Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coraz gorzej

musze sie wyzalic

Polecane posty

Gość coraz gorzej

Przez długi czas byłam wplątana w relację z mężczyzną, z którym nie czekała mnie żadna przyszłość, długo próbowałam sobie go wybić z głowy, aż wreszcie zauroczyłam się kimś innym. Wcześniej wydawało mi się to niemożliwe. Ten nowy obiekt moich zainteresowań odzywał się codziennie, chociaż nie rozmawialiśmy szczególnie dużo/długo. Ale pamiętał. Za parę dni jesteśmy umówieni, a on odezwał się do mnie ostatni raz w czwartek. Znowu zaczynam się załamywać psychicznie. Jestem atrakcyjna fizycznie, podobno seksowna, mam spore powodzenie, jednak wybieram niewłaściwych facetów. Przez takie sytuacje mam wrażenie, że coś jest nietak z moim charakterem, że cały czas popełniam jakieś gafy, że być może jestem zbyt bezpośrednia. Żeby nie było- nie jestem jakąś nieszczęśliwie zakochaną gówniarą. To jest po prostu mój kolejny problem do kolekcji. Od kilku lat jestem nieszczęśliwa (choć zdarzają się dni kiedy jestem radosna), potrafi mi się zmieniać nastrój kilka razy dziennie (i to skrajnie), zdarza mi się płakać po nocach, mieć myśli samobójcze(ale na tym się kończy), wspominać z utęsknieniem przeszłość(wydarzenia sprzed kilku lat), miałam kiedyś przyjaciółkę, zawsze obecną, ale się zakochała i odcięła się ode mnie totalnie, bo nie przepadałam za jej chłopakiem. Ludzie mają mnie za optymistkę, wiecznie uśmiechniętą, ale tak naprawdę przepełnia mnie smutek. Mam wrażenie, że z roku na rok będzie coraz gorzej. Wolę być w towarzystwie, ale nie zawsze mam możliwość,a wtedy to po prostu mogłabym przeleżeć w łóżku wiele godzin i myśleć o tym jak jest beznadziejnie. Nawet teraz, pisząc to zbiera mi się na płacz. Czuję się trochę jak wybrakowany towar. Mam poczucie niesprawiedliwości, że wszyscy dookoła kogoś mają, a ja jestem tak strasznie osamotniona.I teraz kolejna osoba się ode mnie odcięła.

Gość gość
eeee, nuda.... sobota a ty przynudzasz blelelelellelele

Gość mi ka ela
kup sobie psa

Przecież jesteście umówieni więc w czym problem? Może jesteś zbyt nachalna? Może to dziwnie zabrzmi, ale czy Ty masz zwyczaj podrywać facetów?

Gość gość
i kota i krucyfiks, podążaj za modą starych panien

Gość gość
przestańcie pisać te smętne prowokacje dla starych bab !

Gość Ania6661
Dajcie dziewczynie sposób! Moja koleżanka jest w podobnej sytuacji, często zwala winę na siebie, za to co ja spotyka. Jednak tak przecież nie jest. Ty się odezwij do tego kolesia.

Gość coraz gorzej
Nie wydaje mi się, żebym była nachalna. Nigdy nie odezwałam się do niego pierwsza. Właśnie dlatego, żeby zobaczyć czy mu zależy. Zdarza mi się podrywać facetów, ale to raczej w ramach flirtu i nie notorycznie. Boję się tego, że się po prostu do mnie nie odezwie i w ten sposób 'odwoła' to spotkanie

Gość gość
chcemy się śmiać, jest weekend !

Gość Ania6661
Spokój*

Gość coraz gorzej
zdaję sobie sprawę, że smęcę, ale nie mam z kim porozmawiać, a chciałabym to z siebie wyrzucić. Dziękuję osobom, które odpisują i nie zarzucają mi, że przynudzam

Gość gość
Jakbym miała ochotę na przytłaczające telenowele o niespełnionej miłości włączyłabym telewizję. Na miłość boską darujcie sobie te smęty .

Gość gość
jak nie umiesz dobierać sobie facetów to niekoniecznie nie tak z twoim charakterem tylko ze sposobem postrzegania ludzi

Gość łukasz21z
nudna ta twoja opowiesc, ale sie nie martw powiem ci mojeom, bedzie krótrza. ja tesz jestem nieszczesliwy poniewasz wczoraj poszlem do kina z koleszankom ktora byla mojom dziewczynow jeszcze tyfdzien temu ale żócila mnie dla kolegi co ma mnostwo filmow dvd i poprostu jej odbilo i mnie zostawila a wczoraj poszlem z nia bo zkoleji to moj kolega z nia zerwal i chciala wrocic do mnie i ja sie ómówilem z nia bo dobre obiady gotóje a jak z kina wrocilismy do mnie myslalem ze bedzie milo jednak nie bylo bo po pierwsze jak zwykle mnie jamniczor sasiada zaatakowal nogawkem i ona uciekla i obiadu rzadnego nie zrobila a ja tak lubiem gołompia w sosie z parapetu.

Gość coraz gorzej
Jakby nie było- prowokacje też podtrzymują temat ;)

Gość łukasz21z
a dzis zrobilem takoom dużom kupem ze zapchala wszystkie rury we wsi.

Gość coraz gorzej
co do tego faceta- zastanawialam sie czy to nie w tym lezy problem, ze to ja nigdy szukam kontaktu. ale nie chcialabym wywierac na nim jakiejs presji, poza tym boje sie pokazac ze mi zalezy

Gość gość
nie trzeba wywierać presji ale dobrze jest dać do zrozumienia a czemu boisz się pokazać,że Ci zależy?

Gość gośćm
a jaki prowadzisz tryb życia? Dużo się dzieje w Twoim życiu, nie masz czasu na życie prywatne? Pytam, bo staram się zrozumieć Twoją sytuację

Gość coraz gorzej
nawet nie umiem tego do konca wyjasnic, tak jakbym sie bala odtracenia, tego ze ta druga osoba to jakos wykorzysta, ze wyjde na desperatke. chcialabym miec najpierw pewnosc ze ta osoba jest mna zainteresowana nie tylko ze wzgledow fizycznychi i ze nie wywieram na niej jakiejs presji, tylko odezwie sie, bo tego sama chce.

Gość coraz gorzej
studiuje, ale ostatnio nie chodze na zajecia, spotykam sie ze znajomymi czasem, uprawiam sport, staram sie raczej zdrowo odzywiac, ale w takich sytuacjach jak ta mam ochote kupic sobie piwo i papierosy

Gość gość
nie przejmuj się każdy ma czasem lepsze i gorsze dni ....takie życie ...

Gość coraz gorzej
jakbym miala to tez bym tak zrobila ;) nawet chyba jutro tak zakoncze dzien, jesli sie nie odezwie. Gwoli wyjasnienia- nie pale nalogowo

Gość gośćm
a co z pracą?

Gość gość
W czym właściwie problem?

Gość coraz gorzej
Jesli chodzi o zwiazki- nie mialam tych lepszych dni. I nie wyolbrzymian

Gość coraz gorzej
Nie pracuję

Gość coraz gorzej
W tym, że czuję jakąś wewnętrzną pustkę, poza tym ogromne osamotnienie