zaczyna ze mną rozmawiać, to jest to dla mnie tak nieprzyjemny smród, że aż chce mi się wymiotować. Zupełnie inaczej jest jak ktoś sporadycznie zapali papierosa, a co innego u regularnego palacza. Wtedy mam wrażenie jakby tej osobie dosłownie coś zgniło w buzi. Zapewnianie, że ktoś żuje gumę, czy inaczej dba o higienę jamy ustnej nic tutaj nie da, bo u każdego kto już jakiś czas pali jest ten odrzucający odór. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Palicie czy nie? Czy ten zapach wam nie przeszkadza?

Gość gość
przeszkadza dlatego przeszłam na e-papierosa

Gość sympatyczna koleżanko
tak, przeszkadza jak cholera. tzn, nie interesuje mnie co ktoś robi w domu, czy pali czy nie, ale palenie na ulicy i w miejscach publicznych, gdzie inni musza to wąchać jest w mojej ocenie brakiem kultury.

Gość gość
Mi też bardzo to przeszkadza.

Gość gość
bardzo przeszkadza niedobrze mi sie robi I jade do rygi

Gość gość
a ja własnie jechałam z panną w pracy windą waliła fajami strasznie, szok normalnie babka z zadbana, makijaż, fryzura, na oko wyglądała elegancko, schludnie ale ten smród tych faj poraził mnie, ten smród przesłonił resztę niestety,

Gość Kar_i_i
nie palę na codzień tylko do dobrego alkoholu, ale nigdy ktoś kto pali nie wywoływał u mnie takich odruchów.... ktoś kto pachnie, używa gum itp nie zaśmiardnie;)